• Adresa: Vzdušná 6, 14200 Praha 4
  • Email: vlada@sindibad.cz
  • Telefon: 777883434
  • Web: http://www.sindibad.cz/tabory-u-more/
Tábor u moře

Tábor u moře Biograd na Moru

  • Lokalita: Praha-východ, Středočeský kraj
  • Doporučený věk: 7-18
  • Místo konání: Biograd na Moru

O místě pobytu: Biograd na Moru - turistická metropole plná zábavy, čistého moře, nekonečných pláží, s pulzujícím turistickým ruchem. Městečko malebné krásy a přátelské atmosféry nabízí nejen pro naše dětské tábory početné restaurace, kavárny, taverny, disco cluby, obchody, trhy a jiné turistické zajímavosti.

Letní tábor u moře pro malé i velké - azúro a pohoda! V Chorvatsku na Tebe čekají bezvadní vedoucí, krásné koupání v čistém moři, slunění spojené se spoustou her a hlavně nádherné pláže plné nových kamarádů. Biograd je malebné přímořské městečko s množstvím kaváren, restaurací, obchůdků. Na pláži nechybí vodní tobogan a další zábavné atrakce.

POPIS LETOVISKA:

Biograd na Moru je malebné středomořské městečko ležící 30 km jižně od Zadaru. Jedná se o oblíbené turistické letovisko vyhledávané pro své rozlehlé čisté pláže, živou přátelskou atmosféru a spoustu letní zábavy. Pláže jsou většinou štěrkovité s betonovými platy nebo písčité s oblázky a pozvolným vstupem do moře. Tady zažijete tu pravou přátelskou atmosféru a spoustu letní zábavy...restaurace, kavárny, taverny, disco-cluby, obchody, vodní tobogan, hřiště a tenisové kurty na pláži, ale i další turistické atrakce.

Vzhledem k ideální poloze apartmánového domu, jeho okolí, plážím a sportovnímu vyžití, je tento tábor vhodný pro nejširší věkové rozpětí - tedy pro děti i teenagery. Účastníci tábora jsou samozřejmě ubytování podle věku.

TÁBOR PRO DĚTI 7 - 12 let

Tábor je určen všem dětem, které mají rády slunění, koupání v moři a zábavu ve vodě i na pláži. Děti jsou rozděleny do herních oddílů, tábor má předem připravený pestrý a akční program, veškeré aktivity se konají po oddílech společně s vedoucím. Věkový průměr dětských účastníků je 10,4 roku.

AKCE PRO TEENAGERY 13 - 18 let

Akce je určena všem teenagerům, které už nebaví tábory pro malé děti a chtějí zažít pořádné prázdniny, akci a dobrodružství společně se svými vrstevníky u moře. Účastníci jsou rozděleni do herních oddílů, každý z nich spolupracuje a plánuje se svým vedoucím. Zábavy je dost, ale naši mladí vedoucí dávají účastníkům i možnost podílet se na tvorbě programu. Věkový průměr teenagerských účastníků je 14,8 roku.

O dětském táboře: Pro děti jsou připraveny hry na zahradě vilky, u moře, na plážích a v nejbližším okolí tak, jak je zvykem na tuzemských táborech. To vše zábavnou formou a na zdravém mořském vzduchu.

O teenagers akci: Pro teenagery, kteří si v dnešní době již většinu svého času chtějí organizovat sami, je zde právě v tomto ohledu program přizpůsoben. Účastníci jsou rozděleni do táborových skupinek, každá skupinka má svého vedoucího a s ním si domlouvá táborový program, činnost na jeden každý den. Přes den ve vysokých teplotách dávají děti přednost pobytu na pláži s možností zchlazení v moři. Večer pak přicházejí v úvahu procházky po pobřeží, výlet za západem slunce nad mořem, vycházky do centra městečka či návštěva diskotéky. Teenagers akce má za úkol spojit nároky účastníků, kteří se již necítí býti dětmi a nechtějí hrát hry či být neustále organizováni v oddílech, s požadavky jejich rodičů na zajištění dozoru nad svými potomky a kontroly a regulace jejich ne vždy „dospělých“ nápadů.

Termín Kapacita Cena Cena/den
30. 06. - 09. 07. 2017(9 dní)
27 volných míst 8990 Kč 999 Přihláška
07. 07. - 16. 07. 2017(9 dní)
12 volných míst 8990 Kč 999 Přihláška
11. 08. - 20. 08. 2017(9 dní)
25 volných míst 8990 Kč 999 Přihláška
18. 08. - 27. 08. 2017(9 dní)
38 volných míst 8990 Kč 999 Přihláška
25. 08. - 03. 09. 2017(9 dní)
22 volných míst 8990 Kč 999 Přihláška

Podobné tábory

Jazykové léto
  • 7990 Kč Jazykové
Sportovní Tábor
  • 4990 Kč Sportovní
Tábor u koní
  • 2800 Kč Koňský

Program tábora

Jak je to s výlety 1.výlet – Aquapark Solaris + Šibenik: Aquapark Solaris: je prvním zábavním vodním parkem v Chorvatsku, který se nachází nedaleko města Šibenik. Park nabízí mnoho skluzavek, trysky, postřikovače a vodopády, jenž jsou součástí zábavy a dobrodružství. Mezi nejoblíbenější atrakce patří „klikatá řeka“ (lazy river), velký sud, pohádková jeskyně, masážní bazény. O dozor nad aquaparkem bdí celý den profesionální záchranáři. Přístavní město Šibenik: významné středisko cestovního ruchu s mnoha lákajícími památkami. Asi nejznámější z nich je Šibenická katedrála sv. Jakuba (Sveti Jakov), která byla v r. 2000 zapsána na seznam světového kulturního dědictví UNESCO. Možnost koupání na

Další fotky

Doprava

Doprava: Moderní dálkový autobus.

Poloha

Biograd na Moru GPS 43.9373 15.4436

Zaměření tábora
Ubytování na táboře
Doprava na tábor

Další z kategorie

...
Letní Ambroziáda u moře 2024
10990 Kč, Tábor u moře
...
Tábor u moře Chorvatsko-Istrie
10970 Kč, Tábor u moře
...
Tábory u moře Španělsko
16470 Kč, Tábor u moře