• Adresa: Vzdušná 997/6, 14200 Praha 4
  • Osoba: CK Sindibád
  • Email: irena.koberova@sindibad.cz
  • Telefon: 777883434
  • Web: www.sindibad.cz/rybarske-tabory/
Rybářský

RYBÁŘSKÉ TÁBORY - Hejnice, Jizerské hory

  • Lokalita: Liberec, Severočeský kraj
  • Doporučený věk: 7-18
  • Místo konání: Hejnice

RYBÁŘSKÉ TÁBORY PRO DĚTI Z ČECH I MORAVY.

Ubytování: Speciálně přestavěné karavany pro konání dětských táborů.

Strava: 4x denně včetně pitného režimu.

Doprava: Autobusem z Prahy nebo vlastní doprava přímo do Hejnic.

V ceně: Ubytování, strava, doprava, program, vedoucí, cestovní pojištění, zákonné pojištění CK.

O táboře

Rybářské tábory probíhají na našem karavanovém tábořišti umístěném ve Frýdlantském výběžku v Chráněné krajinné oblasti Jizerské hory nedaleko města Hejnice.

Tábořiště je umístěno na louce obklopené lesem. Táborníkům je k dispozici ohniště s posezením, trampolína, stolní fotbálek a velkoprostorový stan 8 x 10 metrů sloužící jako společenská místnost. Táborová kuchyň je umístěna ve zvláštním karavanu a dalších 9 speciálně přestavěných karavanů slouží k ubytování táborových účastníků. V závislosti na velikosti konkrétního karavanu je v něm ubytováno 3-5 dětí (délka karavanů je 4-6 metrů).

V blízkosti tábora je rybník, v Hejnicích pak koupaliště, hřiště, kino, obchody.

Jak je to s táborovými výlety

1.výlet: Autobusový výlet do libereckého bazénu, který je takovým malým aquaparkem. Nabízí totiž malý i velký plavecký bazén, Kneippův chodník, čtyřdráhovou nerezovou skluzavku, vlny, vířivku i tobogan. Velmi oblíbená je divoká řeka s vířivkou, jeskyní a nuceným plaváním, s teplotou vody 26C. Cena 290 Kč/os (autobusová doprava, vstupné, doprovod vedoucích).

2.výlet: Autobusový výlet do Muzea obrněné techniky Smržovka, tedy do vojenského muzea, ve kterém jsou vystaveny nejen ruční zbraně, ale obrněné kolové i pásové transportéry a tanky. Technika se nachází v zastřešených halách, součástí areálu je cca 1,5ha plochy, na které se odehrávají ukázky jízdy a rekonstrukce bojových operací. Součástí muzea jsou i dvě pracovní místa pro opravu a restaurování nových přírůstků, v současné době pracují na zprovoznění britského tanku Comet. Cena 310 Kč/os (autobusová doprava, vstupné, doprovod vedoucích).

Balíček táborových výletů za zvýhodněných podmínek

Ceny uvedené u táborových výletů jsou platné v případě, že si výlety zakoupíte až přímo na vlastní rekreaci. Pokud si však všechny výlety objednáte v okamžiku sjednávání cestovní smlouvy – tedy při přihlašování dítěte, obdržíte je za výhodnějších podmínek a to za 540 Kč/os. Platbou předem tedy získáte, kromě finančního zvýhodnění, také jistotu, že se účastník výletu zúčastní (nemůže peníze použít jinak) a že peníze neztratí (vůbec je nemá). Platbou předem ušetříte 60 Kč.

Termín Kapacita Cena Cena/den
06. 08. - 13. 08. 2022(7 dní)
0 volných míst 4780 Kč 683 Přihláška

Podobné tábory

English in Action Bezdružice
  • 8490 Kč Jazykové
Taneční pobytový tábor 2024
  • 4550 Kč Taneční
Percy Jackson a Olympané I.
  • 5000 Kč S celotáborovou hrou

Program tábora

O programu Rybářské tábory jsou určeny pro kluky i holky, pro začátečníky i pokročilé, kteří mají rádi klid u rybníka, ryby, vodu a přírodu. Děti se seznámí jak s technikami a způsobem lovu ryb (na plavanou, na položenou, na splávek, vláčení na pstruha, štiku, okouna a candáta…), tak také s údržbou a provozem rybníků a vodních ploch obecně. Neboť tyto věci k rybaření také patří. Vlastní rybářské vybavení je výhodou. Nicméně pokud rybářské náčiní nemáte, kancelář vám jej zajistí z půjčovny a doveze až přímo na tábor. Zapůjčení rybářského setu stojí 750 Kč a objednává se v okamžiku vyplňování přihlášky na tábor. Set obsahuje rybářský prut, 2 vidličky na prut, podběrák a podložku pod rybu.

Další fotky

Doprava

Doprava: Autobusem z Prahy nebo vlastní doprava přímo do Hejnic.

Poloha

Hejnice GPS 50.8772 15.1817

Zaměření tábora
Ubytování na táboře
Doprava na tábor