• Adresa: Pod Rušičkou 1601, 463 11 Liberec 30
  • Osoba: Michal Izakovič
  • Email: tabor@pastelka-agentura.cz
  • Web: www.pastelka-agentura.cz

Agentura Pastelka

Jsme firma, která vznikla již v roce 2004 a od roku 2009 zabývá se převážně zprostředkováním rekreace pro děti a mládež. Naší doménou jsou školy v přírodě, tábory, lyžařské a jiné školní kurzy.

Víme, že zážitky z dokonale uspořádané školy v přírodě, táboru, různých kurzů a dovolené jsou k nezaplacení. Naším hlavním cílem je spokojený zákazník. Proto ke každému přání přistupujeme individuálně a snažíme se vyhovět i těm nejnáročnějším požadavkům. Naše bohaté zkušenosti v oboru zajišťují ty nejkvalitnější služby.

Tábory

SEDM STATEČNÝCH S PASTELKOU

Zajistěte s předstihem pro své děti program na letní prázdniny 2015.

3900 Kč

Podobné organizace

...
DĚLEJ CO TĚ BAVÍ, z.ú.
HLAVNÍ MYŠLENKA DĚLEJ CO TĚ BAVÍ.
...
Kazimírka
Neziskové sdružení Kazimírka je tu pro všechny děti a mládež od 5 do 15 let z celé České republiky, kteří chtějí svůj volný čas trávit zábavně a zajímavě.
...
Bc. Lukáš Petržela, English Education
Angličtina s rodilým mluvčím, pololetní kurzy, kroužky AJ na ZŠ a v mateřských školách, příprava k maturitě, intenzivní letní kurzy, příměstské tábory s AJ, překladatelská činnost, firemní výuka, privátní lekce, doučování AJ (český lektor) ZŠ, SŠ, VŠ Specializujeme se na výuku dětí a teenagerů (od 3 do 19 let) i dospělých (od 20 let neomezeně).