Hodnocení: Kdo si hraje nezlobí

Konečně je to tady - super léto v okolí Osvětimany. Pojeďte s námi za neobvyklými zážitky a novými kamarády! Máme pro Vás připravený letní tábor s různými hrami a soutěžemi. Rekreační středisko Ranč Vlčák leží uprostřed lesů nedaleko Osvětiman.Čekájí na Vás hry,soutěže, výlety a jiné. Sedmidenní pobyt na čerstvém vzduchu. Máte se na co těšít. Program se zaměřuje na hry denní i noční, stezku odvahy, disko pro děti, táborová olympiáda,divadelní scénky, noční hlídky, šermíři, výroba triček -…


Pořadatel tohoto tábora: Draci z Tennessee »»

Profil táboru Kdo si hraje nezlobí »»

Ohodnotit tábor

Celkové hodnocení tohoto tábora

Strava 92 %
Ubytování 86 %
Program 91 %
Vedoucí 95 %
Adekvátní cena 95 %

92%

Tábor doporučuje celkem 95% dětí.   Naopak 5% dětí by účast nedoporučovalo.


Jednotlivá hodnocení která tábor získal

Tábor: Kdo si hraje nezlobí
Hodnotil: Hanakovi -, 14.6.2017
DOPORUČUJI     100%

Hledali jsme dětský tábor v našem okolí a nalezli jsme tenhle a byli jsme s manželkou velice štastní, že děti mohou jet, jak se po pobytu vrátili, vyprávěli nám skvělé zážitky, které si od tama odnesli, našem dětem se tam velice líbilo.. A letos jedou opet s nimi, DOPORUČUJI TENHLE LETNÍ TÁBOR

Strava
Ubytování
Program
Vedoucí
Cena

Tábor: Kdo si hraje nezlobí
Hodnotil: Mirek, 14.6.2017
DOPORUČUJI     100%

DOPORUČUJI TENHLE TÁBOR, UMÍ PRACOVAT S DĚTMI A DOKÁŽÍ PŘIZPUSOBIT PROGRAM PRO NÁS DĚTI VE VĚKOVÉ KATEGORII, A HLAVNĚ SI S NÁMA PO CELOU DOBU VYKLÁDAJÍ A HRAJÍ S NÁMA RŮZNÉ HRY. ZA SPLNĚNÉ UKOLY DOSTÁVÁME SLADKOU ODMĚNU A DIPLOM.

  • bomba,vedoucí super, vše se mi líbilo
  • .
Strava
Ubytování
Program
Vedoucí
Cena

Tábor: Kdo si hraje nezlobí
Hodnotil: Dominik, 14.6.2017
DOPORUČUJI     100%

Jsem rád že jsem byl na táboře, jelikož mi je 16let už nemohu jet, jak rád bych se vrátil. Bylo to super. Byl jsem mnohokrát na jiných táborech ale tenhle se mi ze všech líbil nejvíce děkuji že jsem mohl být součástí Vašeho letního tábora,nikdy nezapomenu

  • Jsem rád že jsem byl na táboře, jelikož mi je 16let už nemohu jet, jak rád bych se vrátil. Bylo to super. Byl jsem mnohokrát na jiných táborech ale tenhle se mi ze všech líbil nejvíce děkuji že jsem mohl být součástí Vašeho letního tábora,nikdy nezapomenu.
  • ..
Strava
Ubytování
Program
Vedoucí
Cena

Tábor: Kdo si hraje nezlobí
Hodnotil: koukalovi, 30.1.2017
DOPORUČUJI     100%

Spokojenost DOPORUČUJEME

  • spokojenost
  • nic
Strava
Ubytování
Program
Vedoucí
Cena

Vyjádření pořadatele:Děkujeme


Tábor: Kdo si hraje nezlobí
Hodnotil: Kalvodovi, 30.1.2017
DOPORUČUJI     100%

Jen spokojenost

  • samé klady
  • -
Strava
Ubytování
Program
Vedoucí
Cena

Vyjádření pořadatele:Děkujeme


Tábor: Kdo si hraje nezlobí
Hodnotil: Burdovi, 30.1.2017
DOPORUČUJI     96%

O děti je bohatě celý den postaráno, jsem rád že se nenudí doma u pc atd. A je mezi svéma kamarádama a užívají si prázdniny na táboře

  • Vřele doporučuji, o děti je bohatě postarané
  • žádné
Strava
Ubytování
Program
Vedoucí
Cena

Vyjádření pořadatele:Děkujeme


Tábor: Kdo si hraje nezlobí
Hodnotil: Marek K*, 30.1.2017
DOPORUČUJI     96%

Jenom spokojenost a doporučujeme

  • jsme se vším spokojeni
  • nic
Strava
Ubytování
Program
Vedoucí
Cena

Vyjádření pořadatele:Děkujeme


Tábor: Kdo si hraje nezlobí
Hodnotil: Petr S, 30.1.2017
DOPORUČUJI     100%

Dovolte mi , abych ohodnotil tábor, loni byla moje dcera po prvé na táboře a tak se ji tam líbilo, že jsme se letos rozhodli ji opět dát sem... Vykládala nám jak tam moc dobře vaří a že tým vedoucích je skvělý.. Proto nemáme pochybnosti o tom, že by jsme dceru znova nedali na tábor.. Vše děláme pro své děti...

