• Adresa: Teplická 190, Teplice 415 01
  • Osoba: Štěpán Šlechta
  • Email: info@bombatabor.cz
  • Telefon: 607987056
  • Web: www.bombatabor.cz
Sportovní

BOMBA LÉTO 2018 - RS MÁJ

  • Lokalita: Plzeň-sever, Západočeský kraj
  • Doporučený věk: 6-18
  • Místo konání: RS Máj

BOMBA LÉTO 2018

Letní dětský tábor pro děti ve věku od 6 do 18 let. Tábor je sportovně, jazykově a kreativně založený, hlavně s celodenním programem, tzv. od rána do večera, naplánován do posledního detailu.

V dopoledním programu se děti převážně věnují aktivitě, kterou si zvolí již při přihlášení na BOMBA Léto 2018. Každá aktivita má svého trenéra, lektora, který děti při dopolední programu vede. Děti se nevěnují pouze své aktivitě, ale vyzkouší si i jiné, aby si rozvíjely jejich dovednosti. Na konci tábora změří své síly proti vedoucím a nebo předvedou, co se naučily. V roce 2018 pro Vás máme dvě nové, dopolední aktivity, které přidáváme do programu, a reagujeme tak i na děti, kterým sport nic neříká a nebo jsou ještě malé. Z toho důvodu přidáváme do dopoledního programu kreativní činnosti. Druhou novinkou je rozvíjející se u nás sport a tím je Rugby, který si myslíme, že naše dopoledne osvěžíme. Při přihlášení si tedy budete moci vybrat dopolední aktivitu:

 

fotbal

volejbal

basketbal

rugby

míčové hry

aerobik

anglický jazyk

kreativní činnosti

 

Po domluvě s rodiči se dá kdykoliv dopolední aktivita změnit, tak aby dítě našlo to, co mu vyhovuje a kde se cítí nejlépe.

Odpolední a večerní program je vázaný na celotáborovou hru, v které je plno oblíbených her, a program je okořeněn o zážitkové BOMBA akce jako je například: piknik s grilováním, letní kino, noční hra, nebo Vánoce, kde děti dostávají BOMBA dárek, který je součástí ceny tábora a na který také sháníme sponzory, abychom dětem udělali radost. V minulých letech to byla BOMBA trička nebo BOMBA polštář, co pak bude asi letos?

Každé dětské snažení musí být odměněno a tak máme na táboře peníze, táborovou měnu Bombáče. Děti dostávají BOMBÁČE při snaze na dopoledním programu, při vyhodnocení celotáborové hry. Za peníze si mohou koupit firmu a nebo si nějakou vymyslet, či si uložit peníze do BOMBA banky a na konci je pak všechny utrácejí při BOMBA PÁRTY, kde je čekají odměny všeho druhu (sladké, věcné, ...). Táborová měna je nejlepší motivací pro děti a dá se použít i jako výchovný prostředek při řešení špatného chování dítěte, tzv. pokutou.

Při některých soutěžích, mimo BOMBÁČŮ, rozdáváme také medaile a diplomy.

Na našem táboře nuda nemá místo a zážitky se jen hrnou. Everything I do I do for kids!

Naše počínání a snahu dětí můžete sledovat každý den na našich stránkách www.bombatabor.cz nebo na facebooku www.facebook.com/bombatabor kam umísťujeme fotografie z každého dne. Pokud to bude jen trochu možné, pokusíme se o živé vysílání na našich facebookových stránkách.

Další krok, kterým se snažíme Vám pomoci, je možnost uhradit cenu tábora postupně. Uvědomujeme si, že cena tábora zatíží rozpočet rodiny a ještě, když je více táborových dětí. Z toho důvodu Vám nabízíme, abyste si platbu rozdělili do více částí, jak Vám to vyhovuje, s podmínkou, že cena tábora musí být uhrazena nejpozději do 30.05.2018. Odlehčit z ceny si můžete příspěvkem od zaměstnavatele či příspěvkem od zdravotní pojišťovny nebo jiných organizací. Snažíme se cenu držet dole a tak často hledáme pomoc u kamarádů či partnerů sponzorů - jinak by cena tábora byla mnohem vyšší.

Na BOMBA Léto 2018 se můžete přihlásit na našich stránkách od 00:01 hod. dne 01.01.2018, tedy ze dne 31.12.2017 na 01.01.2018, ale pozor! Kapacita tábora 140 míst je brzy obsazená (cca 20 hod. po spuštění přihlášek). Přihláška

Pro členy BOMBA spolku bude možné se přihlásit od 26.12.2017. Stát členem se můžete kdykoliv a ihned čerpat výhody. Informace o členství zde!

Už se moc těšíme, Vaše BOMBA parta

Termín Kapacita Cena Cena/den
11. 08. - 25. 08. 2018(14 dní)
70 volných míst 5690 Kč 406 Přihláška

Podobné tábory

English in Action Bezdružice
  • 8490 Kč Jazykové
Letní tábor Draco
  • 5000 Kč Pobyt v přírodě
Filmový tábor Ambrozia 2024
  • 5490 Kč Filmový

Program tábora

Celodenní program, rozdělený do třech částí dopolední, odpolední a večerní. V odpoledním programu se děti věnují sportům, cizím jazykům nebo kreativní činnosti. Odpoledne a večer je čeká celotáborová hra okořeněna bonusy jako je piknik, grilování, noční hra, noc mimo tábor (pro zájemce), letní kino, Vánoce s BOMBA dárkem, který je v ceně tábora.

Další fotky

Doprava

Odjezdy autobusů s Ústí nad Labem, Teplic a Mostu

Video z tábora

Poloha

RS Máj GPS 49.9404 13.3741

Další z kategorie

...
Taneční tábor Náměšť
6590 Kč, Bez zaměření
...
Paintballový tábor Náměšť
6590 Kč, Paintballový
...
Šermířský tábor Náměšť
6590 Kč, Sportovní
...
Paintballový tábor Bezdružice
6290 Kč, Paintballový
...
Percy Jackson a Olympané I.
5000 Kč, S celotáborovou hrou
...
Avatar II.
5000 Kč, S celotáborovou hrou