• Adresa: Vzdušná 997/6, 14200 Praha 4
  • Email: irena.koberova@sindibad.cz
  • Telefon: 777883434
  • Web: www.sindibad.cz/letni-tabory-u-more/
Zahraniční tábor

TÁBOR Itálie, Silvi Marina

  • Lokalita: Itálie, zahraničí kraj
  • Doporučený věk: 7-18
  • Místo konání:

Ubytování (200m od pláže): Apartmánový dům, 4-7 lůžkové apartmány s vlastním sociálním zařízením a balkonem/terasou či zahrádkou.

Strava: Plná penze včetně nápojů. Strava začíná večeří a končí obědem. Stravování probíhá v místě ubytování, česká kuchyně.

Doprava: Moderní autobus s klimatizací, videem.

V ceně tábora: Ubytování, strava včetně nápojů, doprava, vedoucí, program, cestovní pojištění, pojištění CK proti úpadku.

V ceně tábora není: Výlety (doporučujeme cca 70 ), jídlo a pití do autobusu na cestu tam a zpět, povinné místní poplatky (děti do 12-ti let 42 Kč/osobu/den, nad 12 let 57 Kč/osobu/den).

O táboře

Vzhledem k ideální poloze apartmánového domu, jeho okolí, plážím a sportovnímu vyžití, jsou tyto tábory u moře vhodné pro nejširší věkové rozpětí dětí – tedy pro děti i teenagery. Účastníci tábora jsou interně rozděleni na děti a teenagery (věková hranice je 12 let). Díky tomu mohou vedoucí lépe přizpůsobit táborový program a oddílové činnosti se tak stávají mnohem atraktivnější pro danou věkovou skupinu.

Pro děti jsou připraveny hry u moře, na plážích a v nejbližším okolí tak, jak je zvykem na tuzemských táborech. To vše zábavnou formou a na zdravém mořském vzduchu. Na pláži se nachází hřiště, půjčovny šlapadel a dalších atrakcí.

Pro teenagery, kteří si v dnešní době již většinu svého času chtějí organizovat sami, je zde právě v tomto ohledu program přizpůsoben. Účastníci jsou rozděleni do táborových skupinek, každá skupinka má svého vedoucího a s ním si domlouvá táborový program, činnost na jeden každý den. Přes den ve vysokých teplotách dávají děti přednost pobytu na pláži s možností zchlazení v moři. Večer pak přicházejí v úvahu procházky po pobřeží, výlet za západem slunce nad mořem, vycházky do centra městečka či návštěva diskotéky. Letní tábory u moře v Itálii mají za úkol spojit nároky účastníků, kteří se již necítí býti dětmi a nechtějí hrát hry či být neustále organizováni v oddílech, s požadavky jejich rodičů na zajištění dozoru nad svými potomky a kontroly a regulace jejich ne vždy „dospělých“ nápadů.

Termín Kapacita Cena Cena/den
12. 07. - 21. 07. 2019(9 dní)
35 volných míst 9490 Kč 1054 Přihláška
19. 07. - 28. 07. 2019(9 dní)
38 volných míst 9490 Kč 1054 Přihláška

Podobné tábory

Příměstský tábor PRALES PRAHA 2024
  • 2950 Kč Bez zaměření
Tábor KOKOS 2024
  • 6000 Kč Pobyt v přírodě

Program tábora

Co dalšího byste měli vědět Letovisko Silvi Marina leží na jadranském pobřeží ve střední části Itálie, 50 km jižně od městečka San Benedetto, 20 km severně od přístavního města Pescara a cca 220 km severovýchodně od Říma. Díky křišťálově čistému moři a plážím se zlatavým pískem je právem nazýváno „perlou adriatického pobřeží“. Městečko tvoří řady rezidenčních domů a vilek podél písčité pláže, promenády a spousta obchodů, obchůdků, barů, kaváren a restaurací. Nad Silvi Marina se zvedá pohoří Gran Sasso, které brání průniku studeného větru z vnitrozemí a vytváří jedinečné panorama. Ideální volba pro ty děti nebo teenagery, kteří chtějí prožít prázdniny v pěkném klidnějším prostředí s krásným k

Další fotky

Doprava

Doprava: Moderní autobus s klimatizací, videem.

Poloha

GPS 42.5409 14.1234

Zaměření tábora
Doprava na tábor

Další z kategorie

...
Kdo přežije NENA
4400 Kč, S celotáborovou hrou
...
Tábor pro rodiče s dětmi
4000 Kč, Pro rodiče s dětmi
...
Tábor u moře Chorvatsko-Istrie
10970 Kč, Tábor u moře
...
Tábory u moře Španělsko
16470 Kč, Tábor u moře