• Adresa: Voříškova 2, Brno, 623 00
  • Osoba: Musil R.
  • Email: temco@volny.cz
  • Telefon: 775788620
  • Web: www.primatabor.cz
Cyklistický

Cyklistický tábor

  • Lokalita: Znojmo, Jihomoravský kraj
  • Doporučený věk: 6-16
  • Místo konání: Lančovská zátoka

Dětský tábor v Lančovské zátoce Vám nabízí nejen krásné okolí Vranovské přehrady, ale především zábavu, množství her a soutěží, spoustu nových kamarádů, super vedoucí a kvalitní zázemí.

Areál tábora je plně vybaven pro pořádání zotavovacích akcí, škol v přírodě apod. V objektu je profi kuchyň, prostorná jídelna, sociální zařízení, stálé ohniště, hřiště na míčové hry a jiné. Ubytování - chatky, malé děti v budově, stravování 5x denně.

Program tohoto tábora vychází z atraktivní sportovní aktivity – cykloturistiky. Součástí tábora je běžný táborový program konaný v terénu nebo v místě pevné základny (RS Lančovská zátoka, smluvní kempy), koupání, vodáctví, návštěva pamětihodností a přírodních zajímavostí v okolí Vranovské přehrady a Národního Parku Podyjí, večerní kulturní programy, sportování, zálesáctví apod. Nespornou předností cykloturistiky v rámci námi pořádaného tábora je možnost dosáhnout vzdálenějších cílů a poznat tak celou škálu krásných zákoutí Jižní Moravy.

Termín Kapacita Cena Cena/den
13. 08. - 27. 08. 2016(14 dní)
20 volných míst 4390 Kč 314 Přihláška

Podobné tábory

Jazykové léto
  • 7990 Kč Jazykové
Tábor u koní
  • 6499 Kč Koňský
Koňský tábor v Náměšti
  • 8990 Kč Koňský

Program tábora

Tábor povedou zkušení instruktoři a cyklisté se znalostí terénu a cílových tras v okolí Vranovské přehrady. Jednotlivé trasy v rámci jednodenních výletů jsou předem vsazeny do rámcového plánu tábora. Třetí den cyklotábora je vyhrazen volnější činnosti. Volba terénu, délka tras a celková organizace je úměrně přizpůsobena zátěži cyklistů, zejména s ohledem na jejich věk, cyklistické zkušenosti, fyzickou zdatnost, povětrnostní podmínky apod. Tempo cykloputování se řídí dle možností nejméně zdatného jedince. Děti budou před každým výletem seznámeni s jeho průběhem, popisem trasy, cílovým místem. Nebude chybět krátký výklad vedoucího akce v rámci programu Správný cyklista.

Další fotky

Doprava

hromadná doprava autobusem z Brna, Znojma a Třebíče. Možnost vlastní dopravy v dopoledních hodinách v den zahájení příslušného turnusu.

Video z tábora

Poloha

Lančovská zátoka GPS 48.91 15.7852

Další z kategorie

...
LDT AKATAM 2024
6500 Kč, Cyklistický
...
Sportovní Tábor
4990 Kč, Sportovní
...
Cyklistický tábor v Braníku
4300 Kč, Cyklistický
...
Cyklo tábor Újezd nad Lesy
4100 Kč, Cyklistický
...
Cyklo příměstský tábor Dejvice
4100 Kč, Cyklistický
...
Cyklo příměstský tábor Kbely
4100 Kč, Cyklistický
...
Cyklistický tábor Stará Boleslav
4100 Kč, Příměstský