• Adresa: Fráni Kopečka 4
  • Osoba: Marcela Jelínková
  • Email: taboryznojmo@seznam.cz
  • Web: http://akceznojmo.cz/tabory.htm

Akceznojmo.cz

Jsme organizátory soukromých, firemních nebo školních akcí a táborů ve Znojmě a okolí. Zaměřujeme se především na zajišťování paintball, airsoft, dětské letní tábory, dětské kroužky, a jiné aktivity.

Tábory

AIRSOFTOVÝ TÁBOR

Program tábora: Airsoftové bitvy a všechno co k tomu patří, základy sebeobrany, orientace v terénu a na mapě, noční přepady, základy vojenské taktiky, základní nauka o zbraních, hry o vlajky, uzlování, noční hlídky atd.

5190 Kč
VŠEOBECNÝ TÁBOR - TÁBOŘENÍ

Program tábora: Čekají Vás všechny aktivity, které k táboru patří: diskotéka, noční hry, hry ve vodě, bubnování, tanec, míčové hry, lukostřelba, opékání buřtů, atd.

5290 Kč
SPORTOVNÍ TÁBOR PRO KLUKY

sportovní hry fotbal, kin-ball, obruče, petanque, volejbal, basketbal, badminton, vybíjená, pingpong, archery game, lezecká stěna, soutěže, pohybové hry.

5090 Kč
ĎÍVČÍ TÁBOR

Program tábora: Můžete se těšit na výrobu šperků, batikování, kreativní šití, výrobu dekorací, módních doplňků, práci s různými materiály.

5290 Kč
SCOOBY-DOO TÁBOR

„ Po té co byl tábor Dřevotvarka vybudován, majitelé zjistili, že má toto místo tajemnou historii.

5690 Kč
AIRSOFTOVÝ TÁBOR

Airsoftove bitvy a všechno co k tomu patří, noční přepady, základy sebeobrany, orientace v terénu a na mapě, základy vojenské taktiky, základní nauka o zbraních, hry o vlajky, uzlování, atd všechno v army stylu… Výuka bezpečné manipulace s airsoftovou zbraní a vybavením.

5190 Kč
BUBNOVACÍ TÁBOR Djembe

Bubnování – především hra na buben Djembe a další bubny (naučíte se způsoby hry), vnímání rytmu (prohloubíte své rytmické cítění), vytvoříte své rytmy, budete vnímat vibrace a hudbu celým tělem.

5190 Kč
TANEČNÍ TÁBOR

Taneční techniky – břišní tance, free style dance.

5090 Kč
VÝTVARNÝ TÁBOR

Výtvarné techniky – batikování, kašírování, malování pískem, asambláž, muchláž, scrapbook, malování suchou jehlou, malování voskem, prace se sádrou, krakerovací technika.

5290 Kč

Podobné organizace

...
Kazimírka
Pražské neziskové sdružení s 10letou tradicí, pracující s dětmi 5 - 15 let.
...
Tábory ve Stodole
Více než 17 let se soustavně věnujeme pořádání letních dětských táborů.
...
101. Sportovní klub
Práci s dětmi se věnujeme od roku 1989.