Hodnocení: Příměstské tábory Olmík Olomouc

POZOR -NEKONEČNÁ PORCE ZÁBAVY! Nebaví Tě sedět doma u počítače? Chceš zažít spousty zábavy? Chceš vyzkoušet moderní prostředí našeho Příměstského tábora Olmík? Pak neváhej a přihlaš se na JEDNOZNAČNĚ NEJLEPŠÍ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR V OLOMOUCI! Čeká Tě: + milion her, + největší trampolína, + moderní prostředí, + super program + bezva vedoucí! S námi se rozhodně nudit nebudeš, mrkni na naše webové stránky, jak pestý máme program :-). Provozní doba našeho tábora je vždy od 7:30 do 16:30.…


Pořadatel tohoto tábora: Jakub Hora »»

Profil táboru Příměstské tábory Olmík Olomouc »»

Ohodnotit tábor

Celkové hodnocení tohoto tábora

Strava 88 %
Ubytování 88 %
Program 91 %
Vedoucí 92 %
Adekvátní cena 95 %

91%

Tábor doporučuje celkem 85% dětí.   Naopak 15% dětí by účast nedoporučovalo.


Jednotlivá hodnocení která tábor získal

Tábor: Příměstské tábory Olmík Olomouc
Hodnotil: Pavel M****, 4.9.2019
DOPORUČUJI     100%

Dcera navštěvuje tábor pravidelně, poznává zde nové kamarády a vždy se ráda vrací následující rok. Dle mého názoru je organizační zajištění tábora na dobré úrovni, ať se jedná o práci vedoucích, zvolených témat, ale i stravy a technického zajištění. Umístění tábora považuji za ideální (v centru města), ale i vzhledem k jeho vybavení uvnitř i venku (dětské hřiště na zahradě i v těsné blízkosti).

  • - dostupnost tábora (v centru města)
  • - příjemné prostředí
  • - zajímavé akce pro děti
  • - celkově dobrá organizace tábora
  • - nic
Strava
Ubytování
Program
Vedoucí
Cena

Tábor: Příměstské tábory Olmík Olomouc
Hodnotil: Filip S******, 31.8.2019
DOPORUČUJI     96%

Na příměstském táboře se dětem moc líbilo

  • vedoucí jsou super
  • jídlo bylo dobré
  • ubytování bylo bezva
  • výlet byl dobrý
  • cena odpovídá
Strava
Ubytování
Program
Vedoucí
Cena

Tábor: Příměstské tábory Olmík Olomouc
Hodnotil: Michaela H*******, 29.8.2019
DOPORUČUJI     100%

Dcera byla letos již na pátém táboře (předchozí dva roky absolvovala vždy 2 během prázdnin). Vždy naprostá spokojenost jak se zázemím tábora, které je ve školce na kraji parku, tak s programem i vedoucími. Organizátoři tábora mi vždy vyšli vstříc, pokud jsme potřebovali prodloužit rezervaci tábora či upravit příchod a odchod dcery. Každý tábor proběhl výlet a další venkovní aktivity. Nikdy jsem od dcery neslyšela jedinou stížnost, a to ani na jídlo, i když je hodně vybíravá. Příští rok ji přihlásíme určitě zase, tentokrát i s mladší dcerou.

  • příjemné zázemí ve školce na kraji parku, možnost využít zahradu školky
  • zajímavý program (výlety, minigolf, venkovní hry atd.)
  • skvělá komunikace s organizátory akce
  • dobrá cena
Strava
Ubytování
Program
Vedoucí
Cena

Tábor: Příměstské tábory Olmík Olomouc
Hodnotil: Lucie D****, 23.8.2019
DOPORUČUJI     100%

Nejlepší tábor v Olomouci

  • Syn na příměstské tábory Olmík chodí od doby, co vyšel mateřskou školku. Na tábory se vždy těší a nadšený je každý týden díky pestrosti tábora(každý týden nové téma). Jako pracující rodič jsem ráda za cenu tábora,která je stále nejnižší a díky ní pokryjeme celé prázdniny. Letošní nápad s piknikovým obědem velmi oceňujeme, protože děti jsou náročné a trefit se jim do chutí je náročné,ale každý rok syn chodí z tábora přímo přecpaný a pomalu ani večeřet nechce. Toho si velmi vážíme, protože syn je hodně ale opravdu hodně náročný na jídlo a málo kde mu chutná, ale Olmík to je jeho topka. Být malá taky bych hned šla. Všem tento tábor doporučujeme. A těšíme se na příští rok.
Strava
Ubytování
Program
Vedoucí
Cena

Tábor: Příměstské tábory Olmík Olomouc
Hodnotil: Karolína S*****, 17.8.2019
DOPORUČUJI     100%

Děkujeme opět za skvělý tábor, byli jsme zase spokojeni! Příští rok jsme u Vás zas!

