• Osoba: Klára Šidlová
  • Email: tabor.yamaha.2015@seznam.cz
  • Telefon: 603876760
  • Web: http://tabor2015.yamahazlin.cz/
Hudební

Letní hudební a taneční tábor

  • Lokalita: Zlín, Jihomoravský kraj
  • Doporučený věk: 6-17
  • Místo konání: Revika

Letní hudební a taneční tábor Hudební školy Yamaha Zlín

Hlavním cílem našeho tábora je nacvičení muzikálové show, kterou na konci tábora předvedeme divákům z řad rodičů i široké veřejnosti. Muzikál je každý rok jiný (letos už po 9.) a pokaždé se jedná o velkolepou show, v rámci které se předvede každý účastník tábora.

Strašidla - Horor v rytmu disko!

Letošní téma muzikálu je vskutku kontroverzní, a to jak námětem, tak zvoleným hudebním motivem. Nejen, že strašidla mohou na dětském táboře působit trochu nepatřičně, ale disko je zároveň jeden z nejrozporuplněji vnímaných hudebních stylů vůbec.

Podle nás se však jedná přesně o ty ingredience, ze kterých můžeme vytvořit zábavný, originální a jen stěží napodobitelný muzikál jehož nácvik a následné provedení Vás zaujmou tak, že ze sebe budete chtít dostat to nejlepší.

Za zvuků nejchytlavějších disko hitů z druhé poloviny 70. let tak odvyprávíme strašidelný příběh, díky kterému se přestanete bát!

Hudební tábor nemusí být jen o hudbě!

Během tábora bude probíhat etapová hra, při níž se budou oddíly utkávat v nejroztodivnějších tématicky zaměřených disciplínách. Jednotlivci mohou navíc vyniknout v tradiční pěvecké či taneční soutěži.

Aby nedocházelo k předávkování hudbou, otevíráme pro zájemce každý den také výtvarné dílny, hrajeme hry, sportujeme, plaveme v bazénu (přímo v areálu), nebo se chodíme jen tak projít do přilehlého lesa, viz Program tábora.

Termín Kapacita Cena Cena/den
08. 08. - 19. 08. 2015(11 dní)
45 volných míst 5000 Kč 455 Přihláška

Podobné tábory

Příměstský tábor NERF 2024
  • 3050 Kč Příměstský
Influencerský tábor
  • 6990 Kč Filmový
Pobytový tábor Čimelice 2024
  • 4190 Kč Bez zaměření

Program tábora

Každé dopoledne probíhají tvůrčí dílny, při nichž se cvičí jednotlivá muzikálová vystoupení a pilují se pěvecké, taneční i herecké dovednosti. Pro zájemce je k dispozici také výtvarná dílna, nebo sportovní kroužek. Každé odpoledne proběhne etapa celotáborové hry a zbytek odpoledního programu je vyplněn hraním her, koupáním v místním bazénu nebo procházkou v přilehlém lese. Pro večery máme nachystán zábavný program, finále pěvecké a taneční soutěže, ale bude se konat i táborák, nebo diskotéka.

Doprava

Pro účastníky ze Zlína zajišťujeme dopravu vlastním autobusem. Znojemští jezdí společně s vedoucími vlakem ze Znojma do Vizovic, kde je vyzvedne autobus. Ostatní nastupují přímo v rekreačním středisku Revika ve Vizovicích.

Video z tábora

Poloha

Revika GPS 49.1968 17.842

Zaměření tábora
Ubytování na táboře
Doprava na tábor

Další z kategorie