• Adresa: Vzdušná 6, 14200 Praha 4
  • Email: vlada@sindibad.cz
  • Telefon: 777883434
  • Web: http://www.sindibad.cz/letni-tabory/
Tábor u moře

Tábor u moře Černá Hora

  • Lokalita: Benešov, Středočeský kraj
  • Doporučený věk: 7-18
  • Místo konání: Herceg Novi

Objev krásu zapomenuté země! Černá Hora se nachází mezi Chorvatskem a Albánií a nebylo jí ubráno nic z půvabu jiných evropských destinací. Užiješ si nádherné písčité pláže, koupání v moři a hornaté panorama místní nedotčené přírody. Zábavu Ti zaručí spousta místních obchůdků, restaurací a diskoték. Naši super vedoucí se budou starat o Tvou celodenní pohodu a vychytaný program plný her a sportovních aktivit. Oddíl starších táborníku bude moci o svém denním programu spolurozhodovat. Podle nálady se tak budete moci oddávat společným hrám nebo se jen celé dny slunit a užívat si svobody na pláži či při procházkách městem. Ochuzeni samozřejmě nezůstanou ani akčně naladění z vás. Od plážového volejbalu, házené, košíkové až k možnosti zapůjčit si surf, vodní lyže či šlapadla… Tyhle prázdniny se prostě nudit nebudeš!

TÁBOR PRO DĚTI 7 - 12 let

Tábor je určen všem dětem, které mají rády slunění, koupání v moři a zábavu ve vodě i na pláži. Děti jsou rozděleny do oddílů, tábor má předem připravený program a veškeré aktivity se konají po oddílech společně s vedoucím. Věkový průměr dětských oddílů je 10,4 roku.

AKCE PRO TEENAGERY 13 - 18 let

Akce je určena všem teenagerům, které už nebaví tábory pro malé děti a chtějí zažít pořádné prázdniny společně se svými vrstevníky u moře. Účastníci jsou rozděleni do skupinek, z nichž každá spolupracuje se svým vedoucím. Akci pro teenagery doporučujeme všem mladým lidem, kteří se již necítí být dětmi a nechtějí být neustále organizováni v oddílech a kteří chtějí alespoň částečně rozhodovat o svém programu, s požadavky rodičů na zajištění dozoru a kontroly jejich ne vždy dospělých nápadů. Věkový průměr teenagerských oddílů je 14,8 roku.

Termín Kapacita Cena Cena/den
17. 07. - 26. 07. 2017(9 dní)
10 volných míst 8880 Kč 987 Přihláška
29. 07. - 07. 08. 2017(9 dní)
12 volných míst 8880 Kč 987 Přihláška

Podobné tábory

Mediální tábor Ambrozia 2024
  • 5490 Kč Fotografické
Příměstský tábor PRALES Velké Popovice 2024
  • 2950 Kč Pobyt v přírodě a turistika

Program tábora

Jak je to s výlety Letní tábory u moře v Herceg Novi mají naplánovány následující 2 výlety. 1.výlet-Modrá jeskyně (výlet lodí): Leží na protějším poloostrově Luštica. Modrá jeskyně zde vznikala po tisíce let. Bijící vlny vytesaly do skály 30 metrů vysoký chrám a byla pojmenována po neuvěřitelně krásně modrém moři v okolí. Po cestě zastávka v Pirátské zátoce. Cena 720 Kč. 2.výlet-Kotor (výlet autobusem): Město a přístav v jihozápadní části Černé Hory, rozkládá se v malebné poloze na samém konci Boky Kotorské. Kotor je zapsán jako cenný středověký urbanistický celek s mimořádně hodnotnými památkami do seznamu UNESCO. K dopravě využijeme kromě našeho minibusu i přepravu trajektem mezi městy

Další fotky

Doprava

Doprava: Moderním zahraničním minibusem (klimatizace, video, mikrofon), který zůstává po celou dobu v místě pobytu. Cesta trvá 14-16 hodin.

Poloha

Herceg Novi GPS 42.4572 18.5315

Zaměření tábora
Ubytování na táboře
Doprava na tábor

Další z kategorie

...
Letní Ambroziáda u moře 2024
10990 Kč, Tábor u moře
...
Tábory u moře Španělsko
16470 Kč, Tábor u moře
...
Tábor u moře Chorvatsko-Istrie
10970 Kč, Tábor u moře