• Adresa: Pařížská 5, 400 01 Ústí nad Labem
  • Email: info@adventurecompany.cz
  • Telefon: 602 29 58 18
  • Web: www.AdventureCompany.cz
Vodácký tábor

EXPEDICE COLORADO vodácký tábor

  • Lokalita: Karlovy Vary, Západočeský kraj
  • Doporučený věk: 7-18
  • Místo konání:

Expedic e Colorado je naším novým táborem připraveným na letošní sezónu, putovní vodácký tábor se koná na řece Ohři, konkrétně v úseku od Lokte po Pernštejna v nejkrásnějších částech horního a středního toku. Děj tábora se inspiruje dobami objevování neznámých končin a sjíždění neprobádaných řek. Snažíme se o to, aby si děti užili v maximální míře dobrodružství spojeného se sjížděním řeky, spaním ve stanu, osvojí si techniku rozdělávání ohně, jenu noc si také postavíme „nouzové přístřešky“ naučí se rozdělávat oheň, vařit bez nádobí a podobně. Během Tábora se také odehrává celotáborová „prospektorská hra“ děti si v jejím průběhu užijí dobrodružství a spoustu zábavy, večer pak děti čekají táboráky, stezka odvahy a další programy. Program tábora se odehrává vždy zhruba polovinu dne na řece a zbytek dne tvoří program plný her, úkolů a zábavy, ty se odehrávají jak po doplutí do cíle etapy, tak i během dne.

Tábor je určen větším dětem a mládeži od sedmi let do osmnácti. Maximální kapacita Tábora je 25 osob, ta je důležitá pro udržení vysoké úrovně bezpečí a také pro optimální průběh programu tábora, samozřejmostí jsou instruktoři s platnou licencí instruktor vodní turistiky, akreditované MŠMT, samozřejmě se jedná o nadšené vodáky a „velké hravé děti“. Řeku budeme splouvat na nafukovacích raftových člunech Gumotex Colorado a k dispozici jsou i kanoe pro zkušenější vodáky. Budeme velmi rádi, když v dětech vzbudíme zájem o přírodu, vodáctví a dobrodružství, starší děti s námi mohou pokračovat i jako praktikanti a v případě zájmu i časem jako instruktoři.

Termín Kapacita Cena Cena/den
12. 07. - 18. 07. 2015(6 dní)
25 volných míst 2990 Kč 498 Přihláška

Podobné tábory

LDT AKATAM 2024
  • 6500 Kč Cyklistický

Program tábora

Tábor je určen větším dětem a mládeži od sedmi let do osmnácti. Maximální kapacita Tábora je 25 osob, ta je důležitá pro udržení vysoké úrovně bezpečí a také pro optimální průběh programu tábora, samozřejmostí jsou instruktoři s platnou licencí instruktor vodní turistiky, akreditované MŠMT, samozřejmě se jedná o nadšené vodáky a „velké hravé děti“. Řeku budeme splouvat na nafukovacích raftových člunech Gumotex Colorado a k dispozici jsou i kanoe pro zkušenější vodáky.

Doprava

doprava bude dle zájmu organizována z Prahy a dle přihlášení i z dalších měst, možnosti dopravy budou zaslány nejpozději 14 dní před zahájením tábora, dopravu nelze garantovat předem

Poloha

GPS 50.186 12.7541

Další z kategorie

...
Vodácký tábor - Expedice Vltava
6990 Kč, S celotáborovou hrou
...
Putovní tábor kolo-loď
6150 Kč, Vodácký tábor
...
Inline vodácký tábor v Troji
4500 Kč, Vodácký tábor
...
Příměstský tábor paddleboard Praha
4500 Kč, Vodácký tábor
...
Vodácký příměstský tábor Braník
4500 Kč, Vodácký tábor
...
Cyklistický tábor v Braníku
4300 Kč, Cyklistický
...
Vodácký putovní tábor na řece Vltavě
5500 Kč, Vodácký tábor