  • Dobrý den,
  • dovolte mi , abych ohodnotil tábor, loni byla moje dcera po prvé na táboře a tak se ji tam líbilo, že jsme se letos rozhodli ji opět dát sem... Vykládala nám jak tam moc dobře vaří a že tým vedoucích je skvělý.. Proto nemáme pochybnosti o tom, že by jsme dceru znova nedali na tábor.. Vše děláme pro své děti...
  • nic
Strava
Ubytování
Program
Vedoucí
Cena

Vyjádření pořadatele:Děkujeme


Tábor: Kdo si hraje nezlobí
Hodnotil: l.BUDÍK, 1.10.2016
DOPORUČUJI     88%

Tenhle dětský tábor Draci z Tennessee mohu za celou moji rodinu a své kamarády , kteří také tavají své děti sem jen ze SRDCE DOPORUČIT!!! Nikdy se nám nestalo že by děti dojeli s tím že se jim tam nelíbilo atd, spíše na opak chtěli by aby byl delší.. Ted mi dovolte pár slov jako rodiči, kdo jezdil jako dítě na letní tábory rád si vzpomene včem jsme spávali a často nám bylo zima a jiné, ale byli to okamžiky nádherného dětství, plné zážitku a vzpomínek na které se nedá zapomenout. A Vy, ted by jste chtěli aby snad tábory měli pětihvězdičkové hotely, mnoho ubytovacích zařízení je boužel ze starších dob, ale o to krásné je že o Vaše děti je postarané a hlavně jim neprší na hlavu, pokud čekáte že ubytování je pomale jako hotel tak, pak jste nikdy nebyli jako dítě na letním táboře a čekáte od tábora více to si mužete zařídit dovolenou.. Proto moje rodina a mí přátelé DOPORUČUJEME letní tábor DRACI Z TENNESSEE

  • Dobrý den,
  • moje děti jezdí na letní tábor vždy, měli možnost jet i jinde ale nechtějí rádi se vracejí, jsme rádi že jsme našli s manželkou pro naše děti perfektní tábor, kde se o ně dobře postarají a naši roštáci se nám vracejí plný zážitku a vzpomíének, které nám vyprávějí.. Tenhle tábor Draci z Tennessee mohu za celou moji rodinu a kamarády, kteří dávají své děti právě sem jen VŘELE DOPORUČIT.. Nikdy se nám nestalo, že by si děti na něco stěžovali spíše naopak, chtěli by aby byl tábor delší...
  • nemám žádné záporné věci..
Strava
Ubytování
Program
Vedoucí
Cena

Vyjádření pořadatele:Děkujeme


Tábor: Kdo si hraje nezlobí
Hodnotil: L, 30.7.2016
NEDOPORUČUJI     32%

Moje dítě si od počátku stěžovalo že je to tam hrozne a je tam nuda. Ted se vrátil z druhého tábora a spokojenost!

  • nic
  • Chatky v katastrofálním stavu! Celkově nezvládnutý tábor! Moc pravidel málo aktivit!!!
Strava
Ubytování
Program
Vedoucí
Cena

Vyjádření pořadatele:Dobrý den, Děkujeme za Váš názor, i když negativní, ale vemte v potaz ubytování je z 50let,pokud s tím majitelé objektu nic nedělají tak s tím neuděláme ani mi nic.. Zajímavé je, že po táboře nám rodiče děkovali za děti, že se jim tam moc líbilo a byli velice spokojeni.. Co se týká her, tak se snažíme přizpůsobit pro všechny věkové kategorie. Vždy se snažíme vylepšovat naši péči i program a z případných chyb si bereme ponaučení. Přeji Vám i Vašemu dětěti pěkný zbytek prázdnin.


Tábor: Kdo si hraje nezlobí
Hodnotil: Milan, 13.3.2016
DOPORUČUJI     100%

+

Strava
Ubytování
Program
Vedoucí
Cena

Tábor: Kdo si hraje nezlobí
Hodnotil: Fobl, 13.3.2016
DOPORUČUJI     96%

+

  • .
  • +
Strava
Ubytování
Program
Vedoucí
Cena

Tábor: Kdo si hraje nezlobí
Hodnotil: Hanka, 13.3.2016
DOPORUČUJI     100%

Pojedte přátelé

  • Nebudete se nudit, mé děti si užívali mnoho srandy, starali se o ně hodně dobře,
  • nemám žádnou vítku
Strava
Ubytování
Program
Vedoucí
Cena

Tábor: Kdo si hraje nezlobí
Hodnotil: Hulka, 5.2.2016
DOPORUČUJI     88%

Jak jsem uvedl před tím, mé děti už nechtějí jezdit na jiný než sem, věnují se jim a dostávají odměny za plnění různých táborových soutěží a her, za Nás tohle nebylo co jim nabízí tenhle letní tábor..

