• Adresa: Teplická 190, Teplice 415 01
  • Osoba: Štěpán Šlechta
  • Email: info@bombatabor.cz
  • Telefon: 6079897056
  • Web: www.bombatabor.cz

BOMBA tábor - dětské tábory, z. s.

Organizace, pořádání a vytváření dětských táborů, zotavovacích akcí, mimoškolních a volnočasových aktivit, zábavných programů a jiných společenských akcí.

Jsme skupina lidí, dobrých přátel, kteří se pokaždé těší na akce pořádané BOMBA táborem, abychom společně mohli dělat radost ostatním. Na akce, tábory, společně jezdíme přes 10 let, a během té doby jsme potěšili mnoho dětí, které nám svou vděčnost dávají najevo tím, že vidíme jejich šťastné tváře, které se pokaždé vrací a to je pro nás největší odměna, protože bez dětí bychom nemohli dělat to, co nás baví. Jezdili jsme na tábory také jako děti a poté se z nás stali vedoucí, kteří dobře vědí, jaké to bylo být dětmi, co nás nejvíce bavilo a jak jsme nesnášeli nudu, kterou rozhodně u nás nenajdete. Za léta, která jezdíme na tábory, jsme zvládli program vypilovat až do sebemenšího detailu. Zaručujeme skvělý program, kde se rozhodně děti nudit nebudou, prostě BOMBA. Dne 14. dubna 2015 jsme založili u Krajského soudu v Ústí nad Labem pod spisovou značkou L 9474 spolek s názvem BOMBA tábor - dětské tábory, z. s., se sídlem v Teplicích, Teplická 190. Bylo nám přiřazeno IČO: 03977056. Výhoda, která z toho pro nás plyne, je ta, že se z nás stala právnická osoba, která může za sebe jednat a tak můžeme naše tábory tvořit dle obrazu svého a budovat tak naší myšlenku, naše motto: Everything I do I do for kids! (Všechno co dělám, dělám pro děti!). Každý, kdo se bude chtít stát naším členem a připojit se k nám, musí se ztotožnit se stanovy BOMBA tábora a ctít naše motto a dle toho taky jednat.

Tábory

BOMBA LÉTO 2018 - RS BABOČKA

Letní dětský tábor pro děti ve věku od 6 do 18 let.

5690 Kč
BOMBA LÉTO 2018 - RS MÁJ

BOMBA LÉTO 2018 Letní dětský tábor pro děti ve věku od 6 do 18 let.

5690 Kč
BOMBA Léto 2017

BOMBA tábor v létě 2017 opět pořádá oblíbený sportovně, jazykově zaměřený dětský tábor s celotáborou hrou, soutěže o táborové peníze BOMBÁČE, které se promění v závěrečné BOMBA párty v BOMBA CENY.

5190 Kč
BOMBA LÉTO 2016

V létě 2016 jsme pro Vás připravili dva běhy BOMBA tábora.

4990 Kč

Podobné organizace

...
Draci z Tennessee
Jsme malý sportovní dětsky tábor vedený v rodinném duchu, snažíme se na tábor vrátit naše dětská léta, když mi byli dětmi.
...
SpT, turistický oddíl mládeže č. 19076
Sdružení pro Tábor (SpT) pořádá dětské letní tábory již od roku 1991.
...
Zicherka, z.s.
Občanské sdružení Zicherka je parta mladých lidi, kteří přinášejí široké veřejnosti nejrůznější zábavu a možnosti, jak trávit svůj volný čas a získavat tím spoustu nových kamarádů, zkušeností i zážitků, na které pak můžou v budoucnu vzpomínat.