• Adresa: Pobřežní 34, 18600 Praha 8 - Karlín
  • Osoba: Andrea Pechar
  • Telefon: 234705555
  • Web: https://www.scio.cz/pro-deti-a-rodice/sciocampy-prehled.asp

www.scio.cz, s.r.o.

ScioCAMPy - rozvojové kurzy pro zvídavé děti od 9 do 16 let.

Kdo je to superhrdina? Člověk, který se dokáže rychle rozhodovat, orientuje se v aktuálním dění a umí si udělat vlastní názor na situaci. Superhrdina se nebojí výzev a zná své silné stránky, umí vyjádřit svůj názor tak, aby nikoho neurazil, ale přesto se prosadil. Ví, jak se učit efektivně a s lehkostí, tak aby mu nově nabyté znalosti posloužily ke splnění cílů a umožnily mu žít spokojený a férový život teď, ale i za dvacet let. Jsme zde již 9. rokem proto, abychom vašim děti pomohli na cestě, která jim umožní stát se superhrdiny vlastních životů.

Tábory

Jak využít své silné stránky

Jak využít své silné stránky s Avengers Když se objeví nečekaný nepřítel, který ohrožuje světovou bezpečnost, Nick Fury, ředitel mezinárodní mírové agentury, známé také jako S.

7000 Kč
Jak na komunikaci

Jak na komunikaci s Thorem Vládci bohů Odinovi trvalo spoustu let, než ve své říši nastolil křehký mír.

7000 Kč
Jak na učení

Jak na učení s Agentem bez minulosti Jedné bouřlivé noci vyloví italská rybářská loď z moře muže, který má v zádech kulky a pod kůží štítek s číslem bankovního konta ve švýcarské bance.

7000 Kč

Podobné organizace

...
Royal Rangers Nový Jičín
Jsme oddíl je pro všechny holky a kluky od 6 do 15 let, kteří se nebojí poznat nové kamarády a zažít různé zajímavé věci.
...
Welšánek - Jezdecký spolek
Letní dětské tábory s koňmi v Polabí Hipoturistika - vyjížďky na koních Hipoterapie Soukromá rehabilitace a masáže Hlídání dětí Akce pro rodiče a děti Služby pro domácnost - praní, žehlení, mandlování Pony školička - vyjížďky kočárem .
...
LT CAMP, z.s.
Každoroční pořádání stanového letního dětského tábora s mezinárodní účastí.