A7 camps
  • 10810
  • Adresa: Olomouc, tř. Spojenců 695/7
  • Osoba: kancelář Olomouc
  • Email: info@a7camps.cz
  • Telefon: 774 718 496
  • Web: http://www.agentura7.cz/index.php/letni-tabor-varvazov/pocitacovy-tabor-varvazov
Počítačový

Počítačový tábor Varvažov 2018

  • Lokalita: Písek, Jihočeský kraj
  • Doporučený věk: 8-18
  • Místo konání: RS Avia Varvažov, Varvažov 132, 398 33 Ostrovec, Jižní Čechy

Počítačový tábor je jedním ze specializovaných táborů z naší nabídky. Každého turnusu se účastní v průměru 25 dětí různého věku a zájmů. Námi doporučený věk účastníků je 8 až 18 let. Pro účast na tomto táboře je nutné vzít si s sebou vlastní počítačovou výbavu.

Zvolte si program počítačového tábora podle sebe. Jak to funguje? Souběžně poběží dva tematické programy počítačového tábora a vy si jednoduše vyberete, na co se chcete zaměřit.

Témata počítačových táborů:

Game LAN party

Je určen pro všechny, kteří si chtějí pořádně „zapařit“ se svými kamarády. Počítačová laboratoř se stane velkým herním doupětem. K dispozici je počítačová síť.

Programování

Toto téma je určeno pro ty, kteří v životě neprogramovali a měli by zájem se tuto dovednost naučit nebo se začali učit, ale nevědí, jak pokračovat, aby se z nich stali skuteční programátoři. Jazyk C++ má výhodu v tom, že v něm lze naučit základní syntaxe, programovací metody a algoritmy.

Tento kurz je vhodný pro úplné začátečníky nebo mírně pokročilé. V tomto kurzu se učí základy matematické logiky, zápisy výrazů, větvení programu, cykly, funkce a mnohé další. Tento kurz nezahrnuje objektové programování.

Výuka bude rozdělena do dvou částí a to praktické a teoretické. Praktická část bude probíhat v dopoledních hodinách, teoretická část v odpolední hodině. Praktická část bude tvořena praktickým cvičením, ve kterých budou účastníci ve skupinách plnit různé úlohy. Teoretická část bude tvořena přednáškou. Systém je nastaven tak, že to, co se odpoledne odpřednáší, na druhý den se cvičí.

Obecné informace

Tyto programy budou běžet v obou turnusech souběžně, takže vždy budete mít na výběr. O výuku programování pochopitelně nepřijdete, protože se všechny přednášky a demonstrační cvičení budou nahrávat a vše bude dostupné do dvou hodin po skončení výuky ke stažení z videoserveru včetně materiálů a hotových projektů.

Laboratoře budou stavebně oddělené, takže jednotlivé programy se nebudou mezi sebou rušit. Budou ovšem propojené moderním audio-video systémem, takže výuka může popřípadě probíhat v obou laboratořích současně.

Pro obě témata je na začátku povinná část školení o bezpečnosti a práce v laboratořích, včetně požární ochrany a první pomoci.

Všechny počítače budou ve společné místní síti (LAN) s připojením na internet.

Bezpečnostní opatření

Všechny počítače budou po celou dobu turnusu v učebně, která je uzamykatelná. Účastníkům po zkušenostech není v žádném případě povoleno nosit počítače na pokoje. Výjimky nebudou v žádném případě udělovány (ani na žádosti rodičů). Účastníci budou mít učebnu k dispozici i v době poledního klidu a osobního volna. V učebně platí řád, který je pro všechny účastníky závazný.

Je zapotřebí si s sebou vzít vlastní počítačovou výbavu, tj. počítač s monitorem, myší a klávesnicí nebo notebook. Počítač popř. notebook musí mít ethernetový port s konektorem RJ45 (UTP) a připojení do datové sítě (na učebně není WiFi). Podmínkou je minimálně základní znalost počítače a práci s operačním systémem (Windows nebo Linux). Doporučujeme si také vzít veškerá instalační média k počítači (tj. ovladače + operační systém) pro případný pád operačního systému. Doporučujeme si vzít vlastní sluchátka s mikrofonem.

Termín Kapacita Cena Cena/den
28. 07. - 06. 08. 2018(9 dní)
25 volných míst 3990 Kč 443 Přihláška
06. 08. - 15. 08. 2018(9 dní)
25 volných míst 3990 Kč 443 Přihláška

Podobné tábory

Robin Hood
  • 4600 Kč Adrenalinový
Tábor u koní
  • 2800 Kč Koňský
Taneční pobytový tábor 2024
  • 4550 Kč Taneční

Program tábora

V areálu RS Avia Varvažov pořádáme současně několik táborů s různým zaměřením a počítačový tábor je jedním z nich. Odpoledne se koná celotáborová hra společná pro všechny typy táborů. Večerní program: Hlavní večerní program se každý den liší, za chladných večerů probíhá v jídelně a za hezkého počasí venku v areálu. Je plný bláznivých show, diskoték, scének vedoucích i dětí, sportovních aktivit, nebude chybět opékání buřtů, letní kino a spousty další legrace. Poslední večer každého turnusu nás čeká prodloužený program, kde děti mohou předvést, co se na táboře naučily. Budeme vyhlašovat vítěze celotáborové hry, vítěze nejuklizenějšího pokoje a rozdávat ceny společně s diplomy.

Další fotky

Doprava

Vlastní doprava: Jediná příjezdová cesta vede z obce Ostrovec. Příjezd na tábor: mezi 16:30 – 18:00 hodin nástupního dne turnusu, pobyt začíná večeří v 18:00 hodin Odjezd z tábora: mezi 10:00 – 11:30 hodin posledního dne turnusu, pobyt končí dopolední svačinou Autobusem/mikrobusem/osobním automobilem: Dopravu na tábor zajišťujeme smluvními autobusy z následujících odjezdových míst. Více informací o organizaci dopravy se dozvíte v sekci Doprava na tábor. Praha (příplatek 290 Kč) Hradec Králové (příplatek 390 Kč) Plzeň (příplatek 190 Kč) Brno (příplatek 390 Kč) Humpolec (příplatek 240 Kč) Tábor (příplatek 140 Kč)

Poloha

RS Avia Varvažov, Varvažov 132, 398 33 Ostrovec, Jižní Čechy GPS 49.4215 14.1424

Další z kategorie

...
Minecraft tábor: Záhada Herobrina
6990 Kč, S celotáborovou hrou
...
Roblox naživo!
6990 Kč, S celotáborovou hrou
...
Příměstský tábor MINECRAFT OSTRAVA
5290 Kč, Počítačový
...
Příměstský tábor MINECRAFT MOST
5290 Kč, Počítačový