• Adresa: Zlatá Olešnice 3, 468 47 Zlatá Olešnice
  • Osoba: Marek Hammerschmied
  • Email: info@sptlomnice.net
  • Telefon: 774075614
  • Web: www.sptlomnice.cz
S celotáborovou hrou

Brána do nebes

  • Lokalita: Chrudim, Východočeský kraj
  • Doporučený věk: 6-16
  • Místo konání: Tallhoferův Dol - Rabštejnská Lhota

Místo, kde se země potkává s nebem… Místo, kde mraky ochraňují tajemné území…

Olymp, to je to místo, které patří bohů. Jen tam nachází bohové klid a jsou chráněni před lidstvem. Jen tam pozorují celý svět. Zeus právě zde vládne nad vším a všemi…

ZeusPochodně plápolají v mírném vánku hvězdné noci. Netrpělivost stoupá. Nikdo se neopovažuje pohlédnout druhému do očí. Ve vzduchu je cítit strach a nejistota. Najednou jeden z nich zvedne hlavu a pohlédne k největšímu mraku, který Olymp obepíná od severní brány.

Ano, právě přichází… je to on, oblečen v červeném, v doprovodu spanilé manželky, s vážnou tváří a krokem rázným a jistým.

Zeus, vládce nad vším a všemi přichází se svoji krásnou Herou. Všichni jen mlčky pozorují a čekají, až Zeus vznese rozhodnutí, které odpoledne učinil. Když dosedne na svůj trůn, naposledy se podívá na svoji ženu, která jen přikývne a mlčky mu chytí ruku do dlaně.

Napětí už je k nevydržení, každý touží slyšet právě své jméno…

,,Slyšte moji drazí, jaké rozhodnutí jsem dnes učinil. Nemohu vyslovit jméno ani jednoho z vás.“

V tu chvíli se rozezněl šepot všech přítomných, kteří nevěřícně kroutili hlavami a nedokázali pochopit, co tím Zeus myslí…

,,Copak Die nevybereš nikoho z nás? Naše síla, moudrost, oddanost a schopnosti Ti nejsou dost dobré?“ tázal se Apollon, bůh slunce.

,,Ba naopak drahý Apollone. Každý z vás je mi velmi blízký a již z dob sesazení mého otce z trůnu jsem právě vám velmi zavázán. Proto jen těžko rozhodnout, kdo z vás je tohoto úkolu hoden.

Má drahá mi vždy stála věrně po boku a i dnes, když sem po Olympu hodiny chodil a v mracích odpovědi hledal, mi poradila a pomocnou ruku podala. Nechť každý slyší mé rozhodnutí.“

Každý jen s napětím očekával, co se stane, co Zeus udělá, co řekne…

,,Až od dnešního večera uplyne přesně deset dní a nocí, úkolem složitým a zodpovědným povolám jen toho, kdo v bitvě s ostatními a svoji povolanou armádou zvítězí čestně a hrdinně.“

ŘeckoJaký úkol měl Zeus na mysli? Nad čím se nemohl rozhodnout? Chce snad odejít a vládu předat? Či potřebuje někoho, kdo by se stal jeho pravou rukou?

Co například Afrodita, krásná bohyně lásky, či Athéna? Arés, bůh válek? A snad ne temný Hádés.

Armáda smrtelníků se stane právě z vás. Budete se učit naslouchat přírodě, budete se učit různým dovednostem, pokoře, trpělivosti a statečnosti, budete to skvělých čtrnáct dní po boku těch nejvyšších. A o konečné hrdinné bitvě rozhodnete právě vy.

Termín Kapacita Cena Cena/den
04. 07. - 18. 07. 2015(14 dní)
0 volných míst 2950 Kč 211 Přihláška

Podobné tábory

Klasický tábor Bezdružice
  • 6590 Kč Pobyt v přírodě
Robin Hood
  • 4600 Kč Adrenalinový
Příměstský tábor PRALES Velké Popovice 2024
  • 2950 Kč Pobyt v přírodě a turistika

Program tábora

Etapová hra je hlavní náplní všech turnusů. Snažíme se na našich táborech pomocí scének a kostýmů přiblížit dobové atmosféře. Mimo etapovou hru se samozřejmě děti podle počasí chodí koupat, učí se životu v přírodě, v kolektivu, práci s dřevem, keramickou hlínou, podnikáme výlety do Železných hor, ale např. musí i jednou za tábor pomáhat v kuchyni, loupat brambory, řezat dřevo apod.

Další fotky

Doprava

V ceně tábora je zahrnuta doprava na trase Jablonec nad Nisou, Liberec, Turnov, Hořice, Hradec Králové, Pardubice, Rabštejnská Lhota a zpět.

Poloha

Tallhoferův Dol - Rabštejnská Lhota GPS 49.9168 15.759

Další z kategorie

...
Paintballový tábor Náměšť
6590 Kč, Paintballový
...
Percy Jackson a Olympané I.
5000 Kč, S celotáborovou hrou
...
Turistický tábor v Krkonoších
6290 Kč, Turistika
...
Tábor u koní
6499 Kč, Koňský
...
Pobytový tábor Čimelice 2024
4190 Kč, Bez zaměření
...
Robin Hood
4600 Kč, Adrenalinový
...
Avatar II.
5000 Kč, S celotáborovou hrou
...
Taneční pobytový tábor 2024
4550 Kč, Taneční