• Adresa: Bohumín, Kosmonautů 334, 735 81
  • Osoba: Ivana Zelinová
  • Email: taboryvbeskydech@email.cz
  • Telefon: 724014649
  • Web: www.taboryvbeskydech.cz
S celotáborovou hrou

PIRÁTI Z KARIBIKU

  • Lokalita: Vsetín, Severomoravský kraj
  • Doporučený věk: 6-18
  • Místo konání: RS Pekárny Rališka

Letní zážitkový ozdravný tábor dětí od 6 let s extra super programem na Horní Bečvě, uprostřed Valašských Beskyd, kde je nejčistší prostředí a vzduch na Moravě. Celotáborová hra Piráti z Karibiku spojená s každodenním plaváním, jízdou na koni, koloběžkami, lanovým centrem či letním tubbingem.Podívejte se do archívu akcí, na video a fotogalerii na našich webových stránkách, ať máte představu, jak se s námi děti baví!

Středisko se nachází ve Valašských Beskydech,v krásné a čisté přírodě přímo u lesa v Horní Bečvě nedaleko lanovky a přehrady. Ubytování táborníků je zajištěno v pokojích se sociálním zařízením velmi prostorného střediska s několika klubovnami, velkým sálem, bufetem, TV sálem, hernou a skvělým venkovním zázemím s hřištěm a kurty. Součástí je i 15metrový bazén.

Možnost mnoha slev.

onořte se s námi do středověku, kdy moře brázdily pirátské koráby s černou vlajkou, lebkou a zkříženými hnáty. Kdy piráti žili podle svých pravidel a podle svého Pirátského zákona. Tehdy Karibské moře brázdila i Černá perla s kapitánem Jackem Sparrowem a prokletý koráb Bludný Holanďan vedený nelítostným Davy Jonesem v podobě chobotnice. Stejně jako oni i naši piráti vyplují z přístavu Port Royal na dlouhou cestu Karibikem za pokladem na Ostrov mrtvých. Setkají se s kapitánem Barbossou, posádkou prokletých, krásnou Elizabeth i mocnou bohyní moří Calypsó.

Speciální a pestrý program však letos chystáme pro věrné a starší táborníky, bude plný napětí i adrenalinu a adekvátní jejich věku!!! Hledání kešek, Olmypiáda, skvělé noční hry a sedmimílové skákací boty.

Středisko Rališka má velké venkovní i vnitřní zázemí a je specialistou na pořádání ozdravných a letních táborů a pobytů, s nimiž má dlouholeté a bohaté zkušenosti. Ideální pro děti ze smogem zatížených měst

Součástí je i několik kluboven, včetně televizní s videem, kde budou v případě deště probíhat aktivity a večer programy, karneval a naše vyhlášené diskotéky. K dispozici je i kulečník, stolní fotbal, ping pong, tenisový kurt, dětské hřiště, houpačky, prolézačky, kolotoč, pískoviště, ohniště.

Termín Kapacita Cena Cena/den
27. 07. - 03. 08. 2024(7 dní)
20 volných míst 5690 Kč 813 Přihláška

Podobné tábory

Avengers III. - Infinity War
  • 5000 Kč S celotáborovou hrou
Příměstský tábor NERF 2024
  • 3050 Kč Příměstský

Program tábora

Celotáborová hra: Piráti z Karibiku – Podívejte se na naše webové stránky, archívy akcí a galerii z minulých táborů! V ceně! Speciální soutěže o odměny, bazén (15 m), krásná přehrada, Talentmánie, hledání pokladu,diskotéky, karaoke, lanovka, koloběžky, lanové centrum, ples s tombolou, návštěva jízdárny a farmy,pozorování noční oblohy profi dalekohledem, stezka odvahy, KVALITNÍ ORIGINÁLONÍ TRIČKA, OHŇOSTROJ. V ceně 5 denně strava, denně odměny, každodenní plavání v bazénu nebo přehradě, jízda na koni, výlet sedačkovou lanovkou, lanová centra a koloběžky. EXKLUZIVNĚ každodenní možnost sledování dítěte přes snímky a videa na webu

Další fotky

Doprava

autobusem z Bohumína, Ostravy a případně z Frýdku-Místku. Vlastní doprava sleva!

Video z tábora

Poloha

RS Pekárny Rališka GPS 49.4182 18.2818

Další z kategorie

...
Harry Potter I.
5000 Kč, S celotáborovou hrou
...
Klasický tábor Náměšť
6590 Kč, S celotáborovou hrou
...
Doktora! Najděte doktora!
4190 Kč, S celotáborovou hrou
...
Turistický tábor v Krkonoších
6290 Kč, Turistika
...
Tábor KOKOS 2024
6000 Kč, Pobyt v přírodě
...
Pobytový tábor Čimelice 2024
4190 Kč, Bez zaměření
...
Tábor u koní
6499 Kč, Koňský