Mamut z.s.
  • 10699
  • Adresa: Chrastice 100, Staré Město
  • Osoba: Michal Skopal
  • Email: prihlasky@taborymamut.cz
  • Web: www.TABORYMAMUT.cz
Zahraniční tábor

Teenager SOLARIS (Chorvatsko)

  • Lokalita: jinde mimo ČR, zahraničí kraj
  • Doporučený věk: 14-18
  • Místo konání: Beach Resort SOLARIS , Šibeník, Chorvatsko

Čas zábavy starších teenagerů začíná. Moře a slunce v nejlepším plážovém resortu v Chorvatsku. Část dne společný program (beach volejbal, vodní sporty v moři, večerní diskotéky v pirátské lodi a další společné aktivity). Druhou část dne mohou teenageři strávit podle sebe návštěvou cukráren, opalováním, procházkami po nekonečných promenádách nebo kolem přístavního mola. Ubytování v nových mobilních domech po 5 teenagerech s klimatizací, kuchyňkou a venkovní verandou.

O táboru v bodech:

- Tábor je určený pro starší a samostatné teenagery.

- Nejlepší plážový resort v Chorvatsku.

- Ubytování v nových mobilních domech s klimatizací a zastřešenou terasou.

- Krásné pláže, bazény a spousta zábavy.

- Výlet do Šibeníku za památkami UNESCO.

- Společný i individuální program.

- 50m od moře.

- Skvělé večerní diskotéky například v pirátské lodi.

- Večerní grilování.

- Výlet na pevnost bránící průplav do Šibeníku na kterou se dá dojít pouze chodníkem v moři - super zážitek.

- Možnost přikoupit další výlety na lodi.

Beach Resort SOLARIS :

se nachází 6 km od významného kulturního a turistického centra s bohatou historií - města Šibenik. Kemp je součástí vyhlášeného a často vyhledávaného střediska SOLARIS Resort. Oblast nabízí nevšední atrakce a služby nejen pro děti, které předčí veškerá očekávání. Jedná se o nejlépe vybavené středisko na Jadranu. Naleznete zde novou soustavu bazénů s barem přímo na pláži, maketu námořní lodi, skanzen, stylové restaurace a bary. Moderní středisko nabízející sportovně-relaxační zónu s aquaparky, wellness a animačními objekty. V sezoně 2013 nově otevřen největší aquapark v celém regionu. Aktivity: půjčovna jízdních kol, dětské hřiště, basketbalové a volejbalové hřiště, hřiště na malou kopanou, stolní tenis, bowling, nový komplex bazénů s vodním barem, wellness centrum a fitness centrum, trampolíny a další atrakce pro děti, stylový Afro-bar s 17m pirátskou plachetnicí, pirátský golf, dětský dřevěný hrad, výletní loď Galija, kamennou vesničku s vodním mlýnem a vlastní pekárnou, aj. Pláže: jsou převážně oblázkové, místy s písečnými lagunami, eventuálně betonová plata. Možnost zapůjčení lehátek a slunečníků. Podél celého střediska Solaris vede nová pěší promenáda s parkovou úpravou a jezdí zde turistický vláček. Celková délka pláže je 4 km.

Příplatkové programy:

Výlet lodí: informace i cena budou přidány v brzké době.

Ubytování:

V nových mobilních domech s klimatizací a zastřešenou terasou. Vždy po 5 - 6 osobách. V každém mobilním domu je kuchyňka s obývacím pokojem a dvě ložnice (nutné si vzít sebou vlastní povlečení). Dále vlastní sociální zázemí s teplou vodou, umyvadlem, WC a sprchovým koutem. Kuchyňská linka je vybavena základními potřebami pro vaření - lednice s mrazákem, vařič, kuchyňský dřez, potřeby pro vaření (hrnce, pánvička, příbory, otvíráky). Není nutné brát sebou vlastní nádobý! V resortu je free Wi-Fi síť.

Strava:

Plná penze: snídaně formou košíků, kterou dostanou teenageři na terasu (pečivo + marmelády, uzeniny, sýry, atp.). Obědy polévka s odpolední svačinkou (pečivem, oplatkem, jogurtem, atp.). Polévky si vaří děti sami ve svém mobilním domečku pod dozorem našeho kuchaře. Večeře jsou společné většinou ve formě grilování, zeleninových salátů, guláše, atp. Připravuje náš kuchař.

Těšte se na nejlepší tábor u moře u nás v tom nejlepším středisku v Chorvatsku!

Termín Kapacita Cena Cena/den
22. 08. - 31. 08. 2014(9 dní)
2 volných míst 6590 Kč 732 Přihláška

Podobné tábory

LDT AKATAM 2024
  • 6500 Kč Cyklistický
Herecký tábor Ambrozia 2024
  • 5490 Kč Divadelní

Program tábora

Program: jednoduše moře, slunce a pohoda :-) Část dne bude tvořit vždy společný program - beach volejbal, hry v moři, plavání, stolní hry, večerní diskotéky v klubech po pláži, výlety, ... Část dne budou moci teenageři strávit po svém v resortu návštěvou cukráren, atrakcí, opalováním a dalšími aktivitami, kterých je ve středisku desítky od minigolfu až po aquapark. Během pobytu si uděláme výlet do Šibeníku na nákupy suvenírů a prohlídkou v UNESCO zapsaného historického centra. Dalším půl denním výletem pak bude na pevnost bránící průplav do zátoky města, kde se dá dojít pouze chodníkem v moři. Samozřejmostí jsou i další možné příplatkové výlety lodí.

Další fotky

Doprava

Nástupní místa Solaris: Ostrava, Hranice na Moravě, Olomouc, Brno Po trase autobusu je možné přidat i další nástupní místa. Záleží na individuální domluvě. V případě většího počtu účastníků z jiných měst je možné individuálně zařídit svozové míst. Svoz Ostrava a Hranice na Moravě je realizován vlakem RegioJet do Olomouce a odtud pak autobusem. Za svoz vlakem se nic nepřiplácí. Platí se pouze autobusová doprava.

Video z tábora

Poloha

Beach Resort SOLARIS , Šibeník, Chorvatsko GPS 43.6949 15.8825

Zaměření tábora
Ubytování na táboře
Zdravotní omezení
Doprava na tábor

Další z kategorie

...
Kdo přežije NENA
4400 Kč, S celotáborovou hrou
...
Tábor pro rodiče s dětmi
4000 Kč, Pro rodiče s dětmi
...
Tábor u moře Chorvatsko-Istrie
10970 Kč, Tábor u moře
...
Tábory u moře Španělsko
16470 Kč, Tábor u moře