Hodnocení: 2 týdenní TRADIČNÍ VÍCEAKTIVITOVÝ tábor

Okolo 60 dětí, 6 až 15 let, budova. Zkušený pořadatel: tábornický oddíl GREENHORNS, 33 let činnosti, 12.050 odtáborovaných dětí! Penzion Ruprechtice, pokoje, SÁL na hry, 5 metrové TRAMPOLÍNY, vzdušný hokej, venkovní hřiště,... CHKO (chráněná krajinná oblas) Broumovsko (broumovské stěny, Adršpašsko-teplické skály,..) Více + fota z minulých táborů, na našich internetových stránkách.


Pořadatel tohoto tábora: Greenhorns - svobodný oddíl. »»

Profil táboru 2 týdenní TRADIČNÍ VÍCEAKTIVITOVÝ tábor »»

Ohodnotit tábor

Celkové hodnocení tohoto tábora

Strava 90 %
Ubytování 100 %
Program 100 %
Vedoucí 100 %
Adekvátní cena 97 %

97%

Tábor doporučuje celkem 100% dětí.   Naopak 0% dětí by účast nedoporučovalo.


Jednotlivá hodnocení která tábor získal

Tábor: 2 týdenní TRADIČNÍ VÍCEAKTIVITOVÝ tábor
Hodnotil: Zdenka S*******, 30.10.2019
DOPORUČUJI     100%

Nádherná příroda, perfektní ubytování, koupání a výlety, velká spokojenost.

  • Super
  • Nic
Strava
Ubytování
Program
Vedoucí
Cena

Tábor: 2 týdenní TRADIČNÍ VÍCEAKTIVITOVÝ tábor
Hodnotil: Kamila H*********, 2.3.2017
DOPORUČUJI     100%

Tábor můžu jen doporučit!

  • Na tomto táboře byla má dcerka již 3x vždy byla velmi spokojená a z tábora se jí nechtělo domů. Je tam skvělá parta vedoucích a výborná kuchyně ( neustále doma poslouchám jak to na táboře vaří lépe :-) )
Strava
Ubytování
Program
Vedoucí
Cena

Tábor: 2 týdenní TRADIČNÍ VÍCEAKTIVITOVÝ tábor
Hodnotil: Petra H*********, 16.9.2015
DOPORUČUJI     100%

Musím tedy říci, že se z tohoto tábora děcka vrátily nadšené, už i pohlednice psaly, jak je to tam hodně hodně super!!!!.Největší pochvalu vysekl můj starší syn, který si jinak dost stýská (9let), při vyzvednutí říká : mami mě přijde, že jsme včera jeli na tábor a dneska už jedeme domů. Tímto děkuji všem vedoucím a zřizovateli za skvělý tábor. Díky moc.Petra Hrabánková

  • Vrátili se mi nadšené děti a na chvilku, to vypadalo, že mi je tam někdo vyměnil za hodnější sourozence :-).
  • Nic
Strava
Ubytování
Program
Vedoucí
Cena

Tábor: 2 týdenní TRADIČNÍ VÍCEAKTIVITOVÝ tábor
Hodnotil: milan r****, 11.8.2015
DOPORUČUJI     100%

Tabor se mi libil

  • pani kuchařka je moc hodna a vaři moc dobry jidla s vedoucima sem byl spokojenej program byli fajn tabor se mi libil a chtel bych tam jet znova
  • proti nemam nic
Strava
Ubytování
Program
Vedoucí
Cena

Tábor: 2 týdenní TRADIČNÍ VÍCEAKTIVITOVÝ tábor
Hodnotil: Vanesa Š*******, 26.7.2014
DOPORUČUJI     84%

Byla jsem spokojena. Pouze kuchyně by mohla být lepší.

  • Hodně přesolené.
Strava
Ubytování
Program
Vedoucí
Cena

Vyjádření pořadatele:Škoda že jsi to nedokázala ani jednou říci třeba když jsi si přidávala v průběhu tábora. Taky tady máme nakreslený diplom od děvčat z Tvé družiny (také s Tvým podpisem), cituji: Martinovi a Helence za dobré jídlo.