  • Mé děti chodily domů nadšené, vykládaly zážitky ještě týden po táboře!
  • Děti si chválily stravu, vše jim chutnalo
  • Vybavení tábora
  • Ochotné a příjemné vedoucí
Strava
Ubytování
Program
Vedoucí
Cena

Tábor: Příměstské tábory Olmík Olomouc
Hodnotil: Marcela S********, 17.8.2019
NEDOPORUČUJI     32%

Rozhodně nedoporučuji. Než se zúčastníte tohoto tábora, rozmyslete si, co je pro vás důležité, jestli peníze nebo spokojené díte! Můžu srovnat atletický tábor, tábory Léto dětí a Olmik. Za mě tábory Olmik není tábor, ale jen pasivní hlídání dětí!

  • Nějak nevím, co napsat pro. Snad jen, že tábor je nejlevnější a tomu odpovídá i kvalita.
  • Účastnili jsme se druhým rokem. Letos jen 1 turnus. Jsem velmi nespokojená. V průběhu tábora jsem podávala stížnost na stravu a náplň tábora. Vedoucí trávili čas s dětmi jen uvnitř školky. Prostory nejsou celé pronajaté, jak bylo inzerovano. V 16 hodin dcera již nemohla jít na WC, jelikož jsou již uzavřené. Curala venku. Jídlo katastrofa. Svačiny sladké - tousty, nutela, oplatek. Po mé stížnosti dali ve středu dětem ovoce, šunku, sýr. Vedoucí se děti ptali, kdo chce jít ven a kdo chce být uvnitř. Takové jednání pro mě nepochopitelné! Tábor jsme nedochodily z důvodu nespokojenosti. Bylo mi panem Horou slíbeno, že mi vrátí peníze, ale doposud se tak nestalo. Nikdo se mnou nekomunikuje.
Strava
Ubytování
Program
Vedoucí
Cena

Vyjádření pořadatele:Vážená paní Skřipcová, děkujeme za Vás názor. Ohledně Vaši nespokojenosti, celou záležitost jsem s Vámi konzultoval, nebyla jste ochotná vše probrat osobně. Druhý den tábora jste mi psala, že chcete vrátit peníze, ale že Vaše dítě tábor dochodí, což mi příjde nestandartní. Využít tábor a mít ho nakonec zadarmo :-). Klárku tábor bavil, denně ani nechtěla odcházet domů a v pátek dle dcery měla jet k otci, tudíž na tábor již nedorazila. Dcera dle jejích slov byla na táboře velice spokojená. Ohledně WC - ty jsou otevřené po celou dobu tábora, ovšem vy jste dítě vždy vyzvedla přesně v 16:30, kdy již v době konce tábora, byla budova uzavřena. Ohledně svačin, 3x týdně bylo ovoce, 3x týdně byla slanná svačina, 2x týdně byly jogurty a další zdravé svačiny - vše je dokazatelné fotkami, fakturami svačin a nákupy. Prosím, nepište klamné hodnocení, z důvodu, že jste nemohla využít tábor ZADARMO. Taktéž lžete s tím, že děti byly jen uvniř. Děti měly většinu programu venku, taktéž dokazatelné.


Tábor: Příměstské tábory Olmík Olomouc
Hodnotil: Klára M********, 30.7.2019
DOPORUČUJI     100%

Na táborech jsme byli u váš již po 3. a opět vše perfektní! Moc se nám líbil přístup vedoucích, náplň tábora a také prostředí školky. Rozhodně příští rok využijeme vašich táborů a možná i více turnusů :-). Zdravíme všechny!

  • Pěkné prostředí v parku
  • Milé vedoucí
  • Hodně vybavení
  • Zajímavá náplň tábora
  • Super komunikace s pořadatelem
  • Horší parkování u školky - blízko centra města
Strava
Ubytování
Program
Vedoucí
Cena

Tábor: Příměstské tábory Olmík Olomouc
Hodnotil: Strýček S******, 21.1.2019
DOPORUČUJI     100%

Perfektní příměstské tábory, úžasní vedoucí, super aktivity, odpovídající cena.

