• Adresa: Jana Sigmunda 79, 783 50 Lutín
  • Osoba: Leon Nogol
  • Email: l.nogol@sigma.cz, nejtabor@gmail.com, tabor.domasov@seznam.cz
  • Telefon: 585 652 890
  • Web: www.taborsigma.cz

ZO OS KOVO SIGMA LUTÍN

Letní dětský tábor se nachází na rozhraní Nízkého Jeseníku a Oderských vrchů, mezi obcemi Domašov nad Bystřicí a městem Libavá. Je zasazen do příjemného lesního prostředí a technické zázemí tábora je velmi dobře vybaveno.

V areálu tábora je dětem k dispozici fotbalové a dvě volejbalová hřiště, bazén se solárním ohřevem vody. V centrální zděné budově se nachází kuchyně a velká jídelna. Dětem jsou v případě špatného počasí k dispozici společenské prostory. Tábor je vybaven velkým sportovním inventářem. Děti jsou ubytovány v dřevěných chatkách nebo srubech.

Dětem je poskytováno jídlo 5 x denně, které připravuje personál kuchyně pod vedením hlavního kuchaře - profesionála. O zdraví dětí pečuje táborový lékař a zdravotní sestra. Program tábora je založen na celotáborové hře, která je každý rok na jiné téma. Ve vedení jednotlivých turnusů jsou lidé s příslušným vzděláním a praxí. O aktivní využití pobytu se stará tým zkušených oddílových vedoucích a praktikantů.

Cena obsahuje základní služby - ubytování, stravování, doprava, pojištění dětí dopravu autobusem z Přerova, Prostějova, Lutína, Lipníka nad Bečvou, Hranic a Olomouce do tábora a zpět.

Dětský tábor se nenachází v zátopové oblasti.

Tábory

LDT Domašov nad Bystřicí (2. turnus - Vítek)

Letní dětský tábor se nachází na rozhraní Nízkého Jeseníku a Oderských vrchů, mezi obcemi Domašov nad Bystřicí a městem Libavá.

4850 Kč
LDT Domašov nad Bystřicí ( 1.turnus - Codyho parta)

Tábor se nachází na rozhraní Nízkého Jeseníku a Oderských vrchů, mezi obcemi Domašov nad Bystřicí a místem Libavá.

4300 Kč

Podobné organizace

...
Hvězdárna a radioklub lázeňského města Karlovy Vary o.p.s.
Organizace se věnuje vzdělávání a kulturním aktivitám se zájemci všeho věku.
...
Dětská agentura
Kolektiv Dětské agentury organizuje pro děti a mládež zábavné akce a programy.
...
Bc. Lukáš Petržela, English Education
Angličtina s rodilým mluvčím, pololetní kurzy, kroužky AJ na ZŠ a v mateřských školách, příprava k maturitě, intenzivní letní kurzy, příměstské tábory s AJ, překladatelská činnost, firemní výuka, privátní lekce, doučování AJ (český lektor) ZŠ, SŠ, VŠ Specializujeme se na výuku dětí a teenagerů (od 3 do 19 let) i dospělých (od 20 let neomezeně).