  • Mé děti jsou tam spokojené
  • ..
Strava
Ubytování
Program
Vedoucí
Cena

Tábor: Kdo si hraje nezlobí
Hodnotil: pavel v****, 28.8.2015
DOPORUČUJI     84%

Je to dobrý tábor v krásném prostředí v přírodě

  • super zábava dobří vedoucí
  • krátká doba
Strava
Ubytování
Program
Vedoucí
Cena

Tábor: Kdo si hraje nezlobí
Hodnotil: honza, 6.5.2015
DOPORUČUJI     100%

Je to boží

  • super
  • až na ty teplý večere super
Strava
Ubytování
Program
Vedoucí
Cena

Tábor: Kdo si hraje nezlobí
Hodnotil: haha, 6.5.2015
DOPORUČUJI     92%

Je to super pojeďte

  • jsme spokojeni
Strava
Ubytování
Program
Vedoucí
Cena

Tábor: Kdo si hraje nezlobí
Hodnotil: Markovi, 25.3.2015
DOPORUČUJI     96%

Mudr.Bolkovsky@seznam.cz

Strava
Ubytování
Program
Vedoucí
Cena

Tábor: Kdo si hraje nezlobí
Hodnotil: KOmeták c****, 13.1.2015
DOPORUČUJI     72%

Je to fakt hustý

Strava
Ubytování
Program
Vedoucí
Cena

Vyjádření pořadatele:Děkujeme



Podobné tábory

Podporují nás

 
Škola Robinsonů al…
Zaměření: Pobyt v přírod…
Začátek: 14. 07. 2019
Pořadatel: Sportovní klub…
3500 KčDetail
 
 
TANEČNÍ TÁBOR
Zaměření: Taneční
Začátek: 29. 06. 2019
Pořadatel: Marcela Jelínk…
3790 KčDetail
 
Další Tábory

Táborová inzerce

Krásný den, poptávám brigádu PRAKTIKANTKY NA PŘÍMĚSTSKÉM TABOŘE V PRAZE (již jsem praxi vykonávala). Děkuji za nabídky :) Blanka Kocandová
Krásný den, poptávám brigádu PRAKTIKANTKY NA PŘÍMĚSTSKÉM TABOŘE V PRAZE (již jsem praxi vykonávala). Děkuji za nabídky :) Blanka Kocandová
Ponúkam sa ako zdravotnícky dozor na leto 2019. Som študentka 2.lékařské fakulty Univerzity Karlovy v 2. ročníku štúdia Všeobecného lekárstva. Počas š…
Na málopočetný tábor poptávám instruktora který má vztah k dětem a nebojí se zvířat. Jedná se o tábor na farmě. Více info mailem nebo telefonicky.
Další inzerce

Aktuality

Miroslav Charvát 5.3.2019 10:48
K našemu táboru http://www.taboreni.cz/tabor/4044/S-Mirou-na-kole.html i webové stránky. Nyní nás najdete i tam. (Zde čekáme na schválení)
Miroslav Charvát 19.2.2019 13:44
Máme akci- pro první tři účastníky, kteří zaplatí zálohu na cyklo-tábor S Mírou na Kole (cyklotabor.7x.cz) dostane slevu na diplatek 500kč. Platí pro každý turnus, tedy pro celkem 6 dětí.
Miroslav Charvát 18.2.2019 10:15
Pomalu se nám začíná plnit náš cyklo-turistický tábor. Kdo si chce zajistit ještě své místo, pospěšte si... Prázdniny se kvapem blíží..
CentrumDeti.cz 23.1.2019 00:38
Záchranářský tábor je už beznadějně naplněn, na dalších zbývají poslední místa.
Veselý Příměšťák 20.6.2018 09:21
Tanečky v Praze! Přihlaste dítka na taneční tábor. Ještě nám pár tanečnic a tanečníků schází! :)
Volný čas dětí, z.s. 8.6.2018 12:27
Uvolnilo se nám jedno volné místo na našem Supertáboře pro superhrdiny! Kdo marně hledá volné místo pro své dítě, podívejte se zde: http://včd.eu/supertabor. :)
Veselý Příměšťák 11.5.2018 13:27
Nemohli jsme nezavítat na 24. knižní veletrh a literární festival Svět knihy Praha, když tam vystavuje naše milá Raketa svoji tvorbu. Její otec, Joachim Dvorak, věnuje všem dětem na turnusech Veselý Příměšťák 2018, úžasnou knihu Doktor Racek -- Cesta kolem světa za 31 písmen.
CentrumDeti.cz 16.4.2018 15:34
Rozhodli jsme se uspořádat tábor se záchranářskou tématikou! Určitě zvažte, zda toto není pro vás tou správnou volbou na léto.
CentrumDeti.cz 6.3.2018 22:29
Hudební tábor je plně obsazen, na modelingovém táboře máme poslední volná místa!
Veselý Příměšťák 1.6.2017 08:40
DEN DĚTÍ! Speciální akce: 10 sleva na tábor. :) Stačí do přihlášky vyplnit MILUJISVEDITE10