  • Krásné prostředí u parku, velká zahrada s trampolínou
  • Vybavení - hry, sportovní pomůcky, výtvarné potřeby
  • Pestrý výběr témat na jednotlivé týdny
  • Možnost účasti i dítěte s dietou
Strava
Ubytování
Program
Vedoucí
Cena

Tábor: Příměstské tábory Olmík Olomouc
Hodnotil: Dominika P*******, 8.1.2019
DOPORUČUJI     96%

Cekově se nám tábory líbily, děti byly nadšené. Vedoucí dokázaly dětem vytvořit prima atmosféru, děti byly vždy zabavené, najezené, plné dojmů a zážitků. To, že děti mají ve školce k dispozici menší WC nám naprosto nevadilo a s jídlem z restaurace Zelos jsme byli spokojeni.

  • - Líbilo se se nám, že děti měly opravdu pestrý program
  • - Vedoucí byly milé a přátelské, mé 2 děti si je ihned oblíbily
  • - Prostředí školky je pěkné, moderní a uprostřed parku
  • - Prostory jsou dostatečně velké, k dispozici 3 místnosti
  • - Klimatizované prostory, dětem nebylo horko
  • - Pestrost svačin
  • - Doporučuji zařadit více sportovních témat
  • - Příště prosím více variant velikostí táborových triček, jinak byly krásné
Strava
Ubytování
Program
Vedoucí
Cena

Tábor: Příměstské tábory Olmík Olomouc
Hodnotil: nepotřebuji u*****, 24.8.2018
NEDOPORUČUJI     60%

Zkusili jsme tento tábor, protože jsem si myslela, že by mohl být dobrý. Jsem poněkud zklamaná ze zázemí tábora a ze svačin a kombinace jídel. Jeden den např. měli ráno Delisu, na oběd žemlovku a odpolední svačinka byla štrůdl. Příští rok už znovu nezopakujeme.

  • vedoucí jsou OK
  • náplň tábora OK
  • - oběd v zelosu
  • - svačiny (dopoledne většinou tatranka, Delisa nebo jiný oplatek, jednou toust, odpoledne banán, jogurt,vafle,štrudl žádná pozdní odpolední svačinka jak uvádí v ceníku)
  • -WC - pozor tábor je v MŠ a jsou tedy jen nízké toalety (to bych ještě brala), ale hlavně jsou společné pro kluky holky a nejsou tam žádné dveře, což pro děti cca od 10 let je velký problém.
  • - Nemají pro tábor pronajatou celou školku, ale jen patro pod střechou malý prostor pro hodně dětí a celý den klima.
  • - V ceníku je uvedeno, že jsou v ceně i aktivity, není pravda - vybíral se poplatek za výlet a minigolf.
  • - parkování odpoledne jen placené (dopoledne zdarma)
Strava
Ubytování
Program
Vedoucí
Cena

Vyjádření pořadatele:Pěkný den, děkujeme za hodnocení tábora. Mrzí nás, že jste Vaši nespokojenost se stravou nedala vědět vedoucím, či pořadateli během konání tábora, abychom mohli situaci řešit k Vaši spokojenosti. Po skončení tábora již není možné sjednat nápravu. Ohledně WC, k dispozici máme 5x dětské WC, které jsou vzhledem k prostředí MŠ menší, ovšem pro děti, které vyžadují vyšší WC, případně větší soukromí, máme k dispozici 2x uzavřené WC v samostatných místnostech. Pronajaté prostory, které máme na tábor pronajatý, jsou polovina školky, přibližně 250m2. Klimatizaci zapínáme, abychom dětem dopřáli větší komfort a pohodlí. Naše tábory záměrně pořádáme v centru města, v prostředí krásného parku, s množstvím stezek a aktivit poblíž. Není v našich silách, bohužel, vybudovat parkovací stání pro desítky rodičů, které děti vozí. Věřím, že v budoucnu našim táborům dáte opět šanci a budete spokojeni tak, jako 300 dětí, které na našich táborech v minulém roce byly. S přáním úžasných a úspěšných dní


Tábor: Příměstské tábory Olmík Olomouc
Hodnotil: Josef R*******, 19.2.2018
DOPORUČUJI     100%

Tábory Olmík jsme navštívili již po 2., vždy perfektní organizace, milá komunikace s hlavním vedoucím. Líbí se mi moderní prostředí, v krásné školce, v bezva prostředí Michalského stromořadí v Olomouci. Oceňuji bohaté vybavení, kvalitní stravu a osobní přístup!

