• Adresa: Radniční 574/52, Ostrava
  • Osoba: Mgr. Ivanská Zdeňka
  • Email: kajlovec@email.cz
  • Telefon: 777896044
  • Web: http://www.ldtkajlovec.cz/
S celotáborovou hrou

Letní dětský tábor Kajlovec

  • Lokalita: Opava, Severomoravský kraj
  • Doporučený věk: 4-18
  • Místo konání: Jánské Koupele Moravice

Děti jsou ubytovány v nedávno kompletně zrekonstruovaném areálu Ústřední hasičské školy na Moravici v dřevěných chatkách vždy odděleně podle pohlaví s přihlédnutím k jejich věku. Do všech chatek je zavedeno elektrické osvětlení, chatky disponují i vlastním sociálním zařízením. Pro ty nejmenší máme k dispozici dvě zděné budovy s oddělenými pokoji. Pokoje jsou s vlastním sprchovým koutem, WC a TV. Pokud je to možné, snažíme se vždy vyhovět případným požadavkům na společné ubytování. Tento požadavek mohou sdělit zákonní zástupci v závazné přihlášce.

Stravování dětí je zajištěno pětkrát denně - snídaně, dopolední svačina, oběd (polévka a hlavní chod), odpolední svačina a teplá večeře. Pro potřeby nočních hlídek a další zájemce je k dispozici i tzv. druhá večeře. Konzumace stravy probíhá v klimatizované jídelně. Pití je dětem k dispozici po celý den i v noci. Prvním jídlem na táborech je večeře v den příjezdu, posledním snídaně na táboře a svačinka do autobusu.

Do programu jsou také začleněny zábavné a adrenalinové aktivity, které se nacházejí přímo v areálu tábora (jízda na koních a ponících, lanová dráha, lezecká stěna, sjíždění řeky na raftech a v kánoích, lze využít i vybavené posilovny, pingpongové a kulečníkové stoly a řada dalších).

Díky několika vybaveným učebnám nabízíme rovněž možnost doučování školní látky v rozsahu učiva obou stupňů základní školy našimi vedoucími z řad vysokoškoláků. Letos poprvé registrujeme mezi rodiči o tuto nadstandartní službu zájem (patrně díky online výukám na školách v tomto školním roce), takže pokud budete mít zájem i Vy, určitě se domluvíme. Doučování by probíhalo nejspíš v čase odpoledního klidu tak, aby děti nepřišly o nic z táborového programu.

Termín Kapacita Cena Cena/den
11. 07. - 23. 07. 2021(12 dní)
5 volných míst 5950 Kč 496 Přihláška

Podobné tábory

Mediální tábor Ambrozia 2024
  • 5490 Kč Fotografické
Příměstský tábor NERF 2024
  • 3050 Kč Příměstský

Program tábora

Táborový program je každý rok připravován mnoho měsíců dopředu. Snažíme se neustále v programu zlepšovat a proto každý rok od účastníků a vedoucích sbíráme zpětnou vazbu, aby byl přesně na míru našemu táboru, počtu a věku účastníků i okolnímu terénu. Tábor je zaměřen na rozličné táborové a sportovní hry. Vzhledem k jeho umístění v nádherné přírodě přírodního parku Moravice rekreační oblasti Jánské Koupele, jsou pořádány výlety údolím řeky Moravice, do okolních lesů i k nedaleké vodní nádrži Kružberk. Večerní program bývá tvořen především celotáborovými hrami, táboráky a diskotékou (včetně maškarní).

Další fotky

Doprava

Autobusy při odjezdu i příjezdu přistavujeme na parkoviště před vlakovým nádražím Ostrava Vítkovice.

Poloha

Jánské Koupele Moravice GPS 49.8352 17.7109

Další z kategorie

...
Věčná hra na dobrodružství 2024
6800 Kč, S celotáborovou hrou
...
Tábor KOKOS 2024
6000 Kč, Pobyt v přírodě
...
LETNÍ TÁBOR BÍLKOVICE 2024
4900 Kč, Pobyt v přírodě a turistika
...
Doktora! Najděte doktora!
4190 Kč, S celotáborovou hrou
...
Taneční pobytový tábor 2024
4550 Kč, Taneční
...
Pobytový tábor Čimelice 2024
4190 Kč, Bez zaměření