• Adresa: Benkova 1692/21 14900 Praha 4 - Chodov
  • Osoba: Michaela Trojanová
  • Email: info@slovanka.eu
  • Web: www.slovanka.eu

Chata Slovanka

Chata Slovanka - je rodinný pension ( celý objekt je nekuřácký s kapacitou 60 osob ) nacházející se cca 200 m od SKI areálu SEVERÁK, který poskytuje kvalitní ubytování za velmi příznivé ceny včetně stravovacích služeb zahrnující i možnost celodenního pitného režimu. Dále nabízíme možnost ubytování na 10 chatičkách s kapacitou 40 osob.

Je tedy vhodným místem na Vaši dovolenou, víkend na kolech či jen pro pěší turistiku, nebo na lyžích na horské chatě Slovanka, která se nachází na nejvyšším vrcholu Hrabětic v Jizerských horách ( vedle rozhledny Slovanka - 820m n.m.), leží nedaleko lyžařského střediska Severák. Dále nabízíme možnost zajištění rautů, promocí i večírků až pro 50 osob.

Stejně tak jsme vhodným místem pro uspořádání LDT, Školy v Přírodě, Lyžařské výchovně vzdělávací zájezdy či Zotavovací akce - krátkodobé pobyty (školní výlety, soustředění apod.).

Čeká na Vás tradiční domácí česká kuchyně ( Moravský vrabec, špenát, bramborový knedlík Jizerská krůtí svíčková pečeně, houskový knedlík, brusinkový terčík Smažený řízek, bramborová kaše a neméně známé Jizerské kynuté borůvkové knedlíky se skořicovým cukrem, šlehačkou a čokoládovou polevou apod. ), čepované plzeňské pivo

( Pilsner Urquell 12 a polotmavý Master 13 ) a domácí atmosféra rodinného přístupu celého personálu, ZDARMA WIFI po celém objektu a možnost INFRASAUNY či ŠIPKY.

V zimě možnost sáňkování u objektu chaty, parkování přímo u chaty na soukromém parkovišti přímo u chaty - zajištěno uzamykatelnou závorou.

Okolí Hrabětic je též ideálním místem pro běžkaře a cyklisty - je zde nástup na Jizerskou magistrálu, nově k nám vede upravovaná běžecká stopa ze směru od Josefova Dolu a Horního Maxova.

Máme vyčleněno několik termínů výhradně pro dětskou rekreaci po celé roční období. Jsme připraveni nejen personálně, ale také odborně pro zajištění těchto aktivit - zdravotnický dozor zajištěn provozovatelem ZDARMA. Dále nabízíme SMLUVNÍ CENY pro malé kolektivy.

Tábory

LTD - pronájem chatiček a budovy

Nabízíme možnost pronájmu chatiček - 10x s kapacitou 40 osob, dále i hlavní budovy s kapacitou 60 osob, tj.

99 Kč

Podobné organizace

...
Jitřenka Bučovice z.s.
Nezisková organizace Jitřenka Bučovice vznikla v roce 2004 a navazuje na organizaci Jitřenka.
...
Hampson 4KIDS, spolek
Hampson byl jednou z prvních institucí v tehdejším Československu, kde byla zahájena výuka cizích jazyků pro předškolní děti.
...
Dětské centrum V trávě, o.s.
Jsme občanské sdružení, zaměřující se na aktivní a plnohodnotné naplňování volného času dětí a podporu rodin s malými dětmi.