Hodnocení: 2 týdenní TRADIČNÍ VÍCEAKTIVITOVÝ tábor

Okolo 60 dětí, 6 až 15 let, budova. Zkušený pořadatel: tábornický oddíl GREENHORNS, 33 let činnosti, 12.050 odtáborovaných dětí! Penzion Ruprechtice, pokoje, SÁL na hry, 5 metrové TRAMPOLÍNY, vzdušný hokej, venkovní hřiště,... CHKO (chráněná krajinná oblas) Broumovsko (broumovské stěny, Adršpašsko-teplické skály,..) Více + fota z minulých táborů, na našich internetových stránkách.


Pořadatel tohoto tábora: Greenhorns - svobodný oddíl. »»

Profil táboru 2 týdenní TRADIČNÍ VÍCEAKTIVITOVÝ tábor »»

Ohodnotit tábor

Celkové hodnocení tohoto tábora

Strava 90 %
Ubytování 100 %
Program 100 %
Vedoucí 100 %
Adekvátní cena 97 %

97%

Tábor doporučuje celkem 100% dětí.   Naopak 0% dětí by účast nedoporučovalo.


Jednotlivá hodnocení která tábor získal

Tábor: 2 týdenní TRADIČNÍ VÍCEAKTIVITOVÝ tábor
Hodnotil: Zdenka S*******, 30.10.2019
DOPORUČUJI     100%

Nádherná příroda, perfektní ubytování, koupání a výlety, velká spokojenost.

  • Super
  • Nic
Strava
Ubytování
Program
Vedoucí
Cena

Tábor: 2 týdenní TRADIČNÍ VÍCEAKTIVITOVÝ tábor
Hodnotil: Kamila H*********, 2.3.2017
DOPORUČUJI     100%

Tábor můžu jen doporučit!

  • Na tomto táboře byla má dcerka již 3x vždy byla velmi spokojená a z tábora se jí nechtělo domů. Je tam skvělá parta vedoucích a výborná kuchyně ( neustále doma poslouchám jak to na táboře vaří lépe :-) )
Strava
Ubytování
Program
Vedoucí
Cena

Tábor: 2 týdenní TRADIČNÍ VÍCEAKTIVITOVÝ tábor
Hodnotil: Petra H*********, 16.9.2015
DOPORUČUJI     100%

Musím tedy říci, že se z tohoto tábora děcka vrátily nadšené, už i pohlednice psaly, jak je to tam hodně hodně super!!!!.Největší pochvalu vysekl můj starší syn, který si jinak dost stýská (9let), při vyzvednutí říká : mami mě přijde, že jsme včera jeli na tábor a dneska už jedeme domů. Tímto děkuji všem vedoucím a zřizovateli za skvělý tábor. Díky moc.Petra Hrabánková

  • Vrátili se mi nadšené děti a na chvilku, to vypadalo, že mi je tam někdo vyměnil za hodnější sourozence :-).
  • Nic
Strava
Ubytování
Program
Vedoucí
Cena

Tábor: 2 týdenní TRADIČNÍ VÍCEAKTIVITOVÝ tábor
Hodnotil: milan r****, 11.8.2015
DOPORUČUJI     100%

Tabor se mi libil

  • pani kuchařka je moc hodna a vaři moc dobry jidla s vedoucima sem byl spokojenej program byli fajn tabor se mi libil a chtel bych tam jet znova
  • proti nemam nic
Strava
Ubytování
Program
Vedoucí
Cena

Tábor: 2 týdenní TRADIČNÍ VÍCEAKTIVITOVÝ tábor
Hodnotil: Vanesa Š*******, 26.7.2014
DOPORUČUJI     84%

Byla jsem spokojena. Pouze kuchyně by mohla být lepší.

  • Hodně přesolené.
Strava
Ubytování
Program
Vedoucí
Cena

Vyjádření pořadatele:Škoda že jsi to nedokázala ani jednou říci třeba když jsi si přidávala v průběhu tábora. Taky tady máme nakreslený diplom od děvčat z Tvé družiny (také s Tvým podpisem), cituji: Martinovi a Helence za dobré jídlo.


