• Osoba: Jarmila Stupková
  • Email: poddubovouhorou@seznam.cz
  • Web: http://poddubovouhorou.webnode.cz/

Jarmila Stupková

Téměř třicet let chováme koně. Vždy to bylo v pronajatých prostorách. Až před několika lety se nám podařilo získat vlastní pastviny a na nich pomalu budujeme ohrady, stáj a další zázemí pro zvířata podle toho, jak na farmu přicházejí. V současné době chováme krom koní a poníků i další hospodářská zvířata. Poskytujeme pastevní boxové ustájení koní, vyjížďky do okolní krajiny nebo jízdy vedením trenéra, půjčujeme ňuchňací poníky. K lásce a péči ke zvířatům, krajině a přírodě vedeme i děti, které na farmu přicházejí do klubíku malého farmáře nebo na letní příměstské tábory.

Více zde: http://poddubovouhorou.webnode.cz

Tábory

Pro koňáky a farmáře

A - „Farmáři“ v ceně je zahrnuto: denně 2x svačina, oběd, pitný režim, materiál na výrobky B - „Koňáci – jezdíme a trénujeme“ V ceně je zahrnuto: denně 2x svačina, oběd, pitný režim, C – „Koňáci – léto s koníky“ děti se naučí pravidelné péči o poníky a koníky, v ceně je zahrnuto: 2x svačina, oběd, pitný režim, doprava Zajištěn pedagogický dohled.

2900 Kč
Příměstský tábor pro koňáky a farmáře

Letní příměstský tábor 2018 pro děti od 6 do 15 let „PRO KOŇÁKY A FARMÁŘE“.

1900 Kč

Podobné organizace

...
Duha NeNa
Název NeNa je odvozen z našeho projektu Ne(moc) nadřa/ízenosti, který symbolizuje rozdíl mezi nadřízeností a nadřazeností.
...
Iva Třešňáková
příměstské nepobytové tábory každý rok 3-4 turnusů na výběr .
...
Airsoft Contractors z.s.
Vhodnou formou rozvíjet schopnosti dětí a teenagerů v oblasti sportovních činností a utvářet jejich charakter.