A7 camps
  • 18633
  • Adresa: Olomouc, tř. Spojenců 695/7
  • Email: tabor@agentura7.cz
  • Telefon: 774 718 496
  • Web: www.agentura7.cz/dj-camp-varvazov
Hudební

Dj Camp Varvažov

  • Lokalita: Písek, Jihočeský kraj
  • Doporučený věk: 8-18
  • Místo konání: RS Avia Varvažov, Varvažov 132, 398 33 Ostrovec, Jižní Čechy

Pro letošní rok jsme si pro vás připravili 2 turnusy Dj Campu. Pokud chcete být profesionální Dj nebo jen poznat nové kamarády a strávit s nimi pár dní hraním letních vypalovaček nebo starých klasik pod širým nebem na čerstvém vzduchu, tak právě pro vás je ideální 1. turnus, který bude programově přizpůsobený pokročilým hráčům. Jestliže žádné zkušenosti nemáte, není to problém. Dj Camp 2. turnusu je zaměřený na výuku začátečníků.

V průběhu tábora vás lektoři seznámí se základními hudebními pojmy, s úskalími jednotlivých hudebních žánrů a především s klasickými nástroji Djského řemesla. Můžete se těšit na gramofony, CD playery i mixák. Naučíte se základy dvou nejdůležitějších aspektů mixování, tedy srovnávání beatů a rozlišování tónin.

Jako hudební médium je stále nepřekonatelná klasická vinylová deska, která má nejlepší zvuk i vlastnosti pro ovládání. Jednotlivé lekce budou probíhat za použití gramofonů, vinylových desek a mixážního pultu. Naučíte se také ovládat a hrát na moderních cd playerech značky Pioneer.

1. turnus – Pokročilí táborníci a jejich náplň programu

Bude pro vás připravena 4 hodinová výuka, kde se naučíte rozvíjet hudební cítění, zlepšíte si jemnou motoriku, prohloubíte cit k rytmu, potrénujete timing, zdokonalíte se v technice mixu a osvojíte si další styly mixu a metod djingu.

Během kurzu získáte zkušenosti pro Dj a na konci tábora byste již měli ovládat kompletní znalosti základů a být tak připraveni na váš další hudební vývoj.

2. turnus – Začátečníci a jejich náplň programu

Program pro začátečníky probíhá ve 3 dopoledních výukových hodinách. Lektor vám pomůže ke správnému rozvinutí hudebního cítění a zároveň prohloubíte i cit k rytmu. Dále si zlepšíte jemnou motoriku a pomoci teoretické části, se naučíte praktické základy dj na profesionální technice. Hodiny budou doplněny i o teorii.

V areálu RS Avia Varvažov pořádáme současně několik táborů s různým zaměřením a DJ Camp je jedním z nich.

Odpoledne se koná celotáborová hra společná pro všechny typy táborů. Děti jsou do oddílů rozděleny tak, aby mezi sebou mohly rovnocenně soutěžit, a při té příležitosti navazují nová přátelství s dětmi z jiných táborů a prohlubují své dovednosti nabyté během dopoledního programu.

Interakce s dětmi z ostatních oddílů probíhá také v odpoledních klidu a na večerním programu, který tvoří diskotéky, soutěže, táborák, vystoupení vedoucích a dětí.

Otevřené hodiny: Odpoledne je vyhrazeno 90 minut, během kterých se děti mohou zapojit do aktivit jiných typů táborů, jako jsou taneční, výtvarné a dramatické lekce nebo sportovní aktivity. Například děti z DJ Campu si mohou jít během otevřené hodiny zasportovat nebo zatančit apod.

Večerní program: Hlavní večerní program se každý den liší, za chladných večerů probíhá v jídelně a za hezkého počasí venku v areálu. Je plný bláznivých show, diskoték, scének vedoucích i dětí, sportovních aktivit, nebude chybět opékání buřtů, letní kino a spousty další legrace. Poslední večer každého turnusu nás čeká prodloužený program, kde děti mohou předvést, co se na táboře naučily. Budeme vyhlašovat vítěze celotáborové hry, vítěze nejuklizenějšího pokoje a rozdávat ceny společně s diplomy.

Termín Kapacita Cena Cena/den
01. 07. - 10. 07. 2021(9 dní)
15 volných míst 4590 Kč 510 Přihláška

Podobné tábory

Pobytový tábor Čimelice 2024
  • 4190 Kč Bez zaměření
Percy Jackson a Olympané I.
  • 5000 Kč S celotáborovou hrou

Program tábora

V rámci tábora nabízíme i několik doplňkových aktivit, které jsou zcela dobrovolné a naplánované tak, aby minimálně narušili program. Kteroukoliv aktivitu si můžete objednat v přihlášce na tábor nebo přímo na místě v prvních dvou dnech tábora. Více informací naleznete na stránce Příplatkové aktivity. Výlet do aquaparku (390 Kč/16 ) Výlet na lezeckou stěnu Písek (350 Kč/14 ) Jízda na čtyřkolce (200 Kč/8 ) Hra airsoft (150 Kč/6 ) Hra paintball (150 Kč/6 ) Jízda na koni (150 Kč/6 ) Táborové tričko (200 Kč/8 ) Kšiltovka snapback (300 Kč/12) Batůžek se stahovací šňůrkou (120 Kč/5)

Další fotky

Doprava

Vlastní doprava: Jediná příjezdová cesta vede z obce Ostrovec. Příjezd na tábor: mezi 16:30 – 18:00 hodin nástupního dne turnusu, pobyt začíná večeří v 18:00 hodin Odjezd z tábora: mezi 10:00 – 11:30 hodin posledního dne turnusu, pobyt končí dopolední svačinou Autobusem/mikrobusem/osobním automobilem: Dopravu na tábor zajišťujeme smluvními autobusy z následujících odjezdových míst. Více informací o organizaci dopravy se dozvíte v sekci Doprava na tábor. Praha (příplatek 290 Kč) Plzeň (příplatek 190 Kč) Brno (příplatek 390 Kč) Humpolec (příplatek 240 Kč) Tábor (příplatek 140 Kč)

Video z tábora

Poloha

RS Avia Varvažov, Varvažov 132, 398 33 Ostrovec, Jižní Čechy GPS 49.4215 14.1424

Další z kategorie