• Adresa: Smetanova 1140, Vsetín
  • Osoba: Stanislav Mikulík
  • Telefon: 733 202 396
  • Web: http://majakvsetin.cz/

Sbor Církve bratské ve Vsetíně - Maják

Maják vznikl v roce 2006 se snahou jít za lidmi, kteří neznají Ježíše s dobrou zprávou o Něm. Naší vizí je Být zdravá církev, která zakládá další církve.

Toužíme ukázat lidem na Ježíše. To se týká lidí, kteří Ježíše neznají, ale i těch, kdo ho znají. Ježíš je Bůh a my chceme, aby ho co nejvíc lidí znalo co nejlépe.

Usilujeme o to spojovat lidi dohromady. Když otevřete Bibli, nemůžete minout důraz na komunitu. Chceme vytvářet komunitu lidí, která funguje na základech, o nichž se mluví v Bibli.

Chceme pokračovat v tomto úsilí i na jiných místech. Cílem není vytvořit jenom hezké prostředí, kde se budeme mít dobře. Rádi bychom, aby lidé i jinde mohli zažít to, co my prožíváme na Majáku. Proto chceme pokračovat dál a zakládat další církve.

Maják je součástí Církve Bratrské v Čechách a na Slovensku.

Tábory

Strážce ohně

ento tábor je určen dětem od 10 do 13 let.

1800 Kč
Atletico - příměstský tábor pro

Tento tábor je určen dětem od 7 do 9 let.

1400 Kč

Podobné organizace

...
MARiMAR s.r.o.
Hlavní náplní cestovní kanceláře MARiMAR je organizace dětí a jejich volného času, zimních a letních akcí jak pro děti od 0-7 let (pobyty pro rodiče s malými dětmi) i 8-17 let (dětské tábory), tak i pro dospělé.
...
BOMBA tábor - dětské tábory, z. s.
Organizace, pořádání a vytváření dětských táborů, zotavovacích akcí, mimoškolních a volnočasových aktivit, zábavných programů a jiných společenských akcí.
...
Partnerem koni, přítelem přírodě z.s.
Pořádání táborů pro děti.