• Adresa: V Lukách 1503, Český Brod, 282 01
  • Osoba: Mgr. Jakub Vlach, Bc. Lukáš Novák
  • Email: info@thetriptofancy.cz
  • Telefon: 728956045, 725006812
  • Web: www.thetriptofancy.cz
Pobyt v přírodě a turistika

Turistický tábor na Slovensku

  • Lokalita: Slovensko, zahraničí kraj
  • Doporučený věk: 12-19
  • Místo konání:

Dětský stanový tábor na Slovensku pořádaný naší organizací je vhodný pro děti ve věku 12 a více let, které mají rádi výlety, spaní pod stanem v přírodě, praskání ohně, zurčení potůčků a hlavně dobrodružství, které z těchto činností vyplývá. Našim dětem se snažíme přiblížit krásu prázdnin v přírodě bez televize, internetu a mobilních telefonů. Děti naučíme stavět stan, rozdělat oheň, vybrat tábořiště, poradit si s nepřízní počasí, prostě věci, které se hodí kdykoli a kdekoli. Hlavní je chuť a dobrá nálada nás neopustí.

Ubytování:

Tábor je putovní, to znamená, že v jeho průběhu vystřídáme více tábořišť – zavazadla budou přepravována dodávkou. Samotné táboření bude zajištěno ve stanech bez podsady na tábořištích v Medzibrodě, ve Zvolenu a v Šášovském Podhradí. První a poslední tábořiště jsou vybavena sprchou. Sprchy na tábořištích jsou zpoplatněny (50 centů). Každé tábořiště je vybavené pitnou vodou na běžnou hygienu.

Stravování:

Na putovním táboře si budeme vařit na ohni (v případě deště na plynové bombě). Jídlo bude podáváno 4 krát denně / snídaně, oběd, svačina, večeře / Obědy se vzhledem k turistickým výpravám budou podávat převážně formou balíčků, které se budou skládat z obložených chlebů, ovoce, zeleniny, sušenky apod. Vzhledem k programu tábora není možné vařit teplé obědy.

Upozornění: Program je po fyzické a psychické stránce náročný. Dítě musí ujít alespoň 20 km za jakéhokoliv počasí, přečkat špatné počasí na řece i ve stanu, apod. Hlavním cílem tábora je zejména posun frustrační tolerance, neboli odolnosti vůči zátěži. Děti se budou podílet na všech činnostech – vaření, stavbě tábora, organizaci výletu, apod.

Podrobný harmonogram jednotlivých výletů (program) naleznete na našich webových stránkách.

Termín Kapacita Cena Cena/den
04. 08. - 11. 08. 2018(7 dní)
20 volných míst 3290 Kč 470 Přihláška

Podobné tábory

Herecký tábor Ambrozia 2024
  • 5490 Kč Divadelní
LETNÍ TÁBOR BÍLKOVICE 2024
  • 4900 Kč Pobyt v přírodě a turistika

Program tábora

Program je rozložen na 8 dní, z čehož 4 dny nás čekají výlety na zajímavá místa a zbylé 4 dny nás čekají klasické i netradiční táborové hry, večerní táboráky či vodácké splutí řeky Hron. V ceně tábora jsou zahrnuty následující výlety a vstupy: Muzeum památníku SNP, jízda Čiernohronskou železnicou (úzkorozchodná trať), lesnický skanzen ve Vydrově, návštěva Predajnianských vodopádů, hrad Slovenská Lupča, dřevěný kostel v Hronseku (UNESCO), návštěva Zvolenu - Pancířový vlak, zámek a zřícenina Pustý hrad, zřícenina hradu Šášov a další. Samozřejmostí jsou večerní táboráky s kytarou, bojovky, zážitkové hry, apod.

Další fotky

Doprava

Doprava bude organizována vlakem z Prahy. Možné je přistoupit kdekoliv na trase (Kolín, Pardubice, Česká Třebová, Olomouc, Vsetín, Valašské Meziříčí, aj.).

Poloha

GPS 48.7917 19.3522

Další z kategorie

...
Robin Hood
4600 Kč, Adrenalinový
...
Tábor u koní
2800 Kč, Koňský
...
LDT AKATAM 2024
6500 Kč, Cyklistický
...
Pobytový NERF tábor 2024
4550 Kč, Bez zaměření
...
LETNÍ TÁBOR BÍLKOVICE 2024
4900 Kč, Pobyt v přírodě a turistika
...
Tábor u koní
6499 Kč, Koňský