• Adresa: Praha - Letňany, Ostravská 623, PSČ 199 00
  • Osoba: Vojta Škop
  • Email: tabor@inlineskola.cz
  • Telefon: 775552557
  • Web: https://inlineskola.cz/

Sportfun Camp s.r.o.

INLINEŠKOLA.CZ

Inline škola vznikla na začátku roku 2012 a od té doby jsme nasbírali mnohé zkušenosti. Snažíme se našim klientům vyjít co nejvíce vstříc, tak si můžete vybrat jakýkoli kurz v jakékoli lokalitě. Učíme všechny věkové kategorie, od čtyřletých dětí až po seniory. Nabízíme různé formy výuky, od individuálních lekcí po hromadné kurzy nebo příměstské tábory.

Náš tým se skládá z mladých talentovaných a veselých instruktorů, kteří se nebojí předat své dovednosti a zkušenosti. Všichni se aktivně věnují bruslení už několik let.

VIZE: Chceme pomocí vzdělávání a povzbuzování přispět k rozšíření inline bruslení jako sportu i aktivního odpočinku. CÍLE: Chceme přivést co nejvíce lidí k pravidelnému sportování, zlepšit jejich sportovní kondici a schopnosti Chceme začínajícím bruslařům pomoci vyhnout se úrazům a zlepšit bezpečnost na stezkách (třeba tréninkem brzdění) Chceme pomocí zajímavých akcí a výletů upozornit na dostupnost a zábavnost inline i ledního bruslení Dobrá nálada a dětský smích jsou pro nás stěžejní. Uděláme vše proto, abychom toho dosáhli a společně si to užili

Tábory

Sportfun Camp

PORTOVNÍ PŘÍMĚSTSKÉ TÁBORY SE ZAMĚŘENÍM NA IN-LINE BRUSLENÍ, CYKLISTIKU, VODÁCKÉ SPORTY A MULTISPORTOVNÍ AKTIVITY Nenechte Vaše děti zahálet doma.

2600 Kč

Podobné organizace

...
BODY CLUB, o.s.
Pořádání dětských zimních a letních táborů .
...
Tojstoráci
Hlavní činnosti organizace je pořádání volnočasových aktivit pro děti a mládež.
...
Pionýr, z. s. - 213. pionýrská skupina UFO
Jsme cykloturistická pionýrská skupina působící v Praze na Jižním Městě od roku 1996.