• Email: farmajitrenka@seznam.cz
  • Web: http://jitrenka.info/

Farma Jitrenka

„Jitřenku“ jsme založili v roce 2004 s posláním provozovat hipoterapii pro děti s hendikepem, nicméně po necelém roce jsme rozšířili nabídku o Jezdecký kroužek pro děti bez hendikepu již od pěti let. Během dalších let jsme začali nabízet řadu dalších služeb.

Děti mají při našich aktivitách příležitost trávit volný čas se zvířaty, v přírodě a se svými vrstevníky, kamarády či rodinou, a také rehabilitovat netradiční metodou. Přístup instruktorů vede děti k vytvoření zdravého vztahu ke koním a přírodě obecně, k získání znalostí a zkušeností v zacházení s koněm, péčí o něj, v základech jízdy na koni a rozšířené výuce jezdeckého umění. Nabízíme několik programů šitých na míru dětem různých věkových kategorií a různých zkušeností s jízdou na koni.

Tábory

Příměstské tábory

Pořádáme letní příměstské tábory pro děti z Plzně a okolí ve věku 5 -12 let, které chtějí letní prázdniny trávit ve společnosti našich koníků, naučit se k nim správně přistupovat, pečovat o ně a vyrazit na jejich hřbetech na výlety do okolních luk a lesů.

3400 Kč

Podobné organizace

...
Draci z Tennessee
Jsme malý sportovní dětsky tábor vedený v rodinném duchu, snažíme se na tábor vrátit naše dětská léta, když mi byli dětmi.
...
DUFA z.s.
Pořádání dětských letních táborů, příměstských táborů, mikulášské tramvaje, různých výletů a akcí během celého roku.
...
Lanové centrum PROUD o.s.
Výchovné a vzdělávací programy pro děti a mládež v Lanovém centru PROUD Praha.