• Adresa: Riegrova 19a, 586 01 Jihlava
  • Osoba: Veronika Bílková
  • Email: veronika.bilkova@centrum.cz
  • Web: http://www.hotch-potch.cz

Hotch-Potch, o.s. Jihlava

Taneční klub Hotch-Potch (v překladu Miš-maš, nebo Pel-mel) působí v Jihlavě od roku 1992 jako samostatný taneční klub. Od ledna 2011 konečně jako občanské sdružení .

Na vlastní náklady čas od času uskuteční celovečerní pořady, účastní se regionálních tanečních soutěží převážně v parketových tanečních kompozicích, show formacích a diskotékových formacích.

Členy tanečního klubu jste mohli zahlédnout v televizi se skupinou Rapmasters, ve Snídani s Novou, v Prima párty i v Bailandu. V roce 2007 získal titul Mistři ČR v show dance formacích v choreografii Veroniky Bílkové Banket u Addamsů. V roce 2010 získal pro klub rokenrolový pár Zmrhal–Pokorná titul vícemistrů světa účastí ve formaci Kolbdancing.Také pár Průša-Schreková přivezli krásné 5.místo z mistrovství světa v jazz dance s choreografií Já pádím. 4.místo z MS v rokenrolových formací dívek letos přivezla i B.Schreková,která tančila v choreografii Flashdance

Na Jihlavsku taneční klub vystupuje při různých kulturních a společenských akcích.

Klub se samofinancuje, částečně na jeho činnost přispívá město Jihlava.

V klubu jsou tanečníci rozděleni do věkových kategorií:

5–8 let (kategorie D1)

8–12 let (kategorie D2)

12–15 let (kategorie D3)

od 15 let (kategorie hlavní)

Tréninky jednotlivých věkových kategorií jsou 2–3x týdně.

Členům klubu se dostává průpravy klasické baletní, jazzové, stepové, moderního a výrazového tance, společenského tance, hip hopu a diskotékových stylů.

Jelikož tu část roku 92, po kterou se klub rozjížděl počítáme jako rok 0, slavili jsme v roce 2003 již 10. výročí své činnosti.

V klubu jsou tanečníci rozděleni do věkových kategorií: 5–8 let (kategorie D1) 8–12 let (kategorie D2) 12–15 let (kategorie D3) od 15 let (kategorie hlavní) Tréninky jednotlivých věkových kategorií jsou 2–3x týdně. Členům klubu se dostává průpravy klasické baletní, jazzové, stepové, moderního a výrazového tance, společenského tance, hip hopu a diskotékových stylů. Jelikož tu část roku 92, po kterou se klub rozjížděl počítáme jako rok 0, slavili jsme v roce 2003 již 10. výročí své činnosti.

Tábory

Dětský tématický tábor

Máte doma děti, které rády tancují v rytmu hudby.

3699 Kč

Podobné organizace

...
MARiMAR s.r.o.
Hlavní náplní cestovní kanceláře MARiMAR je organizace dětí a jejich volného času, zimních a letních akcí jak pro děti od 0-7 let (pobyty pro rodiče s malými dětmi) i 8-17 let (dětské tábory), tak i pro dospělé.
...
Tábory ve Stodole
Více než 17 let se soustavně věnujeme pořádání letních dětských táborů.