• Adresa: Chomutovská 1/1114, Praha 6, 16100
  • Osoba: Hana Dittrichová
  • Email: info@castorcamp.cz
  • Telefon: +420774716774
  • Web: www.castorcamp.cz

Castor Camp, o.s.

Castor Camp, o.s. je občanské sdružení založené v listopadu roku 2013. Naším cílem je věnovat se dětem a mládeži, a to především v podobě pořádání dětských letních táborů.

Členové Castor Campu a zároveň týmu táborových vedoucích i lektorů společně na letní tábory jezdí už několik let. Jedná se o studenty vysokých škol, kteří i přes náročné studium chtějí věnovat svůj volný čas práci s dětmi, a to nejen v období letních prázdnin. Většina z vedoucích se i ve školním roce zabývá lektorováním kroužků pro nejmenší, ať už se jedná o výuku tance či sportu. Castor Camp spojuje nejen tato společná záliba. Vedoucí jsou dlouholetí přátelé, kteří znají své silné i slabé stránky, mohou si vzájemně důvěřovat a tvoří téměř dokonalý tým.

Velkým bonusem je rovněž nadšení a nasazení v organizaci i přípravě společných akcí. Už jen z tohoto důvodu vám můžeme slíbit, že uděláme vše pro to, aby se vašim dětem na Castor Campu líbilo a rády se k nám opět vracely.

Tábory

Castor Camp

Letní tábor pro děti zaměřený na napínavou celotáborovou hru, výuku angličtiny, tance a sportu.

4500 Kč

Podobné organizace

...
Iva Třešňáková
příměstské nepobytové tábory každý rok 3-4 turnusů na výběr .
...
Zicherka, z.s.
Občanské sdružení Zicherka je parta mladých lidi, kteří přinášejí široké veřejnosti nejrůznější zábavu a možnosti, jak trávit svůj volný čas a získavat tím spoustu nových kamarádů, zkušeností i zážitků, na které pak můžou v budoucnu vzpomínat.
...
ZŠ PRO DĚTI, z.s.
ZŠ pro děti přináší sportovní a vzdělávací kurzy pro školy a veřejnost.