• Adresa: Senovážná 8, Praha 1
  • Osoba: Kateřina Růžičková
  • Email: prazdninyNaruby@brontosaurus.cz
  • Telefon: 728 974 571
  • Web: http://rozruch.brontosaurus.cz

Hnutí Brontosaurus Rozruch

Jsme parta kamarádů se společným zájmem o přírodu, neobyčejné zážitky a trochu méně konzumní styl života.

Na našich akcích je hlavním cílem ochrana přírody a neformální vzdělávání mládeže, zejména budování vztahů mezi lidmi a přírodou a mezi lidmi navzájem. V našem programu tak nechybí nejrůznější hry a aktivity na rozvoj individuálních, týmových schopností, prostor pro vlastní realizaci, ale taky pro odreagování a vyblbnutí, protože přece jsme a děláme rozruch.

Ale o tom, kdo skutečně jsme, se nejlépe přesvědčíte, když se podíváte na akce, které děláme, nebo na ně rovnou přijedete.

Sídlíme v Praze, tedy většinu krátkých, většinou víkendových akcí situujeme poblíž, ale spoustu z nás pochází z nejrůznějších končin, takže to není žádné pravidlo. Je ale pravda, že v Praze každoročně akce konáme, protože v pražských parcích věšíme ptačí budky, o které se pravidelně staráme.

Na delší prázdninové akce jezdíme hlavně do Krkonoš či Jeseníků. Kosíme tady louky, pomáháme s obnovou zaniklé osady, dojíme kozy, spíme pod plachtou, myjeme se v potoce, vaříme na ohni a spoustu dalších úžasných věcí.

Tábory

Naruby

Neboj se Angažuj se Rozruš se Unav se Bav se Ymprovizuj Pojeď s námi prožít deset trochu jiných dní do opuštěné východní části Krkonoš.

1500 Kč

Podobné organizace

...
160. PS Vampoš
Pražská nezisková organizace spadající pod občanské sdružení Pionýr.
...
Agentura TAPAZA
Agentura TAPAZA je pořadatelem populárních letních táborů v Kunčicích pod Ondřejníkem.
...
spolek Bzuk
Poslání spolku: Podněcovat vznik a rozvoj pozitivního vztahu jedince k sobě samému, k ostatním jedincům i ke svému okolí.