• Adresa: Meziškolská 103/11, 417 12 Proboštov
  • Osoba: Mgr. Jan Švach
  • Email: zimnikurzy@packa.eu
  • Telefon: 724754911
  • Web: http://ostatni.packa.eu/
Zimní tábor

Zimní tábory 2017 - Agentura PAC

  • Lokalita: Karlovy Vary, Západočeský kraj
  • Doporučený věk: 6-15
  • Místo konání: Klínovec, horská chata Šubišák

Naše zimní kurzy vznikly na základě poptávky rodičů, kterým bylo líto, že jezdíme s jejich dětmi „pouze“ na letní tábory. Tak jsme je konečně vyslyšeli a chceme tak dětem na zimních kurzech nabídnout kvalitní a moderní výuku na lyžích plus legraci a supr program jako na letních táborech. Nezapomínáme ovšem ani na nelyžaře, pro které máme alternativní program, aby nezaháleli (jízda na bobech nebo sněžném skútru, stavby ze sněhu, apod.). Program vždy patřil k přednostem našich pobytů a ne jinak tomu bude tady...

Termín Kapacita Cena Cena/den
25. 02. - 04. 03. 2017(7 dní)
35 volných míst 3400 Kč 486 Přihláška

Podobné tábory

Příměstský tábor PRALES PRAHA 2024
  • 2950 Kč Bez zaměření
Klasický tábor Bezdružice
  • 6590 Kč Pobyt v přírodě

Program tábora

Výcvik Děti budou dle zájmu rozděleny do družstev (lyžaři či příp. bobaři), dále dle jejich aktuální úrovně (začátečník, pokročilý). Výuka bude probíhat každý den cca 4 hodiny na 2 km vzdálené sjezdovce v Loučné, která je ideální pro začátečníky a není drahá. Se zkušenějšími se vydáme i do blízkých ski areálů – Klínovec, Neklid. Celou dobu povedou výcvik profesionální instruktoři (akreditace u organizací APUL, MŠMT atp.), u kterých dáváme důraz na jejich pedagogické schopnosti. Díky klesajícímu zájmu o výuku snowboardu jsme se rozhodli, že jej nebudeme vyučovat. Děti na SNB s námi mohou jet na kurz pouze v případě, že na něm již jezdit umí... děkujeme za pochopení.

Další fotky

Doprava

Děti jsou na naše kurzy dopraveny zájezdovým autobusem nebo naší vlastní dodávkou, která je odveze ze svozových míst (viz níže) až na horskou chatu a poté na konci pobytu zpět. Takový autobus/van má zimní vybavení, je vytápěný a pojme dostatek zavazadel. Každé sedadlo má bezpečnostní pásy. Na cestě tam i zpět je vždy s dětmi přítomen i náš pracovník /vedoucí skupiny či zdravotník/, který má nad dětmi dohled, organizuje zasedací pořádek a domlouvá s řidičem přestávky během jízdy na občerstvení a WC.

Poloha

Klínovec, horská chata Šubišák GPS 50.3958 12.9678

Zaměření tábora
Ubytování na táboře
Zdravotní omezení
Doprava na tábor

Další z kategorie

...
Příměstské tábory Olmík - Olomouc
2499 Kč, Příměstský