• Adresa: Dědov 45, Teplice nad Metují, 549 57
  • Osoba: Mgr. Oudes Jiří
  • Email: johan.cz@seznam.cz
  • Web: http://klucanka.cz/tabor-chemie.html

Institut zážitkové pedagogiky

Spolek provozuje humanitární středisko Klučanka v Dědově - Teplice nad Metují, které slouží široké veřejnosti. Realizuje zde projekt na podporu rozvoje turistiky pro dospělé, rodiny a jednotlivce formou dostupného ubytování a stravování, doplněného o bezplatný zážitkový program.

Hlavní činnost je zaměřená na potřebné děti a volnočasové aktivity dětí a mládeže.

Pomoc dětem z dětských domovů realizuje IZP v projektu přerozdělování humanitární pomoci: HUMANIC.

Co do objemu realizace a trvání je nejvýznamějším projektem: Všeználek - celoroční projekt s dlouhodobým trváním od roku 1999. Projekt podporuje rozvoj osobnosti, samostatnosti a tvořivosti dětí výchovně vzdělávacím působením a kulturně sportovní činností. Zásadním přínosem projektu je pozitivní integrace dětí z dětských domovů, dětí s handicapem či dětí z národnostních menšin mezi dětí z „běžných“ škol pomocí společných pobytových akcí. Nemalou měrou přispívající ke zdárné realizaci projektu je využívání neformální vzdělávací metody v podobě zážitkové pedagogiky.

Rádi mezi sebou přivítáme nové vedoucí, instruktory a všechny, kteří chtějí zažít aplikovanou zážitkovou pedagogiku. Nově nabízíme spolupráci na táboru pro mladé chemiky.

Tábory

Z chemie do skal.

Rekreační středisko Klučanka ležící na polosamotě pod skalním městem Ostaš v Teplicích nad Metují.

1900 Kč

Podobné organizace

...
Doubraváci z.s.
Pořádáme letní dětské tábory na Doubravě, kam jsme sami jezdili jako malí táborníci.
...
MARiMAR s.r.o.
Hlavní náplní cestovní kanceláře MARiMAR je organizace dětí a jejich volného času, zimních a letních akcí jak pro děti od 0-7 let (pobyty pro rodiče s malými dětmi) i 8-17 let (dětské tábory), tak i pro dospělé.
...
Přírodovědný Spolek Darwin
Jsme spolek nadšených přírodovědců, který se snaží vytáhnout člověka do přírody a přitáhnout přírodu k člověku.