• Adresa: Bořivojova 878/35, 130 00 Praha 3
  • Osoba: Marcel Huňka
  • Email: hunka@marimar.cz
  • Telefon: +420603552628
  • Web: www.marimar.cz

MARiMAR s.r.o.

Hlavní náplní cestovní kanceláře MARiMAR je organizace dětí a jejich volného času, zimních a letních akcí jak pro děti od 0-7 let (pobyty pro rodiče s malými dětmi) i 8-17 let (dětské tábory), tak i pro dospělé. Nabízíme pomoc mateřským, základním, středním i speciálním školám, krizovým centrům a dětským domovům při organizaci a zabezpečení různých akcí.

Jsme přesvědčení,že tým osob cestovní kanceláře MARiMAR, který se zabývá tak odpovědnou činností jako je práce s dětmi, by chtěla nabídnout pro děti a rodiče možnost pobytu v přírodě, sportu a zábavy.

cestovní kanceláře MARiMAR zastupuje Marcel Huňka, kde se společně účastní zimních i letních táborů jako hlavní vedoucí. Jsme schopni vést a organizovat práci svých vedoucích, instruktorů, zdravotního dozoru, technického zabezpečení pobytů, komunikovat s technickým personálem daného pronajatého objektu, s Vámi rodiči a s dětmi.

Na výběr vedoucích, instruktorů a zdravotníků klademe maximální důraz.

Na akcích klademe důraz především na špičkovou organizaci, důsledný výběr vedoucích, instruktorů kvalitní lékařský dozor, pracovníky technického zabezpečení. Dětem i mládeži nabízíme sportovní vyžití, vědomostní a poučné hry, výuka plavání, výtvarně zaměřené práce, na pobavení nesmí chybět karneval, diskotéky a v neposlední řadě také besedy s odborníky např.: na téma protidrogová prevence, šikana, kamarádské vztahy mezi dětmi atd. cestovní kanceláře MARiMAR má dlouholeté zkušenosti s prací dětí ve věku 0-17 let a také s organizací jak dětí předškolního věku, I. a II.stupně základních škol, speciálních škol, dětských domovů, krizových center, tak i s mládeží středních škol. Těšíme se na spolupráci s Vámi a ještě raději budeme, když se k nám znovu vrátíte. Marcel Huňka a celý tým lidí cestovní kanceláře MARiMAR s.r.o.

Tábory

Zálesácký tábor pro děti/mládež

Zálesácký tábor pro děti a mládež V ceně Ubytování v horském pensionu Lenoch, doprava z Prahy (dále Mladá Boleslav, Liberec), plná penze, zdravotník, program a aktivity pro děti, odměny, diplomy a další.

4390 Kč
CAMP FOR ALL SPORT FUN

CAMP FOR ALL SPORT FUN je ideální tábor pro všechny milovníky sportu a pohybu.

3900 Kč
Letní taneční a zálesácký tábor

Letní taneční a zálesácký tábor Téma: Barevná cesta časem Termín a místo: 28.

3300 Kč
Tábor - VELKÝ KOUZELNICKÝ TURNAJ V BRADAVICÍCH

Měl jsi někdy pocit, že je v Tobě něco víc.

3950 Kč
POBYT PRO RODIČE S DĚTMI+PROGRAM

DĚTI, POJĎTE S NÁMI DO ŘÍŠE SKŘÍTKŮ .

2840 Kč
TÁBOROVÝ POBYT U MOŘE SE PSY

Camping Village Poljana na ostrově Lošinj (Kvarnerské souostroví), také známý jako Ostrov blaha a vitality, je obklopen křišťálovým mořem a může se pochlubit soukromým přístavem.

7225 Kč
Tábor pro sportovce a zálesáky

Tábor pro správné sportovce a zálesáky Milí táborníci, vážení rodiče, dovolujeme si Vás pozvat na dětský letní tábor, který jsme pro Vaše děti letos připravili.

3500 Kč
Zimní pobyt pro rodiče s dětmi

Silvestrovský pobyt pro rodiče (prarodiče) s dětmi je v horském hotelu Moravice, Jeseníky, kde pro děti je v ceně zajištěna výuka lyžování i s drobným animačním programem pod vedením zkušených instruktorů z naší organizace.

2699 Kč
Letní filmový tábor - Morava

Milí táborníci, vážení rodiče, dovolujeme si Vás pozvat na dětský letní tábor, který jsme pro Vaše děti letos připravili.

2790 Kč
Letní filmový tábor - Krkonoše

Milí táborníci, vážení rodiče, dovolujeme si Vás pozvat na dětský letní tábor, který jsme pro Vaše děti letos připravili.

2950 Kč
Tábor pro rodiče s dětmi

Už jste slyšeli, že se ve Večerníčkově objevil vtipálek, který všem obyvatelům škodí.

600 Kč
Tábor: děti-mládež,rodiny u moře

Pobyt u moře pro děti, mládež, rodiny s dětmi .

8050 Kč
Jarní prázdniny pro děti-ski/snb

Zimní tábor pro děti s výukou lyžování Pro děti jsme připravili zimní tábor bez rodičů (v případě zájmu i pro rodiče).

3600 Kč
Lyžařský pobyt pro děti

Zimní tábor pro děti s výukou lyžování Pro děti jsme připravili zimní tábor bez rodičů (v případě zájmu i pro rodiče) s výukou lyžování a dalším programem.

3900 Kč
Předmikulášský pobyt pro rodiny

Zveme vás na předmikulášský pobyt pro maminky (tatínky :-)) s malými dětmi.

3300 Kč
Tábor u moře pro rodiny s dětmi

Letní tábor u moře pro rodiny s dětmi Tábor u moře pro rodiny s dětmi Maminko, tatínku, děti .

3300 Kč
Sleva - Tábor:Jak se nestát LENOCHEM ...

Letní tábor Jak se nestát LENOCHEM aneb putování HOBITÍ stezkou Letní tábor pro děti 5-17 let Milí táborníci, vážení rodiče, dovolujeme si Vás pozvat na dětský letní tábor, který jsme pro Vaše děti letos připravili.

2100 Kč
Sleva - Tábor:Putování Hobití stezkou...

Letní tábor Jak se nestát LENOCHEM aneb putování HOBITÍ stezkou Letní tábor pro děti Milí táborníci, vážení rodiče, dovolujeme si Vás pozvat na dětský letní tábor, který jsme pro Vaše děti letos připravili.

2200 Kč
Poslední volná místa - Tábor pro rodiče s dětmi u Lipna

Letní tábor pro rodiče s dětmi u Lipna Tábor pro rodiče s dětmi u Lipna Tábor pro rodiče s dětmi u Lipna Pro děti je připraveno plno soutěží, dobrodružství, poznávání nových kamarádů, seznámení s přírodou a nahlédnutí do říše skřítků s hledáním … více neprozradíme :-).

500 Kč

Podobné organizace

...
Zámecký statek
Jsme nezisková organizace, působící na Vysočině.
...
Přátelé přírody - Upírci, o.s.
Věnujeme se celoroční činnosti s dětmi, turisticko přírodovědné oddíly, pořádáme víkendové výlety, jarní, podzimní a letní tábory a klub deskových her.
...
Pionýrská skupina Miloše Sýkory
Naše skupina se orientuje na tábornickou činnost.