Tábor: 2 týdenní TRADIČNÍ VÍCEAKTIVITOVÝ tábor
Hodnotil: Marek D****, 8.6.2014
DOPORUČUJI     100%

Nejlepší tábor na kterým jsem kdy byl. Hodní, ale přísní vedoucí. Strašná sranda. Spousta super zážitků. Bvilo to vedoucí i táborníky. Na tábor jezdí i děti dřívějších táborníků.

  • Výborné jídlo.
  • Fajn vedoucí a sranda.
  • Hrozné vedro.
  • Večerka už ve 22,00.
Strava
Ubytování
Program
Vedoucí
Cena


Podobné tábory

Podporují nás

 
TANEČNÍ TÁBOR
Zaměření: Taneční
Začátek: 04. 07. 2020
Pořadatel: Ivan Mráz
3790 KčDetail
 
 
BUBNOVACÍ TÁBOR Dj…
Zaměření: Hudební
Začátek: 04. 07. 2020
Pořadatel: Ivan Mráz
3890 KčDetail
 
Další Tábory

Táborová inzerce

Další inzerce

Aktuality

KVH COMBAT PRAHA 27.10.2019 11:48
Tábor pořádají hasiči.Budete jíst z ešusu,spát ve stanu,hlídat tábor,koupat se v řece,mít službu u kuchyně,zdolávat překážkovou dráhu,plížit se,střílet,naučíte se zacházet se zbraní,první pomoc,jak přivolat hasiče,záchranku i policii a jak sami pomoci.Poznáte požární sport,TFA a požární útok.
Kateřina Havlásková 27.5.2019 17:16
Přidejte se k našemu putování, čas je do 31.5. https://www.panikaterina.cz/letni-pobyt/
Kateřina Havlásková 24.5.2019 15:59
Zažijte něco, co tu ještě nebylo. Náš tábor sice ještě čeká na schválení, ale bližší informace najdete na webu viz níže a přihlásit se je potřeba do 31.5. 2019. Počet míst je omezen. Těšíme se na Vás.
Miroslav Charvát 5.3.2019 10:48
K našemu táboru http://www.taboreni.cz/tabor/4044/S-Mirou-na-kole.html i webové stránky. Nyní nás najdete i tam. (Zde čekáme na schválení)
Miroslav Charvát 19.2.2019 13:44
Máme akci- pro první tři účastníky, kteří zaplatí zálohu na cyklo-tábor S Mírou na Kole (cyklotabor.7x.cz) dostane slevu na diplatek 500kč. Platí pro každý turnus, tedy pro celkem 6 dětí.
Miroslav Charvát 18.2.2019 10:15
Pomalu se nám začíná plnit náš cyklo-turistický tábor. Kdo si chce zajistit ještě své místo, pospěšte si... Prázdniny se kvapem blíží..
CentrumDeti.cz 23.1.2019 00:38
Záchranářský tábor je už beznadějně naplněn, na dalších zbývají poslední místa.
Veselý Příměšťák 20.6.2018 09:21
Tanečky v Praze! Přihlaste dítka na taneční tábor. Ještě nám pár tanečnic a tanečníků schází! :)
Volný čas dětí, z.s. 8.6.2018 12:27
Uvolnilo se nám jedno volné místo na našem Supertáboře pro superhrdiny! Kdo marně hledá volné místo pro své dítě, podívejte se zde: http://včd.eu/supertabor. :)
Veselý Příměšťák 11.5.2018 13:27
Nemohli jsme nezavítat na 24. knižní veletrh a literární festival Svět knihy Praha, když tam vystavuje naše milá Raketa svoji tvorbu. Její otec, Joachim Dvorak, věnuje všem dětem na turnusech Veselý Příměšťák 2018, úžasnou knihu Doktor Racek -- Cesta kolem světa za 31 písmen.