• Adresa: Nové sady 988/2
  • Osoba: Milan Šimo
  • Email: info@volnycasdeti.cz
  • Telefon: 702303254
  • Web: https://volnycasdeti.cz
Fantasy

Fantastický tábor: Dračí doupě

  • Lokalita: Benešov, Středočeský kraj
  • Doporučený věk: 5-13
  • Místo konání: RS Zátoka: Vranov nad Dyjí

Zdravíme vás všichni rodiče a děti,

přijměte naše pozvání na výpravu do magického vranovského lesa, k stříbřité přehradě zalité letním sluncem třpytícím se na šupinách vodních draků a jezerních víl! Znají vaše děti fantastické knížky a filmy, ve kterých soupeří národy elfů se strašidelnými skřety? Mají vaše děti rády hry na hrdiny inspirované dračím doupětem? Přesně takový kouzelný svět se jim otevře v zátočině Vranovské přehrady od 12. do 19. srpna, kde si samy zvolí, zda se chtějí stát válečníkem, čarodějkou, elfským hraničářem nebo zaklínačkou! Čeká je týden plný fantazie, magických her, výcviku lukostřelby nebo šermu, výpravy do krásné přírody, kde číhají mytologické bytosti, které jim odhalí tajemství dávných příběhů.

Zkušení vedoucí přichystají díky profesionálním kostýmům a rekvizitám pro vaše děti uvěřitelný fantastický svět, aby si na týden připadaly jako v jiném světě, kde se díky hernímu systému inspirovanému dračím doupětem vžijí do svých postav a budou plnit zábavné úkoly a soutěžit v krásné přírodě Národního parku Podyjí.

Proč k nám?

+ Nejen letní a jarní tábory (https://volnycasdeti.cz/tabory), ale i pravidelné víkendové akce (https://volnycasdeti.cz/archiv).

+ Pokaždé akce s jiným originálním tématem (https://volnycasdeti.cz/archiv), které si děti zamilují.

+ Propracované příběhové hry, do kterých děti vtáhneme: piráti, mimozemšťané, pokémoni, Želvy Ninja a mnoho dalšího.

+ Vedoucí a praktikanti (https://volnycasdeti.cz/vedouci-a-lektori), pro které jsou spokojené a zabavené děti na prvním místě.

+ Vlastní originální pohádky (https://volnycasdeti.cz/e-booky-pro-deti-ke-stazeni-zdarma), které čteme před spaním.

+ Vlastní společenské a karetní hry (https://volnycasdeti.cz/blog/nase-stolni-hry) vytvořené pro danou tematiku.

+ Lokality (https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid1jmwE9FyvOz7SUYSR8EeSFxzJgCKCbIK8) v krásné přírodě, v kulturně hodnotných městech, návštěvy různorodých atrakcí.

+ Přehledné webové stránky (https://volnycasdeti.cz/) s intuitivním ovládáním pro snadné přihlášení dítěte na konkrétní akci.

+ Aktivní facebooková stránka: (https://www.facebook.com/volnycasdeti/), na které vás informujeme nejen o našich akcích, ale také o různorodých aktivitách pro děti.

+ Spokojenost a radost dětí, které vytvářejí kolektiv (https://volnycasdeti.cz/fotky), který se na našich akcích pravidelně po celý rok potkává a stále se rozrůstá.

+ Jsme vždy připraveni obratem zodpovídat vaše dotazy (https://volnycasdeti.cz/kontakty), snažíme se vycházet rodičům vstříc, aby s námi chtěli spolupracovat dlouhodobě.

Termín Kapacita Cena Cena/den
12. 08. - 19. 08. 2018(7 dní)
37 volných míst 2990 Kč 427 Přihláška

Podobné tábory

Příměstský tábor PRALES Velké Popovice 2024
  • 2950 Kč Pobyt v přírodě a turistika

Program tábora

Celotáborový program se odehraje na základně, nedaleko Vranova nad Dyjí, jehož kulturní památky a okolní přírodu prozkoumáme na našich výletech, rovněž během jízdy výletním vláčkem. Spát budeme v pohodlných chatkách (poprosíme vás, abyste svým dětem přibalili spacák) se zděnou budovou a terasou, kde se budeme stravovat. Opakovaně navštívíme koupaliště s tobogánem u Vodní nádrže Vranov, která se svými dalšími atrakcemi nabízí ideální letní zážitky. Náš propracovaný příběh jim otevře svět, ve kterém každá hra bude dalším krůčkem k jeho rozvíjení. Individuální plnění úkolů umožní zapojit se do her pětiletým dětem i zabavit dvanáctileté účastníky.

Další fotky

Poloha

RS Zátoka: Vranov nad Dyjí GPS 48.9206 15.8353

Další z kategorie

...
Toy Story I.
4700 Kč, S celotáborovou hrou
...
Avengers III. - Infinity War
5000 Kč, S celotáborovou hrou
...
Avatar II.
5000 Kč, S celotáborovou hrou
...
Harry Potter I.
5000 Kč, S celotáborovou hrou
...
Percy Jackson a Olympané I.
5000 Kč, S celotáborovou hrou
...
Věčná hra na dobrodružství 2024
6800 Kč, S celotáborovou hrou
...
Doktora! Najděte doktora!
4190 Kč, S celotáborovou hrou