• Adresa: Okružní 5430, Zlín
  • Osoba: František Horsák
  • Email: tabory.skmzlin@gmail.com
  • Telefon: 577 243 009
  • Web: http://zlin.sdb.cz/skm-zlin/prazdninove-tabory/o-taborech/

Salesiánský klub mládeže Zlín

Klub pro děti a mládež - Salesiánský klub mládeže Zlín

Hlavním cílem naší služby je pomáhat mladým a doprovázet je v náročném období jejich života.

V Kubu dětí a mládeže nabízíme také:

Trávení volného času

Můžeš tady trávit svůj volný čas, sejít se s kamarády nebo tu najít nové. Můžeš si tu zahrát spoustu her s kamarády, pracovníky nebo i sám. Pokud máš rád sport, je ti k dispozici fotbalové hřiště, basket, atd. Pokud budeš chtít, můžeš tady jen nerušeně relaxovat, psát úkoly do školy, pokecat s někým a v neposlední řadě si dát něco dobrého k jídlu nebo k pití v baru.

Pomoc se školou

Pokud plaveš v nějakém předmětu ve škole a jsou z toho akorát maléry ve škole i doma, nezoufej! Můžeme ti vysvětlit to, čemu nerozumíš, případně zajistit dlouhodobé doučování, aby ses podobných problémů a starostí zbavil.

Odbornou pomoc

Občas je potřeba vyřešit něco, co se nevyřeší za jeden den, ale chce to čas. K tomu jsou zde odborní pracovníci, se kterými se můžeš do řešení dlouhodobých i krátkodobých problémů pustit. Nevyřeší problém za tebe, ale díky svým zkušenostem a znalostem ti můžou pomoct se v problému správně zorientovat a následně spolu s tebou hledat jeho řešení.

O našich letních táborech V krajině Vizovických vrchů pořádáme tábory v originální středověké atmosféře. Stanové město tvoří celkem 11 stanů pro ubytování, kuchyň, velký rytířský stan jako jídelna a další. Prázdninové tábory pořádáme od roku 1997 a za tu dobu na našich tábořištích prošlo několik stovek táborníků, mnohdy i vícekrát za sebou. Často se také z bývalých účastníků táborů stávají noví vedoucí. Každý turnus vede kvalifikovaný vedoucí táborů a je přítomen také zdravotník zotavovacích akcí, který absolvoval odpovídající kurs. Několik důvodů, proč Vašeho potomka přihlásit právě na náš letní tábor: 1) Dvacet táborníků je ideální počet pro seznámení se. Všichni zúčastnění se tak mohou poznat a v kamarádské atmosféře prožít celý pobyt. 2) Romantika ve stanech, pro dnešní generaci již vzácná možnost spaní ve stanu, navíc středověkém. 3) Táborníci mají služby, pomáhají s vařením, starají se o dostatek dřeva a podobně. Považujeme to za důležitý výchovný prvek našich táborů. Jen si to představte - děti po návratu domů budou moci pomáhat rodičům v kuchyni ) 4) Originální středověké prostředí, tedy žádné chalupy, penziony a jiné moderní ubytování. 5) Podívejte se také do naší táborové fotogalerie. Nejlépe tak poznáte táborovou náladu. Fotky z roku 2014 jsou TADY, z roku 2013 ZDE.

Tábory

Středověký tábor pro děti

Letní tábory pro děti pořádáme už od roku 1997 a za tu dobu s námi prožily stovky dětí různá dobrodružství ve středověkém stylu.

3000 Kč

Podobné organizace

...
MARiMAR s.r.o.
Hlavní náplní cestovní kanceláře MARiMAR je organizace dětí a jejich volného času, zimních a letních akcí jak pro děti od 0-7 let (pobyty pro rodiče s malými dětmi) i 8-17 let (dětské tábory), tak i pro dospělé.
...
Agentura MAITESS s.r.o.
Agentura MAITESS s.
...
Agentura PAC, z.s.
Agentura PAC - specialista na dětskou rekreaci.