• Adresa: Vzdušná 6, 14200 Praha 4
  • Email: vlada@sindibad.cz
  • Telefon: 777883434
  • Web: http://www.sindibad.cz
Tábor u moře

Tábory u moře Chorvatsko

  • Lokalita: Benešov, Středočeský kraj
  • Doporučený věk: 7-18
  • Místo konání: Pakoštane

O místě pobytu: Průzračné moře a sluneční paprsky prostě k létu patří. Jestli Tě už nudí klasické prázdniny v českých luzích a hájích, vydej se s námi prozkoumat chorvatskou Dalmácii, kam jezdíme už 15 let. Pakoštane je malebné středomořské městečko ležící 35 km jižně od Zadaru. Jedná se o oblíbené turistické letovisko vyhledávané pro své čisté pláže, živou přátelskou atmosféru a spoustu letní zábavy. Pláže, mají pozvolný vstup do moře, jsou štěrkovité s betonovými platy. Přívětivé městečko s pulzujícím turistickým ruchem nabízí početné restaurace, kavárny, taverny, obchody, a jiné turistické atrakce.

O akci: Vzhledem k naprosto ideální poloze apartmánového domu, jeho okolí, plážím a sportovnímu vyžití, je tento tábor vhodný pro nejširší věkové rozpětí - tedy pro děti i teenagery. Účastníci tábora jsou interně rozděleni na děti (do 12 let) a teenagery (od 13 let) a to nejen v ubytování, ale i v oddílech. Díky tomu mohou vedoucí lépe přizpůsobit táborový program a oddílové činnosti se tak stávají mnohem atraktivnější pro danou věkovou skupinu.

O dětském táboře: Pro děti jsou připraveny hry na zahradě vilky, na plážích a v nejbližším okolí tak, jak je zvykem na tuzemských táborech. To vše zábavnou formou a na zdravém mořském vzduchu.

O teenagers akci: Pro teenagery, kteří si v dnešní době již většinu svého času chtějí organizovat sami, je zde právě v tomto ohledu program přizpůsoben. Účastníci jsou rozděleni do skupinek, každá skupinka má svého vedoucího a s ním si domlouvá táborový program, činnost na jeden každý den. Přes den ve vysokých teplotách dávají děti přednost pobytu na pláži s možností zchlazení v moři. Večer pak přicházejí v úvahu procházky po pobřeží, vycházky do centra městečka či návštěva diskotéky. Teenagers akce má za úkol spojit nároky účastníků, kteří se již necítí býti dětmi a nechtějí hrát hry či být neustále organizováni v oddílech, s požadavky jejich rodičů na zajištění dozoru nad svými potomky a kontroly a regulace jejich ne vždy „dospělých“ nápadů.

Termín Kapacita Cena Cena/den
18. 08. - 27. 08. 2017(9 dní)
15 volných míst 8990 Kč 999 Přihláška
25. 08. - 03. 09. 2017(9 dní)
18 volných míst 89900 Kč 9989 Přihláška

Podobné tábory

Tábor KOKOS 2024
  • 6000 Kč Pobyt v přírodě
Příměstský tábor NERF 2024
  • 3050 Kč Příměstský
Toy Story I.
  • 4700 Kč S celotáborovou hrou

Program tábora

Všechny táborové oddíly se samozřejmě snaží maximálně využít možnosti pobytu na mořské pláži, nicméně především ze zdravotních důvodů je pobyt na plážích pro děti redukován. Mezi 12-15 hodinou, v době nejsilnějšího sluníčka pak na pláže nechodíme vůbec. Tato doba je využita pro oběd a polední odpočinek, který je možno strávit na pokoji, na terase se slunečníky, či na lavičce ve stínu stromů v těsné blízkosti vilky. V případě horšího počasí pak děti mohou využít společenské místnosti. Možnosti pro táborové výlety skýtá například město Zadar, městečko Pakoštane, Vranské jezero (přírodní rezervace), národní park Krka (vodopády, lanové mosty, projížďka parníkem, koupání ve sladké vodě)atd....

Další fotky

Doprava

Doprava: Moderní dálkový autobus.

Poloha

Pakoštane GPS 43.8873 15.5357

Zaměření tábora
Ubytování na táboře
Doprava na tábor

Další z kategorie

...
Letní Ambroziáda u moře 2024
10990 Kč, Tábor u moře
...
Tábory u moře Španělsko
16470 Kč, Tábor u moře
...
Tábor u moře Chorvatsko-Istrie
10970 Kč, Tábor u moře