• Adresa: Bítovská 3, 140 00 Praha 4
  • Osoba: Helena Vaňková
  • Email: helena.vankova@akcent.cz
  • Telefon: 261109250
  • Web: http://akcent.cz/

AKCENT International House Prague

AKCENT International House Prague

Jazyková škola AKCENT IH Prague působí na trhu již od roku 1990. Od té doby jsme se stali jednou z největších soukromých škol v České republice. V našem týmu je přes 100 zkušených učitelů. AKCENT IH Prague nabízí kurzy angličtiny, němčiny, češtiny pro cizince, španělštiny, francouzštiny, italštiny, ruštiny a čínštiny. Dále organizujeme kurzy pro učitele angličtiny The Cambridge CELTA, DELTA, TKT, IH VYL a IHCYLT, IH BET a další. Pořádáme také metodické kurzy pro pedagogické odborníky.

Tábory

Mezinárodní letní tábor

Jazyková škola AKCENT IH Prague a její letní tábory získávají stále větší popularitu a díky kontaktu s jazykovými školami International House v zahraničí se pobytu na táboře účastní i děti z jiných zemí.

9900 Kč
Příměstský jazykový tábor

Příměstský tábor – letní intenzivní prázdninové kurzy Příměstský tábor je určen dětem ve věku 6-14 let a je koncipován tak, aby děti mohly strávit v jazykové škole jen dopoledne nebo také celý den, včetně oběda.

Podobné organizace

...
Jazyková škola Jipka
Jazyková škola Jipka se pohybuje na trhu jazykových agentur od roku 1998.
...
CK Topinka
Cestovní kancelář Topinka, s.
...
Jízdárna 3V Třebušín
Tábory pro děti - Příměstské tábory - Víkendové pobyty pro děti i rodiny - Vyjížďky na koních i ponících - Jezdecká škola i školička - jezdecké kurzy pro dospělé - Školní výlety - Sportovní příprava na ZZVJ - Výlety a víkendové putování - Podnikové akce ( catering )- Sportovní odpoledne (teambulding) - Ustájení koní - Ubytování .