• Adresa: Riegrova 824/80, 674 01, Třebíč
  • Osoba: Peter Burian
  • Email: info@skolahrdinu.cz
  • Telefon: +420 608 444 790
  • Web: www.skolahrdinu.cz
Fantasy

Cesta Meče - učni

  • Lokalita: Třebíč, Jihomoravský kraj
  • Doporučený věk: 8-14
  • Místo konání: RS Jalovec (Číchov)

Válečníci. S odvahou a zbraní v ruce stanou tváří v tvář i tomu nejhrozivějšímu nepříteli... Jejich umění budí respekt… Kráčejí Cestou Meče a vítězí… Tys jedním z nich...

Za městem Ischerion v skryté části Císařství roste nová část věhlasné Císařské Hrdinské Akademie. Její součástí je i pobočka slavné školy Cesta Meče a její poslání je na první pohled jasné: vyhledat mladé válečnické talenty země a vycvičit z nich ty nejspolehlivější a nejobávanější velitele císařských Legií, kteří se v čele svých oddílů postaví jakémukoliv protivníkovi a porazí ho. Učňům Cesty Meče se dostane rozsáhlého výcviku v boji se zbraní i bez ní a nejlepší z nich složí Zkoušku Tovaryšů. To ale zdaleka není všechno.

Místo lavic kolbiště, místo tužek čepele a místo sešitu štít... Nemusí se biflovat, ale bez tréninku se neobejdou a místo písemek je čeká jen drobnost - porazit své nepřátele.

Přihlaste se i VY do válečnické akademie a staňte se těmi nejlepšími vojáky, které kdy Císařství mělo. Z vůle Císaře (a sil, o kterých málokdo vůbec tuší) se schyluje k největší podívané od Zkázy. Válečníci Cesty Meče budou těmi, kdo vše uvidí doslova z první řady. Oni jsou čepelí samotného Císaře a ten je rukou skutečné moci světa Leirinu!

Termín Kapacita Cena Cena/den
23. 07. - 30. 07. 2017(7 dní)
22 volných míst 3590 Kč 513 Přihláška

Podobné tábory

SPORTOVNÍ TÁBOR PRO KLUKY
  • 5090 Kč Sportovní
ĎÍVČÍ TÁBOR
  • 5290 Kč Zážitkový
Jitřenka Bučovice z.s.
  • 6600 Kč S celotáborovou hrou

Program tábora

Učně Cesty Meče čeká : - roleplay (hraní role) - bitevní etapy - boj tváří v tvář s různými druhy zbraní - boj beze zbraně (zápas) - duel a boj ve skupině - lukostřelba (ve stoje, v pohybu, v obraně, rychlostřelba...) - bojové formace a jejich využití v poli (útočné, obranné...) - taktika (manévry oddílů, zásobování, přesuny vojsk, válečná lest...) - základy první pomoci (sobě i spolubojovníkům) - pohyb a orientace v terénu (práce s mapou, zásobování, přesuny v utajení..) - výroba bezpečné repliky vrhací zbraně, výroba vlastních kostýmových prvků (varkoč, brašna...)

Další fotky

Video z tábora

Poloha

RS Jalovec (Číchov) GPS 49.2748 15.7521

Zaměření tábora
Ubytování na táboře
Zdravotní omezení
Doprava na tábor

Další z kategorie

...
Doktora! Najděte doktora!
4190 Kč, S celotáborovou hrou
...
Věčná hra na dobrodružství 2024
6800 Kč, S celotáborovou hrou
...
Percy Jackson a Olympané I.
5000 Kč, S celotáborovou hrou
...
Toy Story I.
4700 Kč, S celotáborovou hrou
...
Harry Potter I.
5000 Kč, S celotáborovou hrou
...
Avatar II.
5000 Kč, S celotáborovou hrou
...
Avengers III. - Infinity War
5000 Kč, S celotáborovou hrou