• Adresa: Nové sady 988/2
  • Osoba: Milan Šimo
  • Email: info@volnycasdeti.cz
  • Telefon: 702303254
  • Web: http://volnycasdeti.cz
Fantasy

Supertábor pro superhrdiny!

  • Lokalita: Benešov, Středočeský kraj
  • Doporučený věk: 5-13
  • Místo konání: RS Zátoka - Vranov na Dyjí

Vážení rodiče a milé děti,

v týdnu od 22. do 29. července 2018 ti nejzkušenější vedoucí na našem táboře z vašich dětí vycvičí opravdové superhrdiny! Cítí se vaše děti jako členové Avengers, mají radši Spidermana, Batmana nebo Jokera? Objevíme jedinečné schopnosti každého dítěte a motivujeme je, aby je rozvíjely během promyšleného tematického programu. Někdo má lepší paměť, někdo zas rychleji běhá nebo skáče, jiný dokáže řídit skupinu. Povedeme děti k pochopení, že když své dovednosti využijí v rámci týmu kamarádů, dosáhnou nejlepších výsledků. Děti se budou bavit celý týden celotáborovou hrou, která jim otevře svět vlastní fantazie, ve kterém superhrdinové soupeří se superpadouchy a každý si sám vybere, na kterou stranu se přidá. Užijí si velkolepé dobrodružství na motivy oblíbených příběhů v krásné přírodě Národního parku Podyjí hned vedle Vranovské přehrady!

Proč k nám?

+ Nejen letní a jarní tábory (https://volnycasdeti.cz/tabory), ale i pravidelné víkendové akce (https://volnycasdeti.cz/archiv).

+ Pokaždé akce s jiným originálním tématem (https://volnycasdeti.cz/archiv), které si děti zamilují.

+ Propracované příběhové hry, do kterých děti vtáhneme: piráti, mimozemšťané, pokémoni, Želvy Ninja a mnoho dalšího.

+ Vedoucí a praktikanti (https://volnycasdeti.cz/vedouci-a-lektori), pro které jsou spokojené a zabavené děti na prvním místě.

+ Vlastní originální pohádky (https://volnycasdeti.cz/e-booky-pro-deti-ke-stazeni-zdarma), které čteme před spaním.

+ Vlastní společenské a karetní hry (https://volnycasdeti.cz/blog/nase-stolni-hry) vytvořené pro danou tematiku.

+ Lokality (https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid1jmwE9FyvOz7SUYSR8EeSFxzJgCKCbIK8) v krásné přírodě, v kulturně hodnotných městech, návštěvy různorodých atrakcí.

+ Přehledné webové stránky (https://volnycasdeti.cz/) s intuitivním ovládáním pro snadné přihlášení dítěte na konkrétní akci.

+ Aktivní facebooková stránka: (https://www.facebook.com/volnycasdeti/), na které vás informujeme nejen o našich akcích, ale také o různorodých aktivitách pro děti.

+ Spokojenost a radost dětí, které vytvářejí kolektiv (https://volnycasdeti.cz/fotky), který se na našich akcích pravidelně po celý rok potkává a stále se rozrůstá.

+ Jsme vždy připraveni obratem zodpovídat vaše dotazy (https://volnycasdeti.cz/kontakty), snažíme se vycházet rodičům vstříc, aby s námi chtěli spolupracovat dlouhodobě.

Termín Kapacita Cena Cena/den
22. 07. - 29. 07. 2018(7 dní)
38 volných míst 2990 Kč 427 Přihláška

Podobné tábory

Influencerský tábor
  • 6990 Kč Filmový

Program tábora

Celotáborový program se odehraje na základně, nedaleko Vranova nad Dyjí, jehož kulturní památky a okolní přírodu prozkoumáme na našich výletech, rovněž během jízdy výletním vláčkem. Spát budeme v pohodlných chatkách se zděnou (poprosíme vás, abyste svým dětem přibalili spacák) budovou a terasou, kde se budeme stravovat. Opakovaně navštívíme koupaliště s tobogánem u Vodní nádrže Vranov, která se svými dalšími atrakcemi nabízí ideální letní zážitky. Během tematického programu si děti budou hrát na superhrdiny, díky sbírání bodů a speciálních kartiček schopností budou vylepšovat své individuální schopnosti, které využijí při hraní celé řady tematických i volnočasových her.

Další fotky

Poloha

RS Zátoka - Vranov na Dyjí GPS 48.9205 15.8355

Zaměření tábora
Ubytování na táboře
Doprava na tábor

Další z kategorie

...
Avatar II.
5000 Kč, S celotáborovou hrou
...
Avengers III. - Infinity War
5000 Kč, S celotáborovou hrou
...
Doktora! Najděte doktora!
4190 Kč, S celotáborovou hrou
...
Věčná hra na dobrodružství 2024
6800 Kč, S celotáborovou hrou
...
Toy Story I.
4700 Kč, S celotáborovou hrou
...
Harry Potter I.
5000 Kč, S celotáborovou hrou
...
Percy Jackson a Olympané I.
5000 Kč, S celotáborovou hrou