• Adresa: Neapolská
  • Osoba: Jiří Havránek
  • Email: j.v.havros@volny.cz
  • Telefon: 724061555
  • Web: tabor-osika.webnode.cz

Ing. Jiří Havránek

Letní tábor na Osice pro zvídavé děti od 8 do 18 let

Děti jsou ubytovány ve stanech s podsadou a dřevěnými lůžky. Pomáhají při přípravě stravy a dřeva na otop, chodí pro pitnou vodu ke studánce. Jídlo je 5x denně - snídaně, přesnídávka, oběd, svačina, večeře. K přesnídávce a svačině bývá ovoce, jogurty, sušenky a podobná, snadno uvařitelná jídla. Obědy jsou vydatné vařené a nebojíme se ani specialit typu kynutých ovocných knedlíků. Ovšem za předpokladu, že děti naloví v lese borůvky. Pokud děti nasbírají borůvek dostatek, může být k svačině i borůvkový koláč s drobenkou. Mňammmm!!! Večeře bývají zpravidla studené.

Lukostřelba na letním táboře Osika

Hlavní náplní je výuka základů lukostřelby. Dále se děti seznámí se základy cykloturistiky či jízdy na kanoi a kajaku. V neposlední řadě si osvojí pravidla pobytu, orientace a „přežití“ ve volné přírodě. Naučí se pracovat s pilou, sekerou, mapou, buzolou, zbudovat bivak, rozdělat bezpečný oheň a řadu dalších praktických dovedností. Výuku vedou zkušení cvičitelé a instruktoři. To vše probíhá formou her a soutěží.

http://tabor-osika.webnode.cz

Tábory

Tábor s lukostřelbou na Osice

Havraní lukostřelecký tábor v indiánském duchu.

4800 Kč
Poklad na Stříbrném jezeře

Poklad na Stříbrném jezeře Letní dobrodružství s indiánskou hrou Ubytování Děti jsou ubytovány ve stanech s podsadou a dřevěnými lůžky.

4600 Kč

Podobné organizace

...
OS Tábor bez hranic
Fantazie je bez hranic.
...
Zababeč z.s.
Pořádání dětských táborů s koňmi, akcí s koňmi a provozování jezdeckého klubu.
...
160. PS Vampoš
Pražská nezisková organizace spadající pod občanské sdružení Pionýr.