• Adresa: Vzdušná 997/6, 14200 Praha 4
  • Email: irena.koberova@sindibad.cz
  • Telefon: 777883434
  • Web: www.sindibad.cz/letni-tabory/
Tábor u moře

Dětský tábor u moře Černá Hora

  • Lokalita: Praha-východ, Středočeský kraj
  • Doporučený věk: 7-18
  • Místo konání: Herceg Novi

Ubytování: Apartmánový dům, 2-3 lůžkové pokoje, 3-5 lůžkové apartmány se sociálním zařízením (klimatizace, televize, lednička, pračka, zařízená kuchyňská linka, WiFi, některé balkon / terasa).

Strava: Plná penze včetně nápojů. Jídlo se podává přímo na apartmánu, česká kuchyně.

Doprava: Moderním zahraničním minibusem (klimatizace, video, mikrofon), který zůstává po celou dobu v místě pobytu. Cesta trvá 17-19 hodin.

V ceně tábora: Ubytování, strava, doprava, vedoucí, zdravotník, program, připojení k WiFi, cestovní pojištění, pojištění CK proti úpadku.

V ceně tábora není: Povinné místní poplatky (děti do 12-ti let 67 Kč/osobu/den, nad 12 let 82 Kč/osobu/den), táborové výlety, jídlo a pití do autobusu na cestu do Černé Hory a zpět.

O táboře

Vzhledem k dobré poloze apartmánového domu, jeho okolí, plážím a sportovnímu vyžití, jsou tyto tábory u moře vhodné pro děti a teenagery od 7 do 18 let.

Letní tábory v Černé Hoře jsou určeny těm dětem, které chtějí strávit část prázdnin společně se svými vrstevníky odpočinkem u moře. Děti jsou rozděleny do táborových oddílů, z nichž každý spolupracuje se svým táborovým vedoucím. Denní program do značné míry závisí na tom, jak se oddíl se svým vedoucím domluví. Kromě koupání v moři a slunění se jedná například o plážový volejbal, či fotbal, scrabble, šachy, atraktivní projížďky na vodních skútrech, procházky po městě, nákupy na trzích.

Pro děti jsou připraveny hry u moře, na plážích a v nejbližším okolí tak, jak je zvykem na tuzemských táborech. To vše zábavnou formou a na zdravém mořském vzduchu. Na pláži se nachází vodní tobogan, půjčovny šlapadel a dalších atrakcí.

Letní tábory u moře v Černé Hoře mají za úkol spojit nároky účastníků, kteří se již necítí býti dětmi a nechtějí hrát hry či být neustále organizováni v oddílech, s požadavky jejich rodičů na zajištění dozoru nad svými potomky a kontroly a regulace jejich ne vždy „dospělých“ nápadů.

Jak je to s výlety

1.výlet – Modrá jeskyně (výlet lodí): Leží na protějším poloostrově Luštica. Modrá jeskyně zde vznikala po tisíce let. Vlny vytesaly do skály 30 metrů vysoký chrám. Jeskyně byla pojmenována po neuvěřitelně modrém moři v jejích útrobách. Po cestě zastávka v Pirátské zátoce s rybí restaurací a zastávka na moři pro skákání do vody. Cena 880 Kč (v ceně je zahrnuta lodní doprava, dozor vedoucích).

2.výlet – Kotor (výlet autobusem): Město a přístav v jihozápadní části Černé Hory, rozkládá se v malebné poloze na samém konci Boky Kotorské. Kotor je zapsán jako cenný středověký urbanistický celek s mimořádně hodnotnými památkami do seznamu UNESCO. K dopravě využijeme kromě našeho minibusu i přepravu trajektem mezi městy Kamenari-Lepetane. Starobylé město na nás dýchne krásou kostelů, katedrál, hradeb i starou námořní tradicí. Cena 570 Kč (v ceně je zahrnuta autobusová doprava, dozor vedoucích).

Balíček táborových výletů za zvýhodněných podmínek

Ceny uvedené u táborových výletů jsou platné v případě, že si výlety zakoupíte až přímo na vlastní rekreaci. Pokud si však všechny výlety objednáte v okamžiku sjednávání cestovní smlouvy, tedy při přihlašování dítěte, obdržíte je za výhodnějších podmínek a to za 1240 Kč/os. Platbou předem tedy získáte, kromě finančního zvýhodnění, také jistotu, že se účastník výletu zúčastní (nemůže peníze použít jinak) a že peníze neztratí (vůbec je nemá). Platbou předem ušetříte 210 Kč.

Termín Kapacita Cena Cena/den
17. 07. - 26. 07. 2020(9 dní)
21 volných míst 9480 Kč 1053 Přihláška
07. 08. - 16. 08. 2020(9 dní)
22 volných míst 9480 Kč 1053 Přihláška

Program tábora

Herceg Novi je slunné město, které zaujme svoji čistotou na ulicích, plážích a prostě všude kam se podíváte. Je to město pomerančovníků, exotických květin, parků a zábavy. Nachází se u ústí Kotorského zálivu do Jaderského moře (jeden z 25 nejkrásnějších zálivů na světě). Před vlivy z vnitrozemí je chráněn vysokým horským masívem pohoří Orjen. To vytváří jedinečné panorama a podmínky pro rekreaci. Ve městě a okolí najdeme přes dvacet pláží, velkých i malých, písčitých, skalních i oblázkových a téměř všechny mají dlouhý a pozvolný vstup do moře, což ocení nejen především děti. Každý den lze navštívit novou pláž.

Další fotky

Doprava

Dopravu zajišťuje moderní zcela nový autobus naší kanceláře. Vozidlo má dvouzónovou klimatizaci, posuvná sedadla do uličky, sklopná opěradla sedadel, přehrávač hudby/filmů, 2x monitor, USB zásuvku/osvětlení/reproduktor u každého sedadla, mikrofon, navigaci, tmavá okna. Autobus byl vyroben v roce 2019, naše CK je prvním majitelem. Samozřejmě má uzavřené povinné ručení i havarijní pojištění. Havarijní pojištění obsahuje i asistenční služby pro cestující v případě poruchy vozidla, jako je například ubytování cestujících po dobu čekání na náhradní autobus. Snahou naší kanceláře je vždy maximalizace hladkého, bezpečného a pohodového průběhu tábora.

Poloha

Herceg Novi GPS 42.4539 18.5286

Zaměření tábora
Ubytování na táboře
Doprava na tábor

Další z kategorie

...
Letní Ambroziáda u moře 2024
10990 Kč, Tábor u moře
...
Tábory u moře Španělsko
16470 Kč, Tábor u moře
...
Tábor u moře Chorvatsko-Istrie
10970 Kč, Tábor u moře