• Adresa: Podolská 769/122
  • Osoba: Monika Kvapilová
  • Email: info@centrumdeti.cz
  • Telefon: +420 728 671 143
  • Web: http://centrumdeti.cz/roboticky-tabor/
Robotický

Robotický tábor 2024

  • Lokalita: Rakovník, Středočeský kraj
  • Doporučený věk: 12-19
  • Místo konání: RS Šlovice

Zajímá tě technika? Fascinují tě roboti? Chtěl/a bys vyrobit robota, který bude dělat přesně to co chceš? Pak je robotický tábor právě pro tebe. Neboj, nepotřebuješ být přeborníkem v matematice, stačí zájem. Robotický tábor je pro některé prvním krokem do světa programování, pro jiné možností dále rozvíjet své dovednosti. Vytvoř robota a ukaž ostatním, že jsi schopen dělat velké věci!

Robotábor je rozdělen do dvou částí. Účastníci robotábora se nejprve seznámí se stavebnicí LEGO NXT, postaví robota a naučí se ho programovat. Postupně se seznámí se sensorickou výbavou robota a porozumí tomu, jak robot vidí vzdálenost či cítí dotek. Nabyté znalosti pak předvedou v závěrečné soutěži.

V průběhu tábora budou k dispozici stavebnice Lego NXT, 3D tiskárna, základní mechanické a elektronické nářadí. Celým táborem provází odborní vedoucí zapálení pro věc. V případě zájmu budou organizovány minipřednášky na rozličná témata spojená s robotikou nebo obecně počítači a automatizací.

V ceně

-Kvalitní strava 5 denně

-Možnost volby ze dvou jídel u večeře

-Zdravotní dozor a pojištění

-Doprava na tábor

-Velký venkovní bazén

-Wifi přístup na internet

Pro koho je Robotický tábor vhodný?

Pro děti od 12 let. Vše děti naučíme na místě. Naši vedoucí přistupují ke každému individuálně, a tak se bude bavit jak úplný začátečník, tak pokročilý programátor.

- Celý tábor je doprovázen řadou venkovních a sportovních aktivit.

- Děti se zapojí do celotáborové soutěže.

Klademe si za cíl, aby děti měly dostatečné množství pohybu na čerstvém vzduchu. Program tábora je navržen tak, aby byl poutavý a neustále plný akce, takže se u nás rozhodně nikdo nudit nebude :).

Termín Kapacita Cena Cena/den
06. 07. - 15. 07. 2024(9 dní)
0 volných míst 6950 Kč 772 Přihláška

Podobné tábory

Harry Potter I.
  • 5000 Kč S celotáborovou hrou
Tábor u koní
  • 6499 Kč Koňský

Program tábora

Ubytování v RS Šlovice je hotelového typu ve zděné budově, kterou doplňují čtyři krásné dřevěné sruby. Celý kemp je perfektně vybaven. Elektřina a Wi-Fi jsou plně k dispozici. Některé pokoje mají vlastní sociální zázemí včetně sprchy. Velkou předností kempu je pestrá nadstandardní strava. Snídaně probíhají formou švédského stolu s možností výběru z množství dobrot. Samozřejmostí je ovoce jako meloun, banány, pomeranče, jablka a další. Teplé obědy a večere jsou doplněné zeleninovými saláty a ovocem. Samozřejmostí je odpolední svačina i druhá večeře. U večeří možnost vybrat si z více jídel, za příplatek pak vegetariánské menu a další diety po dohodě.

Další fotky

Doprava

Doprava je možná společně z Prahy naším autobusem.

Video z tábora

Poloha

RS Šlovice GPS 49.9665 13.738

Další z kategorie