• Adresa: V Zimném dole 765, Lazy
  • Osoba: Ing. Klemova Gabriela
  • Email: JK-Helinka@seznam.cz
  • Telefon: 605174921
  • Web: www.jk-helinka.cz

Jezdecký klub Helinka z. S.

Pořádání jezdeckých táborů, pobytů u koní, letních tematických táborů pro děti od 5.let jak pobytovou, tak příměstskou formou.

Pořádáme letní tábor pro děti od 5.let pobytovou i příměstskou formou s tématickou hrou Můj pony. Jedná se o celotáborovou hru, kdy si děti budou kupovat poníky, kupovat si věci, které budou pro chov a jízdu potřebovat. Táborové peníze budou získávat za splněné úkoly a hry, které budou v průběhu dne plnit. Hra je již vyzkoušená z dřívějších táborů, které se u nás konaly, a zařazujeme opětovně pro velikou oblíbenost. Děti budou ubytovaný v jezdeckém klubu, což je rodinný domek. V přízemí domku je jídelna, kuchyně, klubovna a sociální zázemí s teplou vodou - sprcha plus WC, k dispozici pračka. V patře podkroví s prostorem pro spaní a hernou. Děti budou spát na valendach a postylkach. Nepotřebuji spacáky ani deky. K dispozici povlečené polštáře a deky. Program : péče o koníky a pony, jízda na koni na jízdárně a vyjížďky do okolí, hry, soutěže, koupání v rybníku, možnost výletu do Dinoparku cca 3 km od klubu. Termíny : 1.7. - 7.7.2020 11.7.- 17.7.2020 26.7. - 1.8.2020

Tábory

Poklad

Pro všechny milovníky záhad, tajemná a napětí.

4000 Kč

Podobné organizace

...
Corazon z.ú.
Corazon je nezisková organizace, která se zabývá environmentálním vzděláváním dětí i dospělých.
...
101. Sportovní klub
Práci s dětmi se věnujeme od roku 1989.
...
Pionýr, z.s. – Pionýrská skupina
Pravidelné schůzky v klubovně Akce na odpoledne nebo jeden den Víkendové akce Letní a zimní tábory Charitativní činnost Jsme demokratické, dobrovolné, samostatné a nezávislé sdružení dětí, mládeže a dospělých se zaměřením na mimoškolní výchovu a aktivity dětí a mládeže (7-17 let).