  • Perfektní organizace, milá komunikace, krásné prostředí v moderní školce, v centru města, nevšední program, milí vedoucí a kvalitní strava.
  • Nelíbí se mi, že tábory nejsou celý rok :-D.
Strava
Ubytování
Program
Vedoucí
Cena

Tábor: Příměstské tábory Olmík Olomouc
Hodnotil: Roman B****, 17.2.2017
DOPORUČUJI     100%

Oceňuji výhodnou cenu, kamarádský přístup k dětem a výbornou domluvu s hlavním vedoucím tábora.

  • Super cena
  • zábavný a pestrý program
Strava
Ubytování
Program
Vedoucí
Cena

Tábor: Příměstské tábory Olmík Olomouc
Hodnotil: David N****, 14.2.2017
DOPORUČUJI     96%
Strava
Ubytování
Program
Vedoucí
Cena


Podobné tábory

Podporují nás

 
AIRSOFTOVÝ TÁBOR
Zaměření: Army
Začátek: 11. 07. 2020
Pořadatel: Ivan Mráz
3890 KčDetail
 
 
Dětské víkendy u k…
Zaměření: Koňský
Začátek: 27. 04. 2019
Pořadatel: Šťastný statek
1200 KčDetail
 
Další Tábory

Táborová inzerce

Hledáme tábořiště pro skautský tábor s kapacitou alespoň 60 lidí nejlépe v Jihočeském kraji nebo poblíž. Vlastní stany nemáme a proto potřebujeme tábo…
Sháníme pro náš oddíl na příští rok chatkovou táborovou základnu pro cca 100 osob někde na kraji lesa s vybavenou kuchyní (máme vlastní kuchařky) a ne…
Hledáme zdravotníka na taneční soustředění na Benecku ZNAČKA SPĚCHÁ!!! Termín 18.8.-23.8.2019 5 nocí. Ubytování v hotelu, s posilovnu, tělocvičnou a b…
Nabízím se jako zdravotník na konec léta, čas mám od 18.8. do 1.9. 2019. Jsem po 5. roku medicíny a zkušenosti s prací zdravotníka mám.
Další inzerce

Aktuality

Kateřina Havlásková 27.5.2019 17:16
Přidejte se k našemu putování, čas je do 31.5. https://www.panikaterina.cz/letni-pobyt/
Kateřina Havlásková 24.5.2019 15:59
Zažijte něco, co tu ještě nebylo. Náš tábor sice ještě čeká na schválení, ale bližší informace najdete na webu viz níže a přihlásit se je potřeba do 31.5. 2019. Počet míst je omezen. Těšíme se na Vás.
Miroslav Charvát 5.3.2019 10:48
K našemu táboru http://www.taboreni.cz/tabor/4044/S-Mirou-na-kole.html i webové stránky. Nyní nás najdete i tam. (Zde čekáme na schválení)
Miroslav Charvát 19.2.2019 13:44
Máme akci- pro první tři účastníky, kteří zaplatí zálohu na cyklo-tábor S Mírou na Kole (cyklotabor.7x.cz) dostane slevu na diplatek 500kč. Platí pro každý turnus, tedy pro celkem 6 dětí.
Miroslav Charvát 18.2.2019 10:15
Pomalu se nám začíná plnit náš cyklo-turistický tábor. Kdo si chce zajistit ještě své místo, pospěšte si... Prázdniny se kvapem blíží..
CentrumDeti.cz 23.1.2019 00:38
Záchranářský tábor je už beznadějně naplněn, na dalších zbývají poslední místa.
Veselý Příměšťák 20.6.2018 09:21
Tanečky v Praze! Přihlaste dítka na taneční tábor. Ještě nám pár tanečnic a tanečníků schází! :)
Volný čas dětí, z.s. 8.6.2018 12:27
Uvolnilo se nám jedno volné místo na našem Supertáboře pro superhrdiny! Kdo marně hledá volné místo pro své dítě, podívejte se zde: http://včd.eu/supertabor. :)
Veselý Příměšťák 11.5.2018 13:27
Nemohli jsme nezavítat na 24. knižní veletrh a literární festival Svět knihy Praha, když tam vystavuje naše milá Raketa svoji tvorbu. Její otec, Joachim Dvorak, věnuje všem dětem na turnusech Veselý Příměšťák 2018, úžasnou knihu Doktor Racek -- Cesta kolem světa za 31 písmen.
CentrumDeti.cz 16.4.2018 15:34
Rozhodli jsme se uspořádat tábor se záchranářskou tématikou! Určitě zvažte, zda toto není pro vás tou správnou volbou na léto.