• Adresa: Bítovská 3, 140 00 Praha 4
  • Osoba: Helena Vaňková
  • Email: helena.vankova@akcent.cz
  • Telefon: 261109250
  • Web: http://akcent.cz/

AKCENT International House Prague

AKCENT International House Prague

Jazyková škola AKCENT IH Prague působí na trhu již od roku 1990. Od té doby jsme se stali jednou z největších soukromých škol v České republice. V našem týmu je přes 100 zkušených učitelů. AKCENT IH Prague nabízí kurzy angličtiny, němčiny, češtiny pro cizince, španělštiny, francouzštiny, italštiny, ruštiny a čínštiny. Dále organizujeme kurzy pro učitele angličtiny The Cambridge CELTA, DELTA, TKT, IH VYL a IHCYLT, IH BET a další. Pořádáme také metodické kurzy pro pedagogické odborníky.

Tábory

Mezinárodní letní tábor

Jazyková škola AKCENT IH Prague a její letní tábory získávají stále větší popularitu a díky kontaktu s jazykovými školami International House v zahraničí se pobytu na táboře účastní i děti z jiných zemí.

9900 Kč
Příměstský jazykový tábor

Příměstský tábor – letní intenzivní prázdninové kurzy Příměstský tábor je určen dětem ve věku 6-14 let a je koncipován tak, aby děti mohly strávit v jazykové škole jen dopoledne nebo také celý den, včetně oběda.

Podobné organizace

...
Jezdecký klub U Juráška, z.s.
Již od roku 2004 v průběhu školního roku organizujeme dětský kroužek a soustředění a o prázdninách letní pobytové tábory.
...
Tojstoráci
Hlavní činnosti organizace je pořádání volnočasových aktivit pro děti a mládež.