• Adresa: Rejkovice 18, 26223 Jince
  • Osoba: Karolína Holubová
  • Email: jezdeckastajhejdov@gmail.com
  • Telefon: 777289643
  • Web: www.jezdecka-staj-hejdov.cz

Jezdecká stáj Hejdov, z.s.

V naší stáji se zaměřujeme na výcvik dětí a juniorů.

Skokové tréninky vede trenérka s mnohaletými zkušenostmi s prací s mládeží. Tyto tréninky probíhají dvakrát do týdne. Svěřenci jsou rozdělí maximálně po trojicích podle výkonnosti koní a zkušeností jezdců. Trenérka má na starost i tréninkové plány koní a poradí i s výživou.

Každý týden naši svěřenci absolvují drezurní trénink zaměřený na skokovou drezúru. Tyto tréninky vede zkušenný drezúrní trenér, který se individuálně věnuje každému jezdci zvlášť.

Od roku 2017 se věnujeme výuce jízdy na ponících, které si u nás můžete zaplatit.

Každé léto pořádáme příměstské tábory.

Naše jezdecká stáj Vám dále nabízí: ustájení v rodinné stáji s nadstandartní péčí o vaše koně, zázemí plně vybavené sedlovny s koupelnou a pračkou na koňské věci, vnitřní mycí box s teplou vodou a venkovní mycí box, písková jízdárna s geotextilií 60 x 30 m a velkými výběhy. Nepřetržitá péče ošetřovatelek o pohodlí vašich koní a dětí.

V roce 2018 se můžete přihásit na tyto termíny příměstských taborů: 9.7.-13.7.2018 16.7.-20.7.2018 6.8.-10.8.2018 20.8.-24.8.2018

Tábory

Prázdniny v sedle na Hejdově

Prázdniny v sedle na Hejdově.

3500 Kč

Podobné organizace

...
Agentura TAPAZA
Agentura TAPAZA je pořadatelem populárních letních táborů v Kunčicích pod Ondřejníkem.
...
Studio MuŠka
Volnočasové Studio MuŠka pořádá letní příměstské tábory na Praze 10 - Petrovice Jsme oázou, kde se setkává umění a radost z pohybu ve všech věkových kategorií.
...
krutón, z.s.
Krutón je nezisková organizace spojující filmové profesionály a pedagogy, kteří se přes deset let věnují filmové výchově na školách i mimo ně.