Tábor: 2 týdenní TRADIČNÍ VÍCEAKTIVITOVÝ tábor
Hodnotil: Marek D****, 8.6.2014
DOPORUČUJI     100%

Nejlepší tábor na kterým jsem kdy byl. Hodní, ale přísní vedoucí. Strašná sranda. Spousta super zážitků. Bvilo to vedoucí i táborníky. Na tábor jezdí i děti dřívějších táborníků.

  • Výborné jídlo.
  • Fajn vedoucí a sranda.
  • Hrozné vedro.
  • Večerka už ve 22,00.
Strava
Ubytování
Program
Vedoucí
Cena


Podobné tábory

Podporují nás

 
Inline příměstský …
Zaměření: Příměstský
Začátek: 20. 07. 2020
Pořadatel: Inlineškola
2600 KčDetail
 
 
The Villa Španělsk…
Zaměření: Jazykové
Začátek: 06. 07. 2020
Pořadatel: The Villa 4Kid…
3600 KčDetail
 
Další Tábory

Táborová inzerce

Hledám zdravotníka na letní taneční soustředění, které se koná 4.-11.7.2020 + 11.-18.7.2020. Nejlépe na oba turnusy. Nutný zdravotnický kurz! Jednalo …
HLEDÁME DVĚ ODDÍLOVÉ VEDOUCÍ NA DĚTSKÝ TÁBOR NA OKRAJI LIBERCE V TERMÍNU OD 5.7. DO 18.7.2020 O TÁBORU - tábor pořádá odborová organizace společnost…
Nabízím se jako zdravotník na tábory. Mám kurz zdravotník zotavovacich akcí. Pokud už nemůžete zahnat zdravotníka na poslední chvíly, nebo vám před za…
Nabízím využití táborového areálu v českém ráji I. turnus červenec 2020.
Další inzerce

Aktuality

KVH COMBAT PRAHA 27.10.2019 11:48
Tábor pořádají hasiči.Budete jíst z ešusu,spát ve stanu,hlídat tábor,koupat se v řece,mít službu u kuchyně,zdolávat překážkovou dráhu,plížit se,střílet,naučíte se zacházet se zbraní,první pomoc,jak přivolat hasiče,záchranku i policii a jak sami pomoci.Poznáte požární sport,TFA a požární útok.
Kateřina Havlásková 27.5.2019 17:16
Přidejte se k našemu putování, čas je do 31.5. https://www.panikaterina.cz/letni-pobyt/
Kateřina Havlásková 24.5.2019 15:59
Zažijte něco, co tu ještě nebylo. Náš tábor sice ještě čeká na schválení, ale bližší informace najdete na webu viz níže a přihlásit se je potřeba do 31.5. 2019. Počet míst je omezen. Těšíme se na Vás.
Miroslav Charvát 5.3.2019 10:48
K našemu táboru http://www.taboreni.cz/tabor/4044/S-Mirou-na-kole.html i webové stránky. Nyní nás najdete i tam. (Zde čekáme na schválení)
Miroslav Charvát 19.2.2019 13:44
Máme akci- pro první tři účastníky, kteří zaplatí zálohu na cyklo-tábor S Mírou na Kole (cyklotabor.7x.cz) dostane slevu na diplatek 500kč. Platí pro každý turnus, tedy pro celkem 6 dětí.
Miroslav Charvát 18.2.2019 10:15
Pomalu se nám začíná plnit náš cyklo-turistický tábor. Kdo si chce zajistit ještě své místo, pospěšte si... Prázdniny se kvapem blíží..
CentrumDeti.cz 23.1.2019 00:38
Záchranářský tábor je už beznadějně naplněn, na dalších zbývají poslední místa.
Veselý Příměšťák 20.6.2018 09:21
Tanečky v Praze! Přihlaste dítka na taneční tábor. Ještě nám pár tanečnic a tanečníků schází! :)
Volný čas dětí, z.s. 8.6.2018 12:27
Uvolnilo se nám jedno volné místo na našem Supertáboře pro superhrdiny! Kdo marně hledá volné místo pro své dítě, podívejte se zde: http://včd.eu/supertabor. :)
Veselý Příměšťák 11.5.2018 13:27
Nemohli jsme nezavítat na 24. knižní veletrh a literární festival Svět knihy Praha, když tam vystavuje naše milá Raketa svoji tvorbu. Její otec, Joachim Dvorak, věnuje všem dětem na turnusech Veselý Příměšťák 2018, úžasnou knihu Doktor Racek -- Cesta kolem světa za 31 písmen.