06. 02. 2014 |
Články

Spustili jsme novinku - Aktuality z táborového světa!

Velmi nám záleží na Vaší spokojenosti a rozšiřování portfolia námi nabízených služeb a možností. Rádi náš web zlepšujeme jak pro organizátory táborů tak pro rodiče a děti snažící se najít ty nejlepší z nejlepších. Víme, jak je důležité mít správné podmínky a nástroje pro organizaci dětských aktivit a také pro jejich vyhledávání. Právě proto jsme spustili absolutní novinku - aktuality z táborového světa.

Na domovské stránce pod výpisem kategorií a v pravém sloupci dole na stránce nyní naleznete okno, do kterého organizátoři jednotlivých táborů, ale také my, redakce taboreni.cz bude psát novinky, týkající se táborového světa.

Pořadatelé mohou psát novinky o svých turnusech a jejich aktuálním zaplnění, informace o nově přidaných volných místech apod. Tyto aktuality se budou dle zaměření tábora přiřazovat k jednotlivým pořadatelům a kategoriím táborů a vybrané se budou zasílat také přihlášeným odběratelům novinek.

Jako redakce taboreni.cz budeme zadávat aktuality z našeho webu a také např. změny v legislativě a hygienických normách apod. Prostě všechno, co se týká jak pořadatelů, tak rodičů a jejich dětí v souvislosti s dětskou rekreací.

Tento kanál aktualit budou moci využívat také novináři, kteří nás často oslovují při přípravě článků. Díky tomuto novému prostoru budeme moc sledovat nejaktuálnější trendy v táborovém světě a budeme je moci skladovat např. pro různá statistická využití.