• Adresa: U panelárny 4, 772 00 Olomouc
  • Osoba: Alena Zelená
  • Email: alena.zelena@flashbb.cz
  • Web: www.flashwall.cz

Flash Wall

Umělá lezecká stěna poskytuje 1200 m2 lezecké plochy, výška stěny dosahuje 13 m a nabízí 160 lezeckých cest v obtížnostech od 3 až 8a francouzské stupnice. Lezecká stěna je určena jak začátečníkům, tak i pokročilým lezcům, dětem i dospělým.

Dále je k dispozici:

– bezplatné parkoviště v areálu,

– krytý stojan pro kola,

– bar,

– šatny se sociálním zařízením,

– posilovací campus, lano a žebřík na šplhání,

– dětský koutek.

Umělá lezecká stěna nabízí všem zájemcům různé věkové kategorie: -kurzy lezení pro dospělé -kroužky lezení pro studenty a děti (6 – 15 let) -kurz lezení na zkoušku, pro začátečníky a pokročilé lezce -kurzy lezení pro školy a firmy, teambuildingové akce -narozeninové párty -příměstské tábory v letních měsících. -přednášky se známými sportovci, lezci, horolezci, slacklinery. -testování sportovního zboží a další doplňkové aktivity.

Tábory

Příměstský tábor - Léto na lanech

Příměstský tábor „Léto na lanech“ je primárně zaměřen na lezení na umělé stěně, činnosti s lezením spojené, doplňkové sportovní a kreativní aktivity a hry v přírodě.

2130 Kč

Podobné organizace

...
Duha NeNa
Název NeNa je odvozen z našeho projektu Ne(moc) nadřa/ízenosti, který symbolizuje rozdíl mezi nadřízeností a nadřazeností.
...
Tábor divadla a filmu Ambrozia
Umělecká agentura Ambrozia od roku 2003 nabízí mladým lidem výuku divadelního, filmového a muzikálového herectví, tance a moderování.
...
Filandr spol s.r.o
Nabízíme ubytování pro školní i mimo školní zařízení s možností sportovního využití.