• Adresa: Praha - Letňany, Ostravská 623, PSČ 199 00
  • Osoba: Vojta Škop
  • Email: tabor@inlineskola.cz
  • Telefon: 775552557
  • Web: https://inlineskola.cz/

Sportfun Camp s.r.o.

INLINEŠKOLA.CZ

Inline škola vznikla na začátku roku 2012 a od té doby jsme nasbírali mnohé zkušenosti. Snažíme se našim klientům vyjít co nejvíce vstříc, tak si můžete vybrat jakýkoli kurz v jakékoli lokalitě. Učíme všechny věkové kategorie, od čtyřletých dětí až po seniory. Nabízíme různé formy výuky, od individuálních lekcí po hromadné kurzy nebo příměstské tábory.

Náš tým se skládá z mladých talentovaných a veselých instruktorů, kteří se nebojí předat své dovednosti a zkušenosti. Všichni se aktivně věnují bruslení už několik let.

VIZE: Chceme pomocí vzdělávání a povzbuzování přispět k rozšíření inline bruslení jako sportu i aktivního odpočinku. CÍLE: Chceme přivést co nejvíce lidí k pravidelnému sportování, zlepšit jejich sportovní kondici a schopnosti Chceme začínajícím bruslařům pomoci vyhnout se úrazům a zlepšit bezpečnost na stezkách (třeba tréninkem brzdění) Chceme pomocí zajímavých akcí a výletů upozornit na dostupnost a zábavnost inline i ledního bruslení Dobrá nálada a dětský smích jsou pro nás stěžejní. Uděláme vše proto, abychom toho dosáhli a společně si to užili

Tábory

Sportfun Camp

PORTOVNÍ PŘÍMĚSTSKÉ TÁBORY SE ZAMĚŘENÍM NA IN-LINE BRUSLENÍ, CYKLISTIKU, VODÁCKÉ SPORTY A MULTISPORTOVNÍ AKTIVITY Nenechte Vaše děti zahálet doma.

2600 Kč

Podobné organizace

...
DĚTSKÝ SLAVÍK z.s.
Od roku 1993 Letní Herecká Škola připravuje děti pro film, TV, reklamu, dabing, koncerty, divadlo, muzikál a živé zábavné pořady.
...
Channel Crossings s.r.o.
Jazyková agentura Channel Crossings je na trhu již od roku 1993.