• Adresa: Lamačova 633/4, Praha 5
  • Osoba: Pavlína Křepelková
  • Email: info@divadlofilm.cz
  • Telefon: 607975904
  • Web: www.divadlofilm.cz

Divadelní a filmova společnost Z

Naše tábory, kurzy, workshopy jsou určené široké veřejnosti především studentům a dospělým v oblasti divadelní a filmové tvorby. Nabízíme kurzy herectví pro děti i dospělé, režie, dabingu, rétoriky, moderátorství, zvukové tvorby, konverzační angličtiny a další. Všechna naše práce navazuje na tradiční tvorbu s přihlédnutím k novým moderním trendům. Tím umožní našim studentům široké a zárověň velmi kvalitní spektrum znalostí v tvořivé práci, jak samostatné, tak i týmové. Každý účastník by si měl uvědomit, že kurzy jsou zde proto, aby pronikl do základů daných oborů. Tyto kurzy nenahrazují v žádném případě studium na uměleckých školách. Pomohou účastníkům prohloubit znalosti, více se seznámit s daným oborem a jeho problematikou.

Naše kurzy jsou vhodné jak pro začátečníky, tak pro pokročilé.

Každý účastník by si měl uvědomit, že kurzy jsou zde proto, aby pronikl do základů daných oborů. Tyto kurzy nenahrazují v žádném případě studium na uměleckých školách. Pomohou účastníkům prohloubit znalosti, více se seznámit s daným oborem a jeho problematikou. Kurzy jsou vhodné jak pro začátečníky, tak pro pokročilé.

Tábory

Filmový a herecký tábor (10 dní)

Hlavní náplní je natočení 35-45 minutového filmu, ve kterém si účastníci zahrají a vyzkouší si práci s filmovou technikou.

9190 Kč
Filmový a herecký letní tábor / 10 dní / děti 8-18

Chcete si vyzkoušet jaké je být hercem a natočit film za 10 dní s partou nadšenců.

6900 Kč

Podobné organizace

...
Tokačeka, z.s.
Jsme spolek kamarádů, přátel a dlouhodobých vedoucích letních dětských táborů.
...
HIPO Koryčany,z.s.
Hipo Koryčany, z.
...
spolek Bzuk
Poslání spolku: Podněcovat vznik a rozvoj pozitivního vztahu jedince k sobě samému, k ostatním jedincům i ke svému okolí.